Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Dedyk] Fathia.eu

leszek144

Ankieta Serwera.  

359 użytkowników zagłosowało

1. 1. 1. Edytowane miasta?

• Tak
      196
    • Nie, Seryjne..
      129
    • Nie mam zdania...
      34

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miasta edytuj + daj tylko 2 krolestwa [zieloni i Brązawi np.]

Niee, to by było bez sensu. Po co zmieniać klimat gry ?

Opublikowano

Dla mnie tutaj nic ciekawego nie ma w przeciwieństwie do serwera Balantia.

Doskonała grafika to Twój klucz w dobrej reklamie serwera.

Miasta klasycznie proponuję.

Opublikowano

Nie ma FMS'ów u NPC? Ahhh.. czyli rozumiem, że po 10-20 osób bd musieli rzucać się na jednego bestialskiego kapitana żeby i tak nam nic nie poleciało. Kocham takie serwery ._. Żadnych dungeonów? Nic?

Opublikowano

Leo w teamie?Ostatnio na ts balanti wbił i mówił ze fathia startuje w dniu którym balantia pada

Widać ,że ktoś nie gra fair jeżeli wysuwasz prawdziwe wnioski.

W dzisiejszych czasach stawiania serwerów najwidoczniej nie ma siłę projekt oraz kreatywność lecz zabezpieczenia.

Serwer ten wydaje się w porządku lecz jeżeli to było kosztem spowolnienia startu Balantia to przykro mi nie zagram.

Opublikowano

interesujące.. kiedy ''to coś'' startuje bo wiesz też mogę napisać start serwera 18 listopada 2012 roku godzina 54:38

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano

Strona główna taka biedna że aż się grać na starcie odechciewa. Potrzebujecie ładnej legalnej strony? pisz pw pokażę kilka projektów.

Co do zapowiedzi hmm po za ładna grafika i obrazkiem pod questem w zwoju teleportacji nie ma tu nic ciekawego.

A jak tylko przeczytałem że Leo w teamie no to niestety ale od razu na starcie to skreśla serwer z listy gdzie zajrzę w przyszłym czasie.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Serwer Balantia zmierza ku otwarciu. Mam kontakt z administracją i wiem co się dzieje a nie rzucam plotek na lewo i prawo :>

Ten serwer też ładnie się prezentuje

Opublikowano

Traktorzysta, Leo nie jest w teamie. To wymysły tylko i wyłącznie osób w wieku 13 lat.

Prawdę powiedziawszy pomagał nam tylko przy konfiguracji Firewalla i przepustowości łącza.

Gdyż kupiliśmy dedyka w hosteam i pomogl nam troche.

Pozdro.

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Opublikowano

syf masz na czole śmieciu nie wiesz co dobre admini cię okłamali ? że balantia nie wystarujee na czas ? jej zgłoś to do sądu .. zaraz powiesz że ten nie wystartuje i zapewne będziesz znowu czegoś nowego szukał bo stwierdzisz że to też syf . puknij się w czoło 20 letni hejcie :*

bez linków.<dobra sram na to <3

Opublikowano

jak balantia dzis nie ruszy, a ten ruszy dzis, to gram tutaj ;p

WarRocK Player 

ING : IFCC

POZIOM : +13

KENZO ZE SŁUŻEWCA :) 

Opublikowano

Co niektórzy, to potrafią tylko i wyłącznie oceniać zanim porozmawiają. Nie wiem co Wy macie z Hammurabim, ale opinie zostawcie sobie na start serwera albo po jego starcie.

A usuwaj śmiało tą śmieszną sygnaturę, ja na Ciebie leję ;*

Opublikowano

Tragedia. Nie polecam. Czekamy na Balantia.pl !!!!!!!!!!!!!!! Już dziś w godzinach popołudniowych/wieczornych!

853051452970424392149.png

Opublikowano

ta wbij na serwa hammurabi wyjebie ci neta na 10sec wraz z kolegą Leo Hahahahahahha PZDR

Nawet nicku Hammurabiego odmienić niepotrafisz omenie jebany ^^

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Hammurabi jesteś gównem, który liże nam dupę. na serwerach się znasz tyle, co ci twój przyjaciel z internetu Leo powiedział, który odłącza nam neta na 10 sec (największy hacker metin2). życzę wam wszystkiego najgorszego i wielu ddosów, ale przecież Leo wam pomoże <ok>.

ps. serwer syfiasty.

sygnae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...