Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Złap ulotne chwile

xtie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na samym początku chciałbym zaznaczyć, iż na początku napisałem do Global Moderatora (Antix) z zapytaniem czy mogę zorganizować ten konkurs i polecił mi napisanie do opiekuna działu (Zavetti).

Otrzymałem pozwolenie na zorganizowanie własnego konkursu w tym dziale.

Przejdźmy do konkursu.

Na czym polega ?

Konkurs polega na wykonaniu maksymalnie 3 screenów, bądź 1 filmiku (Trwającego maksymalnie 60 sekund).Każdy ma za zadanie przedstawić piękno gry Guild Wars 2 - krajobrazy, unikalne ujęcia itp...

Prace możemy nadsyłać do 23 Listopada do godziny 18:00.

Nagrody:

1 miejsce : 2g (200 srebra)

2 miejsce : 1,5g (150 srebra)

3 miejsce : 1g (100srebra)

Pozostaje mi tylko życzyć wam powodzenia

:)

Opublikowano

http://scr.hu/0r3k/drvor

Wiem że brzydkie, ale trudno :)

@Down Wiem że mogę dodać 2 zdjęcia edytując post, ale dziękuję za radę, no i dobre słowo :)

P.S nie patrzcie na poziom, nowa postać :)

Opublikowano

Bardzo ciekawe ujęcie, możesz jeszcze dodać ewentualnie 2 screeny (w tym poście powyżej dodaj edytując go jeżeli postanowisz coś machnąć)

I zachęcam wszystkich chętnych do udziału

:D

Opublikowano

@Up Wiesz, niektórzy nie mają wysokiego poziomu. Poza tym skoro nagrody są nie wystarczające dla Ciebie to sam je zafunduj z własnej kieszeni. Ja sądzę że wystarczająco dla graczy z przedziałem levelowym 0-30 albo i wyżej.

P.S Cieszy mnie to że w ogóle xtie organizuje taki konkurs, bo to m.in. dzięki niemu dział żyje i się powoli rozwija.

Opublikowano

Poszaleliście z nagrodami, wohoo! Godzina farmienia na vialach...

Jestem prywatnym graczem, zwykłym użytkownikiem i te nagrody płyną tylko i wyłącznie z mojej kieszeni.

Dla mnie te nagrody to pare h farmienia, ale jeżeli dla Ciebie te 4g to 1h to podrzuć mi kilka g to zwiększę nagrodę.

Zresztą.. Krytykować potrafisz, a nic nie robisz.

A z czego co widzę nie każdy na mpc ma 80 lvl i taka kasa im się przyda

Opublikowano

http://imageshack.us/photo/my-images/855/gw014jy.jpg/ 

Zdjęcie przedstawia piękno i dokładność świata GW2 , robione podczas oglądanie visty .

1353420291-U331881.jpg

2 screen pokazuje jak niesamowite są rozmowy i dialogi w GW2 .

1353767084-U331881.jpg

Rozległa lodowa kraina oraz niesamowite góry . Dodaje teraz bo jak dodałem wcześniej to chyba była jakaś cofka serwera .

WTF była jakaś cofka? dodałem 3 screena jeszcze przed czasem

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Oceniać będę dopiero jak skończy się czas nadsyłania prac konkursowych

I w weekend, a może nawet w piątek wieczorem przedstawię zwycięzców, skontaktuję się na pw prosząc o nazwę konta, aby wysłać nagrodę i poproszę o potwierdzenie otrzymania nagrody w temacie, a następnie poproszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

Hmm więc tutaj pierwsze moje zdjęcie - ta lokacja od samego początku zaparła mi dech w piersi, więc muszę ją dodać ;p

gw005z.jpg

Fot. nr 2 z Sparkly Fen :)

gw007e.jpg

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Zdjęcie pierwsze . Pokazuje jakie piękne są góry w świecie Wayfarer Foothils

post-751412-0-20405400-1353603501_thumb.jpg

Drugie przedstawia niebo i skrawek góry w świecie Plain of Ashford

post-751412-0-93137100-1353603567_thumb.jpg

Na ostatnim obrazku widać dwie budowle i drzewo w stylu elfów :D . Screen został zrobiony na mapie Metrica Province

post-751412-0-47966400-1353603651_thumb.jpg

Mam nadzieje że sie spodoba

Opublikowano

Witam, chciałbym wam przedstawić wyniki :

1 miejsce - (FFP)Marcian (2 gold)

2 miejsce - maxisst (1,5 golda)

3 miejsce - Botanic (1 gold)

Proszę, aby każdy napisał mi na PW nazwę konta w grze, abym mógł wysłać nagrody i proszę po otrzymaniu wpisać w temacie, że pieniążki dotarły dopiero można zamknąć temat.

Opublikowano

Nagroda otrzymana ;)

Dzięki za konkurs !

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Gratuluje zwyciesca i mam nadzieje ze takie konkursy beda niedlugo codziennosca w tym jakze rozwijajacym sie dziale .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Dzięki nagroda do mnie dotarła .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...