Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hostingu

_PsychoPl_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcemy sobie postawić serwer na tak około 10 osób. I mamy dylemat jaki hosting wybrać. Znaleźliśmy 2 strony :

http://hosting.pixelteam.net/ (oferta sand)

http://mineserv.eu/oferta (oferta silver/gold)

Jakie są wasze opinie o ty hostingach i który by było lepiej wybrać.

Ważną sprawą jest aby była możliwość gry na tekkicie

Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje tanich i w miarę dobrych hostingów to podsyłajcie linki

tCGj4L.png

Opublikowano

Idealnie trafisz kupujac odemnie udostepnie ci serwer który stoi na dobrym dodatkowo pomagam ogarnac takie male serwery wszystko moge ogarnac czas jaki spedzilem przy pluginach szkoda gadac jak cos postawilem juz jakies 50 takich i jakies 70% sie rozwinelo do 100 slotow i sa mi wdzieczni za pomoc wiecej info na ts : 188.165.245.228:9989 szukaj Siveti wiele możliwosci platnosci

Opublikowano

Ja polecam Ci www.craftserve.pl , masz IS, dostęp do pluginów bez użycia FTP i wiele przydatnych opcji.

Po co mu serwer z IS, skoro robi ten serwer dla kolegów?

@Topic

Bierz pukawkę albo craftserve.

Opublikowano

mineserv.eu - teraz 10 slot kosztuje 10 zl a 20 slot. 15 zl

Maszyna dobra jak i team..

Dają tekkita i dowolnie możesz zmieniać bukkit'a.

Jeśli się zdecydujesz pisz.

Opublikowano

ja ci polecam tylko i wyłącznie slotex.pl najlepszy hosting administracja miłą i na wszystko ma rozwiązanie. ODpowiadają po 15 minutach od wysłania maila i czasami dają zniżki, jak 1-2 dni za szybko kończy ci się server to c przedłużą :) Naprawde - stoi tam mój server 30 slotowy co prawda nie jest tanio ale dajemy rade :)

Opublikowano

Dodam że slotex oferuje 25% więcej ramu niż każdy inny hosting, posiadają super szybkie dyski SSD bardzo wysokie stawki SMS (np. 30zl = 25zl) , lagi są rzadkością i to bardzo rzadką rzadkością :)

Chyba że ktoś zespawnuje 5000 giantów :)

Opublikowano

Jee.pl Polecam :D pogadasz z wlascicielem to jakos Ci pewnie znizy cene i dolozy dysk SSD

Opublikowano

akurat craftserve nas nie za bardzo interesuje

Dlaczego? Aktualnie są najlepszym hostingiem serwerów minecraft w Polsce.

+ dynamiczna mapa

+ item-shop

+ doświadczeni ludzie

+ promocje

+ świetnie działający autorski panel

+ manager pluginów

+ darmowa domena nazwa.csrv.pl

Oczywiście Ci ich polecam, nie mają konkurencji, więc nie ma nawet o czym gadać. Jak chcesz przetestować to napisz do mnie na PW, a wyślę Ci kod na serwer wooden (1gb, 10 slotów) na 7 dni. ;)

Opublikowano

Craftserve.pl to najlepszy hosting w Polsce jak podkreślił to up i oczywiście u nich właśnie polecam kupić serwer :)

Z dwóch które podałeś lepszy wg mnie mineserv ale to nie jest zadowalająca oferta w 100%.

Opublikowano

MineServ? Nie, nie.

Miałem tam kilka razy serwer. Wcześniej większych problemów nie było ale teraz... Tragedia. Lagi takie, że się grać nie da. Support też najlepszy nie jest.

Poszli w ilość a nie w jakość i tak to się skończyło...

Polecam CraftServe.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...