Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb kariery/Ultimate Team - pomoc w budowaniu drużyny

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry skladzik, tylko musze kogos dac za Bendera bo bedzie u mnie w glownym skladzie. Masz kogos innego ?

Jones z FC Schalke.

Poszukuje napastnikow 2 którzy raz ze będą wychodzić dobrze na pozycje a dwa ze nie będzie ich tak łatwo przepchnac np benteke kto by sie nadawał z ligi angielskiej myslelem o Eto ale stary i niski nie wiem czy go nie będę przwpychac i nie wiem jak sie pokazuje mam Rooneya benteke negredo i remi kogoś zamiast nich proponujecie?

Suarez.

Kto najlepszy dla Ramosa jako partner w obronie? Z hiszpanskiej ligi. Tylko nie Miranda bo chlopak u mnie nie grac nic.J

Jeszcze na ŚPD Alonso, Busqets czy zostawic Songa?

Varane, Pepe lub Pique.

Alonso ma najlepsze strzały z tej trójki, a bronić też potrafi.

636451494245979649038.gif

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Posiadam IF Lacazette 

I teraz nie wiem co zrobić

Kupiłem za 19k

Chodzi teraz po 27k

Czekać bo zdrożeję 

Czy sprzedawać bo będzie taniał ? 

Opublikowano

Posiadam IF Lacazette 

I teraz nie wiem co zrobić

Kupiłem za 19k

Chodzi teraz po 27k

Czekać bo zdrożeję 

Czy sprzedawać bo będzie taniał ? 

Jego cena spadnie.

W środę szykuje się niezła drużyna tygodnia, więc ceny pewnie spadną.

Opublikowano

Na ŚPO w formacji 4-1-2-1-2 lepszy będzie IF Isco czy Iniesta? Iniesta gra nieźle, ale jak już dostanie piłkę sam na sam to rzadko uda mu się dobrze wykończyć ;/ ogólnie słabo strzela. A u Isco znowu podania są słabsze.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Na ŚPO w formacji 4-1-2-1-2 lepszy będzie IF Isco czy Iniesta? Iniesta gra nieźle, ale jak już dostanie piłkę sam na sam to rzadko uda mu się dobrze wykończyć ;/ ogólnie słabo strzela. A u Isco znowu podania są słabsze.

Isco - bardziej ofensywny.

Opublikowano

To już zależy od twojego stylu gry, iniesta jest bardziej rozgrywającym z genialnymi podaniami, osobiście bym go wybrał ale jeżeli brakuje ci kogoś bardzo ofensywnego ze strzałami z dystansu to bierz isco.

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Hernanes.

Trochę dziwnie mi się grało Hernanesem, a Honde trafiłem i tak jakoś moja drużyna zaczęła lepiej grać :p

Opublikowano

znowu ja tak.... gralem troche skladem z aubameyangiem na ataku i uznalem, ze potrzebuje formacje 4;1;2;1;2, ale nie moge nic skleic... moj dotychczasowy sklad:

http://www.futhead.com/14/squads/6518594/

chcialbym aby zostal aubameyang i jakby sie dalo to mandzniukic na ataku, najlepiej bez jakis derastycznych zmian, no ale jesli sie nie da to zeby cena zawodnikow byla przyblizona, zebyscie nie dawali zawodnika za 20 tys kiedy ja mam np ville za 4, wiecie o co chodzi :D zawodnicy wszyscy procz bpl i serie a

Opublikowano

Kto jest lepszy na ŚPO w Serii A ? Honda czy Hernanes?

Kup Diamanti. Zajebisty zawodnik ;) Dobre podania a i uderzyć potrafi. Polecam.

znowu ja tak.... gralem troche skladem z aubameyangiem na ataku i uznalem, ze potrzebuje formacje 4;1;2;1;2, ale nie moge nic skleic... moj dotychczasowy sklad:

http://www.futhead.com/14/squads/6518594/

chcialbym aby zostal aubameyang i jakby sie dalo to mandzniukic na ataku, najlepiej bez jakis derastycznych zmian, no ale jesli sie nie da to zeby cena zawodnikow byla przyblizona, zebyscie nie dawali zawodnika za 20 tys kiedy ja mam np ville za 4, wiecie o co chodzi :D zawodnicy wszyscy procz bpl i serie a

coś takiego? 

http://www.futhead.com/14/squads/6519275/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Trochę dziwnie mi się grało Hernanesem, a Honde trafiłem i tak jakoś moja drużyna zaczęła lepiej grać :P

Jak wolisz. Honda ma tylko pace, Hernanes w reszcie jest lepszy.

Opublikowano

Wydaje mi się że Diego Costa jest o wiele lepszym zawodnikiem ale spójrzcie na statystyki :/

Aduriz - 6 meczów 8 bramek 2 asysty

Costa - 6 meczów 2 bramki 2 asysty :O

Co ta FIFA ?

Tylko że Aduriz ma 67 tempa

Zostawić go czy użerać się z Costą który jest wszechstronniejszy ? 

Opublikowano

Wydaje mi się że Diego Costa jest o wiele lepszym zawodnikiem ale spójrzcie na statystyki :/

Aduriz - 6 meczów 8 bramek 2 asysty

Costa - 6 meczów 2 bramki 2 asysty :O

Co ta FIFA ?

Tylko że Aduriz ma 67 tempa

Zostawić go czy użerać się z Costą który jest wszechstronniejszy ? 

Tylko pewnie Aduriz tylko główki i dobitki albo coś takiego. U mnie grał bardzo dobrze Ruben Castro. Grało mi się nim lepiej niż Costa i Benzema . Umiał porzadnie strzelić (nie z główki)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...