Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk] Fathia.eu

leszek144

Ankieta Serwera.  

359 użytkowników zagłosowało

1. 1. 1. Edytowane miasta?

• Tak
      196
    • Nie, Seryjne..
      129
    • Nie mam zdania...
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na becie balantii było 1000osób a rejestracja była przez minutę.;]

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Śmieszni jesteście ... nie polecacie serwera że względu na Balantie ? w ogóle co ma balantia do tego serwera , rozumiem chce w tej sposób zareklamować ten wasz śmieszni serwer ? yhm spoko , jeżeli wam się nie podoba ten serwer to po prostu wyjdźcie z tego tematu i joł bo naprawdę co to teraz odwalacie to jest nie dość że śmieszne to jeszcze żałosne.

Opublikowano

Fakt lepiej ladowac Hujikariemu zeby mial na wibratory analne razem z Sensualem. Juz jego nick mowi ze jest jakis wrazliwy i lubi od tylu....

hhahahahahahhahahahahahahahahahahahhaha, ale się pośmiałem hahaha... hahaha.. i tak dalej.. hahahah

Wyjdź na dwór

Opublikowano

Zagram! dobry serwer.

a teraz na serio. SPIERDALAĆ HAHAHA !

@edit według moderatora wyrażenie swojej opini to spam. GZ!

Opublikowano

Omg . Nie pasuję wam serwer ?

Nie spamujcie . Spierdalać na tą Balantie ...

Kur wa ona nie wypał .

Wiec co się kur wa czepiacie tego serwa ?

Jak tacy mądrzy jesteście proszę zróbcie swój serwer .

Który i tak padnie po paru dossach ;>

Pozdrawiam ;>

Opublikowano

Sensual pracuje nad zabezpieczeniamy ogarnij downa Nie ma darmowego sposobu innego niz siedzenie caly czas przy kompie i walczenie z tym Zabezpieczenia przed ddosami kosztuja 600 zł Nie ma darmpowych i nie mozna ich zrobic murzynie.

Co Ty pierdolisz za kocopoły, ten śmieszny fw z ovh może jeszcze pogorszyć sprawę...

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Leo zmienił sobie nick w teamie DDOS'ował balantie aby ściągnąć ludzi do siebie po nieudanym starcie, pliki z elerisa i tak samo jak on padnie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Fakt lepiej ladowac Hujikariemu zeby mial na wibratory analne razem z Sensualem. Juz jego nick mowi ze jest jakis wrazliwy i lubi od tylu....

A ty liż ciągle dupe Leo może ci coś odpali SM na start lub navi.

Opublikowano

po 1 nie mogá rurszyc bo ich ten server dodsuje... !! LEO I HAMURABI- po 2 pograsz na stabilnym tu i padnie po 2 tyg. Bo to jest server leo chyba 7 i kazdy pada po 2 tyg . on tylko na kase leci ten admin to leo !!

E tam na eleris grałem to nie było źle, gdyby nie bugi było by w porządku ..
Opublikowano

po 1 nie mogá rurszyc bo ich ten server dodsuje... !! LEO I HAMURABI- po 2 pograsz na stabilnym tu i padnie po 2 tyg. Bo to jest server leo chyba 7 i kazdy pada po 2 tyg . on tylko na kase leci ten admin to leo !!

Won .

Nabijsz sobię posty lamusie .

Wypad na tą balantie .

Opublikowano

No co jest tak tam wasza balatnia ? A zapomniałem zjebana bo strona nie działa nie jest dobrze wgrana ^^

58057433.jpg

Opublikowano

START GODZINA 19.40 - Zapraszam na oficjalną stronę Fathia.eu

zapowiedź można zamknąć.

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...