Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CassyMT2 [No-Hamachi]

Katie1995

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaka str wgl..l...bo sie zgubilem ^ ^i kiedy bedzie ona ON???

Sam juz nie wiem ale czekam

ProSobee Nie ma za co tez wyslalem Powodzenia

U Mnie mineło 16 minut i nadal strona off :[ Katie co ty tam wyprawiasz?

Opublikowano

Dajcie jej trochę czasu ...

Jak wiadomo to są beta testy, ale beta testy nie odbędą się bez fajnej ekipy etc. Tak więc szukam ludzi do Gildii na betę jak i na official kto chętny zapraszam na tego ts 79.133.208.208, przyjmujemy tylko ogarów !

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Dajcie jej trochę czasu ...

Jak wiadomo to są beta testy, ale beta testy nie odbędą się bez fajnej ekipy etc. Tak więc szukam ludzi do Gildii na betę jak i na official kto chętny zapraszam na tego ts 79.133.208.208, przyjmujemy tylko ogarów !

Jakie królestwo ?

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Powiem tak. Kolega który DDoSuje strone, słono za to zapłaci. Tyle w temecie. Przepraszam, że stronka jeszcze nie jest włączona, ale jak widać, ktoś próbuje wyeliminować konkurencje ...

Na becie [TGM] i wyznaczony jeden gracz, będą testowali wierzchowce (system wierzchowców)

Opublikowano

Uwaga rekrutacja do Gildii Hybrid Jinno lub Shinsoo, chętni zapraszam na ts 79.133.208.208 ustalimy jakie królestwo !

Chciałem dojsc napisalem z nie mam mikrofonu i mam 12 lat to napisales pomyslimy.. hmm co przyjmujesz okreslony wiek?? a gdy potem pisalem nic nie odpisales

Opublikowano

Wiecie tu sie tworzy jeden wielki spam To jak by było "X-Factor" "28 użytkowników,7gości,1 animowanych" Radze sie pospieszyc bo wyjdzie jeden wilki spam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...