Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Europa MapleStory

Gucio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawien dawna szukam hacków/botów/czitów do wersji MSE znanej jako Europa MapleStory.

Mam kilka pytań:

Czy te same programy z Globala działają na Europie?

Jeśli Nie:

-Znacie jakieś działające programy?

-Stronę poświęconą temu?

Jeśli Tak:

-Kiedy napisze ktoś TuT?

Dawno nie grałem w MS(jakieś półtora roku).Chce zacząć od nowa tym razem na Europie.

Jeśli ma ktoś tam do oddania konto albo kase...Chętnie wezmę.

W tedy może hacki nie będą potrzebne.

Opublikowano

Download:

1. Włącz DAengine i otwórz v30.CT

2. Włącz maple i kiedy zobaczysz *Authentcating* włącz virus.exe

3. Kiedy będziesz na ekranie logowania zaznacz CRC w tabelce.

Powiedz czy wszystko działa tak jak powinno w packu są też 2 boty i dxwnd.

Aha i jeszcze mała prośba jeśli macie możliwość (czyli nie macie limitów w tym momencie) prosił bym o ściąganie z rapida, ponieważ wtedy dostaję punkty za które z czasem mogę sobie kupić premium acc. ^^

wielkość sygny

Opublikowano

To napisz tuta jak to odpalic a nie sie przechwalasz

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Opublikowano

wiktoreq, halo. Połącz się z rzeczywistością, co patch(większy) to inaczej sie wszystko odpala.^.^

exModerator MapleStory

Opublikowano

po pierwsze wiktoreq to grzeczniej a nie gdyby nie oni to by nikt nic nie mial wiec zamknij sie po drugie nie rob oftopu jakbys poczytal, to bys wiedzial ze napisali ze zrobia tuta dla śmiertelnikow wiec spokój i peace i bądź wdzięczny ze chcą coś tam robić dla nas

PS

sory za literowki

Opublikowano

a jak ja ściągnołem tego packa (z rapida oczywiscie) n oto tak otwieram dx wnd da engine z packu

uruchamiam maple daje proces watchera klikam lay i jak sie pojawia authenticating to klikam na virus z packuj wszystko sie uruchamia a jak jestem w miejscu logowania i klikam crc to sie nie zaznacza lol

Opublikowano

a co z innymi hakami?? ich tez nie moge zaznaczyc xP

aha super no to co ktos mi pomoze???

warn+, Double post

Ziomal

Opublikowano

Nie doublepostuj. Widocznie .CEM nie masz. A jak masz, to ja nie wiem. Może nie załączyłeś engine do procesu[?].

exModerator MapleStory

Opublikowano

mam cem bo byl w packu lol i zaznaczam proces i btw mam settings dobrze zrobione

Opublikowano

A masz go w foldzie z tabelką?^^

Skonfigurowałeś engine?

Załączyłeś engine do proesu mapla?

exModerator MapleStory

Opublikowano

mam wszystko i jezeli poprzez skonfigurowanie engine rozumiesz Settings to mam dobrze ustawione

Opublikowano

To ja Ci nie pomogę. Nie doublepostuj, już zaraportowałem..

PS.

Kliknij tu!

EDIT:

Może spróbuj inny engine ściągnąć.. sam już nie wiem.

exModerator MapleStory

Opublikowano

a jakie engine bys mi polecal?? powiedz tylko nazwe sam znajde i przetestuje chyba ze bendziesz tak mily i mi dasz odrazu dl linkXDD

Opublikowano
ty jestes zle odpalony omg -.-

wlaczam tak jak bylo w tutku 0.28

Hamuj sie ze slowami czlowieku, a po 2gie skoro robisz tak jak z poradnikiem a nie wychodzi Ci widocznie jestes uposledzony, tego typu odzywki beda surowo karne kpw, jak narazie tylko 1 warn 20%.

card.png

Opublikowano

nikt nie umie z was odpalic tego, bo te pliki sa stare i NIE AKTYWNE. jak bedzie tut na jakiejs stronie to go sciagnie ktos i przepisze tak jak to robia całe zycie tu. masz cheaty w ems? pokaz je to pogadamy, bo nie sadze aby ktokolwiek z was cheatowal na ems, i z pewnoscia nie bedzie dopuki ktos ,, Pr0 " nie napisze tutora. a w srod polakow nie ma nikogo z takiej sfery... czekajcie az ZenXChaos opublikuje publiczna wrsje albo Michel da nowego engina z crc bypasem załaczonym. pozdro

Gms -

Crusader 105

hermit - 113 - sleeeep

Dexless Hermit 7x- godly :D active

EMS - ^^ shit

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...