Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Koszt konta na EU Nordic East lvl około 20-30

DyzioLFC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczynam grę w league of legend z kolegami na Nordic East, grę dopiero pobrałem i się z nią utożsamiam. Jednak mój problem jest taki że moi koledzy mają już levele koło 20-30, czy wiecie może ile bym zapłacił za podobne konto?

Opublikowano

Nie zalecam ci tego, powód jest prosty, możesz kupić lipne konto które ci zniknie po paru miechach, już była taka sytuacja na tym forum że ktoś napisał że kupił i po 3 miesiącach nie mógł się zalogować a mimo tego ktoś na tym koncie grał. Więc polecam ci nabijanie poziomu, sam mam kolegów z wysokim Lvlem a ja dopiero nabijam.

Opublikowano

Jednak wolałbym kupić, a ten koleś pewnie oszust bo jeśli się maila zmieni to nie można nic zrobić. Chyba że napisać do supportu że ci ukradli, ale od czegoś jest allegro.

za takie podstawowe konto ok 30 lv +2-4 skiny ok 20-25 zł

Dałbyś radę dać jakiegoś linka? Bo szukam wszędzie i nic nie mogę znaleźć

Opublikowano

Jednak wolałbym kupić, a ten koleś pewnie oszust bo jeśli się maila zmieni to nie można nic zrobić. Chyba że napisać do supportu że ci ukradli, ale od czegoś jest allegro.

Dałbyś radę dać jakiegoś linka? Bo szukam wszędzie i nic nie mogę znaleźć

Jest sposób na odzyskanie konta, nawet jeżeli zmieniłeś mu emaila i passy, nie pisząc nawet do supportu. Nabij sam, to nie zajmuje dużo czasu, a lvl nic Ci nie da.

http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=league+of+legends

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

No koledzy już trochę czasu grają a ja wiele więcej czasu od nich nie mam. Te punkty Riot dużo dają?

Nie, ale możesz kupić dzięki nim skiny do champów, champy, boosty do IP, exp'a, etc.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Lol to już lepiej kup se EXP Boosta i wbicie 20 lvl to będzie około 80 gier. Przynajmniej masz pewność ,że ci konta nikt nie weźmie i czegoś się nauczysz a nie taki 20-30 lvl wbije który nie umie itemów kupić i nie wie co to mid

Opublikowano

Nie kupuj kont.Już nie raz trafiłem na typa co mial kupione konto i na 500 winach feedował jak pojebany.Graj od 1 przynajmniej coś z tego wyciągniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...