Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 4.000-4.500 PLN

Gość Nakamitsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi oto, że dowiedziałem się, iż płyta główna którą wybrałem, może nie współpracować z procesorem który wybrałem.

Monitor: LG W2242T

Opublikowano

Chodzi mi oto, że dowiedziałem się, iż płyta główna którą wybrałem, może nie współpracować z procesorem który wybrałem.

Monitor: LG W2242T

Co ci ma nie współpracować wszystko jest w jak najlepszym porządku

ale monitor musisz kupić bo twoja karta będzie się marnowała na takim małym monitorku

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Co myślicie o tym zestawie?

http://www.morele.net/inventory/info/EBfUMu/

Opublikowano

Płyta na AsRock P67 Pro3 B3, procek jak do OC to I5 2500K (Ivy nie są dobre do OC), chłodzenie na Thermalright HR-02 Macho o ile jest na sklepie, grafikę radzę na HD7970 (lepsza szyna dużo), reszta spoko jak dla mnie.

Opublikowano

Przecież wklejałem tutaj monitor jaki bym polecił, gdzie on się niby podział? Forum się zwaliło czy co?

http://www.morele.net/monitor-led-lg-ips234v-pn-500211/

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.

http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/

to ta usługa.

Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz

O6A2MVKEK1

i naciśnij obok wyślij to koszt montażu zmieni się na 1 złoty a wysyłka będzie darmowa.

Opublikowano

Mam obawę przed montażem w morele - negatywne opinie, problem z gwarancją. Co myślicie o komputroniku?

Co do monitora, kupuję 22-23 calowy 3D za 1K.

Opublikowano

Mam obawę przed montażem w morele - negatywne opinie, problem z gwarancją. Co myślicie o komputroniku?

Co do monitora, kupuję 22-23 calowy 3D za 1K.

Drogo jak cholera zapłacisz tam ze 5k

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W komputroniku przepłacisz parę stów, a nic Ci si ę tak szybko nie zepsuje. Po za tym te złe opinie to brednie idiotów którzy nie czytają gwarancji.

Opublikowano

Okej, dzięki.

Jeszcze raz zapytam (bo chyba nie pytałem), dobrze składają peceta? Słyszałem, że komuś nie pod pieli wiatraczka i omal procek nie poszedł.

Oraz coś dokładniej z tą gwarancją, co ona obejmuje.

Opublikowano

Gwarancję masz na wszystkie części oddzielnie, producenta oczywiście, możesz sobie dowolnie w komputerze mieszać itp. Oni tylko świadczą usługę składania.

A co do reszty to jak wyżej, brednie matołów co nie czytają gwarancji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...