Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z fps-ami

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, a mianowicie metin mi strasznie tnie choć mam dobrego laptopa gdzie mw3 działa mi na full detalach. Proszę o pomoc.

Procesor: 2,30 GHz dwurdzeniowy

Ram: 8gb

Karta graficzna: Nvidia GeForce GT 520 MX

Opublikowano

wklej na forum zawartość pliku metin2.cfg

bo moze używsz kursora windowsowego, zobaczymy co i jak

@DOWN no to podasz ten config ?

Hejo

Opublikowano

Format komputera powinien być robiony przynajmniej raz na pół roku. Przez te 6 miesięcy zbiera się tyle syfu, że komputer czasem nie wyrabia. Osobiście proponowałbym zrobić reinstall systemu który na pewno skutecznie wyczyści Ci komputer i problem powinien zniknąć. Niestety nie jest pewne, że po przeinstalowaniu systemu problem zniknie.

Od jakiego czasu metin się tnie ? wcześniej problem nie występował ?

Opublikowano

Moze masz uszkodzone pliki metina? Ja pamietam , ze kiedys skakaly mi fpsy ale fart chcial czy nie musialem zrobic formata bo cos mi sie z kompem stalo a potem metin dzialal normalnie. Moze warto sprobowac sciagnac metina z innego zrodla albo zrobic tego formata

Opublikowano

A ten format był robiony np. 6mies temu?

Możliwe ,że już nazbierało się syfu a każda gra go przynosi.

Proponuję Ci format komputera lub wyczyszczeniem rejstrów itd. Stosując np. Wise Disk Registry ,CCleaner,Revo uninstaller.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...