Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ogólnie o tibi?

-Askry-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dawno nie grałem w tibie rl i nie wie kompletnie co się tam pozmieniało :D? Latają tam dalej boty? Czy już jest spokój i GMowie dają bany ?? - to jest głowne pytanie do Was?

I co sie ogólnie na korzysc i na nie korzysc tibi pozmieniało?

Opublikowano

Muszę szczerze powiedzieć, że Tibia od jakiegoś roku zawzięcie walczy z botami. Może i jest wiele botów, ale tylko pare z nich jest niewykrywalnych, są też płatne(do niektórych istnieja cracki) co dodatkowo zmniejsza ilość osób korzystających z tego oprogramowania. Ogólnie teraz bardzo łatwo złapać bana za bota, szczególnie postawionego na expieniu, albo farmieniu golda itp. Trochę innaczej jest na przykład ze skillowaniem... Ogólnie to loguję się na Rookgard i na expowiskach nie widzę żadnych botów.

Opublikowano

Boty sa jak zawsze :) Sa massbany za boty od czasu do czasu. Co sie pozmienialo hmm nowe mapki, outfity, wiecej expowisk jest to nie jest zawalone ze na jednym respie expi 20 typa :P moim zdaniem troche na korzysc sie pozmienialo.

graphic.png

Opublikowano

Nie przesadzaj, że niby botów taka masa jest... Może na serwerach optional-pvp jest ich dużo, ale nie oszukujmy się tam zawsze będzie ich więcej niż na open-pvp. Nielegalnego oprogramowania w Tibii jest na pewno mniej niż ponad rok temu, wiem to, bo grałem.

Opublikowano

najlepsze moim zdaniem jest to, że można przechodzić przez Siebie bo 3-4 lata temu mogli Cię przyblokować na expowisku a teraz se swobodnie przechodzisz przez typa ;)

Ale i tak stara tibia 8.2 w dół miała ten swój klimat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...