Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy warto kupić używaną konsole PS3 ?

goes173

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam zamiar na świeta kupić sobie konsole , lecz niemam 1tyś .

Więc takie moje pytanie , czy opłaca się kupic używke za ok.500zł określany stan właściciela na bardzo dobry ?

I jeszcze jedno pytanko , bo wiem , że PS2 mozna bylo przerabiać na pirata a PS3 idzie dalej czy już zmienili to ?

I jeszcze jedno , czym różni się PS2 od 3 ? Bo gry tak jeszcze wychodzą pod PS2 a wydaje mi sie , ze są chyba tańsze .

A i jeszcze jedno ( ^^ ) czy jeśli kolega ma PS3 a jak kupie sobie PS2 i będziemy chcieli zagrać w Fife 12 to będzie mozna czy nie ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Witam , mam zamiar na świeta kupić sobie konsole , lecz niemam 1tyś .

Więc takie moje pytanie , czy opłaca się kupic używke za ok.500zł określany stan właściciela na bardzo dobry ? zależy od modelu oraz sprzedawcy, lepiej dołożyć 270zł i kupić nową

I jeszcze jedno pytanko , bo wiem , że PS2 mozna bylo przerabiać na pirata a PS3 idzie dalej czy już zmienili to ? można, najlepiej mieć FW 3.55, istnieje też downgrade z wyższych FW ale można zepsuć tym konsole

I jeszcze jedno , czym różni się PS2 od 3 ? Bo gry tak jeszcze wychodzą pod PS2 a wydaje mi sie , ze są chyba tańsze . różnica jest ogromna, jest za dużo pisania, są podobne wątki na forum a tym bardziej bez problemu poszukasz poprzez google, gry na PS2 już praktycznie nie wychodzą, są tylko tasiemce jak Fifa, PES, MJLB i pewnie jakieś gry dla dzieci z filmów animowanych

A i jeszcze jedno ( ^^ ) czy jeśli kolega ma PS3 a jak kupie sobie PS2 i będziemy chcieli zagrać w Fife 12 to będzie mozna czy nie ? nie

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...