Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zadane.pl - nie mogę kupić punktów

Yagami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie się zarejestrowałem na zadane.pl wiadomo w jakim celu :) Wie ktoś dlaczego nie mogę kupić punktów? Muszę coś odczekać czy jak? o.O

Czytałem że powinna być taka opcja pod napisem "edytuj profil", coś w stylu "zakup punkty" ale jej nie ma ...

Opublikowano

To spamuj ciągle i będziesz punkty zarabiał. Poza tym możesz ciągle nowe konta zakładać.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Proszę o poważne odpowiedzi ... Spam oraz zakładanie nowych kont co chwilę to nie dla mnie -.-

Muszę zakupić punkty, 4 strony zadań z matmy czekają :mellow:

Opublikowano

Możesz ewentualnie napisać w tym dziele:

http://www.mpcforum.pl/forum/66-zadania-domowe/

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Chcę zakupić punkty na zadane.pl! A właściwie chce się dowiedzieć dlaczego nie mogę ...

Wierzysz w to że ktoś na tym forum rozwiąże mi 4 strony zadań matematyki? Bo ja nie

Opublikowano

Spamuj w zadaniach a potem szybko zleć zadanie. Najlepiej przygotuj sobie przed spamowaniem.

A kupować punkty na takim serwisie jest żałosne, uwierz mi.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dobra lepiej zamknijcie temat ponieważ co chwilę będą tutaj spamować osoby które na siłę będą mi wciskać sposoby na zarobienie pkt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...