Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]fbot

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pewien problem.. kupiłem vps na exone za 11zł, aby 3 dni sobie pobocić na UW, ustawiłem wczoraj wieczorem, żeby latał na 4-1 i zbierał boxy, no cóż, zbierał, wstaje rano zadowolony myślę, będzie z 30k urki,200 energii, a tu 3k urki, 18energii, ale problem jest taki, że przez około 13 godzin bocił na 1-1, a więc moja pytania są dwa: czemu po kilku padnięciach zbierał tylko boxy na 1-1 ?a drugie, co zrobić, aby za każdym razem wracał na 4-1 ? z góry dziękuję, będa like.

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Więc tak.

Prawdopodobnie był on już na 4:1, gdy go puszczałeś i nie musiał tam dolecieć.

Z tego co zaobserwowałem jeśli puścisz bota na mapie, na której był po zalogowaniu to po dedzie będzie on się naprawiał i latał po x-1 lub x-8(w zależności gdzie padł).

Jak temu zaradzić?

Jeśli zalogujesz się na mapie, na której chcesz bocić(np. te 4:1), to kliknij prawym na portal i masz listę "jump to"(czy jakoś tak) tam z listy kliknij na mapę, na której chcesz bocić(może być to także 4:1).

Powinien wtedy wracać.

Pozdrawiam i polecam Piotr Fronczewski:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Prawda jest taka, ze fbot naprawia sie i wraca na mape, na ktorej bocil. Ale jest tu pewien haczyk. Nie wraca na mapy pvp. Jak pekniesz na pvp to bedzie bocil na bazowce. Tyle na temat.

Opublikowano

Prawda jest taka, ze fbot naprawia sie i wraca na mape, na ktorej bocil. Ale jest tu pewien haczyk. Nie wraca na mapy pvp. Jak pekniesz na pvp to bedzie bocil na bazowce. Tyle na temat.

To jednak chyba mało o nim wiesz..

#Topic

Aby bot wracał na mape np 4-1 po dedzie to musisz mieć zalogowane konto na 1-4 i botem skoczyć na 4-1.

Inaczej on nie wróci tylko będzie okradał bazówe z boxów.

userbarcopy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...