Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] oszustko <3 nexon

WarRocKkK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka czy ktos by mugl mi to wyjasnic ... byly mystyny dzis spx wylosowalem bron spx rewal byl spx i PERM lol perm no ale spoko jedziemy dalej zorbilem koleszka screena bo mi nie wiezyli ze prema wylosowalem ... http://imageshack.us/photo/my-images/15/combatarms04zn.jpg/ noto dobra po 1/2 gierkach cos takiego !!!! http://imageshack.us/photo/my-images/40/combatarms04ek.jpg/ ktos mi to racjonalnie wyjasni ...?

sorki za bledy :~!

Opublikowano

Ale wylosowałeś na perma czy na ograniczony czas? Jeśli na perma to pisz do supportu nexona z tym ss i miej nadzieję, że przyjmą zgłoszenie pozytywnie :> Jesli ten perm to bug to nie licz się, że go odzyskasz.

Opublikowano

CA składa się caly z bugów, nic nie poradzisz, jedyne wyjście napisać do nexona wiadomość z załączonymi ss, swoją drogą bardzo bym się wkur....

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Wow mp7mod steel <3 Ja to bym już jechał do siedziby nexona z moją mafią :D Wyślij im ticketa i licz że w miesiąc może Ci odpiszą. Niestety nexon ma najgorszy system zgłoszeń jaki w życiu widziałem. ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Są tylko dwie możliwe sytuacje:

Nexon powtórzył swój stary bug, czyli pokazywało się 'perm' chociaż tak naprawdę nie było czerwonego napisu z extended. Z tego co widzę, przedłużyło o 3 dni a pokazało że na perma.

Drugie zaś, w co bardzo wątpię, złapałeś jakiegoś buga i perm znikł :) warto napisać na forum żeby się dowiedzieć..

Opublikowano

Jak mu oddają perma, kto wie, może dało by się podrobić teksturki z permamentem, wysłać screena a później cofnąć akcję, że niby bugło się i masz 3 dni ;p może normalnie też oddadzą, może się nabiorą. Kto wie. W polskim rządzie takie matoły pracują, może jakiś podobny typek się trafi na supporcie :D

Opublikowano

dzieki a czy ktos by mugl wytlumaczyc jak napisac ticketa ?

http://support.nexoneu.com/Main/frmNewTicket.aspx?InstanceID=eae53e7f-c9ef-4951-80cc-6a65444c53e6

Przetłumacz z Google Translatora i dodaj dopisek translate by google.

Opublikowano

Hi ,

(Dzień w którym to się wydarzyło) i got mp7 Mod Steel Prenament from Renewal. After 2 rounds mp7 Pernament was change on mp7 (3 days, 22 hourse)

Now i dont know what to do. Whether gun weapons will be restored ?

I`m waiting for a reply

Twój nick z Gry

Wypełnij te 2 miejsca i wyślij im to

Opublikowano

Hi, im writing this ticket to you because on XX.XX.2012 I used my renewal kit on my mp7 mod steel and i got a perm from it but after 2 rounds my perm was changed to 3 days and 22hours

Now im a bit angry because this is some kind of a bug now. Would you be so kind a restore my perm on mp7 mod steel?

screenshots: Dajesz te screeny co dałeś w temacie

Hope you replay.

Nick

@up no po prostu musiałem tak jak polak hejci złą ortografie ja tak hejce angielski jak ktoś złe pisze jak z google translate :X

Opublikowano

Dawno temu był taki bug, ale to ze skrzynek MYST-G - że za każdym razem losowałeś perma, a w rzeczywistości było to kilka dni.

Napisz ticket, ale poproś o to osobę dorosłą, bo masz problemy z językiem polskim i to większe niż mój 12 letni brat, a co dopiero z angielskim. A chodzi chyba o to, aby admini Nexona zrozumieli przekaz :).

HQ

1355657225-U782590.png

Opublikowano

wszystko już napisane teraz tylko czekać asz odpiszą nie wicie ile można czekać na ticketa? tydzień ,miesiąc, rok ?

Opublikowano

Witam i dziękuję za kontakt z naszym działem obsługi klienta.

To jest odpowiedź automatyczna i email potwierdzenie, że otrzymał zapytania.

Jeśli typ zapytania jest wpisana źle, dochodzenie zostanie zamknięte i nie odpowiedział.

Proszę postępować zgodnie z instrukcją i sprawdź swój wniosek.

W przypadku bilet jest już kompletny, proszę potwierdzić, to z odpowiedzi na tego maila / biletów.

Zgłaszania błędów lub Glitch potrzebujemy pełnej informacji na ten temat.

Proszę wypełnić Formularz następuje:

Rodzaj błędu:

ex. Bug Item

Mapa (Specific Map):

ex. Oil Rig, Any

Tryb gry:

ex. Kwarantanna, Any

Powtarzalność:

ex. zawsze, losowo

System operacyjny:

ex. Windows 8, Windows 7

Opis:

Przykład \ /

Kupiłem Myst-G pole i mam stały PP-19 z niego. Widać, że z mojego

screenshot. Po tym, jak wyglądało w moim inventary było PP-19 do 23h, a nie na stałe

jeden.

Kroki prowadzące do odtworzenia:

Przykład \ /

1) Załaduj CA

2) Wejdź do sklepu i zakupu MYST-G sprawę i dostać broń do stałego czasu trwania

4) Idź do inwentarza i sprawdzić pozostały czas na nową broń

5) przestrzegać wyników

Screeny:

Linki

video:

Linki

Dzięki za współpracę.

Sincerly

Customer Service Team CombatArms

Nowość! Kliknij słowa powyżej, by je edytować i zobaczyć inne tłumaczenia. Zamknij

Tłumacz Google dla Firm:Narzędzia dla tłumaczyTłumacz witryn

po przetlumaczeniu jakies pomysly ?

prosze po angielsku

___________________________________________________________________________________________

Hello and thank you for contacting our customer service. This is an automatic response and confirmation email that we received your inquiry. If the type of your inquiry is entered wrong, the inquiry will be closed and not answered. Please follow the instruction and check your request. In the case your ticket is already complete, please confirm this with an answer on this mail / ticket. For reporting a bug or a glitch we need the complete information about this. Please fill out the followed formular: Bug Type: ex. Item Bug Map(Specific Map): ex. Oil Rig, Any Game Mode: ex. Quarantine, Any Repeatability: ex. always, random Operation System: ex. Windows 8, Windows 7 Description: example \/ I bought Myst-G box and I got permanent PP-19 from it. You can see that from my screenshot. After I looked in my inventary there was PP-19 for 23h and not permanent one. Steps to Reproduce: example \/ 1) Load CA 2) Enter into the shop and purchase MYST-G case and get weapon for permanent duration 4) Go to inventory and check remaining duration on the new weapon 5) Observe results Screenshots: Links Video: Links Thanks for your cooperation. Sincerly CombatArms Customer Service Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...