Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✯✯✯ CraftHard ✯✯✯ [499 Slotów] [Wojny Gildii] [Survival] [NonPremium] [24/7] [Vps]

JohnnyLy_

Server CraftHard  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Doda?/Uj?? Co? na serwerze

• Tak (Napisz co)
    • Nie
    • Czy chcesz aby?my wprowadzili jaki? ciekawy plugin? Jezeli tak, zaglosuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Administracja Dzieci (Zenua)

2. Gracz posiada GM iKrzysiek ( Wykorzystuje to)

3. Lagi jak cholera

4. tak głupio wygenerowanej mapy w życiu nie widzialem

5. Zenua

6. Nie polecam ..

Opublikowano

91% graczy którzy wejdą na nasz serwer, zostają u nas dłużej! Na to wskazują nasze wykrywacze (autorskie pluginy)

Zostają ponieważ:

1. 1/2 to x-ray (Brak zabezpieczen)

2. Kolejna 1/2 graczy to Killaura (Jeden z przykladów "JohnnyLy_ bijący z 9 kratek") & Sprint z Nodusa

3. Nie dzwicie sie ze macie graczy

4. Wprowadźcie OtherDrops (Złoto , diamenty ze Stone na 0,1%) & Nocheat+ dobrze ustawiony , to zobaczycie jak diametralnie stracicie graczy ^^

Opublikowano

Podobno Gracz : Ikrzysiek ma gm'a ? jak to możliwe - przecież jest graczem Czy to prawda ?

Ten "Gracz" jest administratorem serwera, dodał na niego wiele autorskich pluginów które są droższe niż 1000 slotowy server.

1. Administracja Dzieci (Zenua)

2. Gracz posiada GM iKrzysiek ( Wykorzystuje to)

3. Lagi jak cholera

4. tak głupio wygenerowanej mapy w życiu nie widzialem

5. Zenua

6. Nie polecam ..

1. Administracja ma po 20 lat. Chuja mozesz wiedziec ile mają lat jak nawet z nimi nie rozmawiasz, mają na głowie studia więc odwiedzają server raz na 2 miesiące.

2. I co w związku z tym, że ma GM'a? Nikomu nie daje itemków. Wszyscy pierdolicie "iK daje wam EQ! Niby dlaczego macie Prot 4? O to odpowiedz:43e6a2c6, c5f17eb8, bccb93a3, 66e30f2d, f9f765a2, 9dbf4c45, d0a157fa,d3b268gb <---- To są kody ktore wysłałem w tym miesiącu!

3. Lagi są, ponieważ obciążają maszyne pluginy. Ale wykupilismy nowa maszyne i niedlugo ją zastosujemy.

4. Mamy wlasny generator mapy niedojebie, ktory kosztuje tyle, ze twoi rodzice razem nie zarabiaja tyle na miesiac.

5. Zenua?

6. A ja serdecznie zapraszam, i nikt nie karze Ci u nas grac.

Zostają ponieważ:

1. 1/2 to x-ray (Brak zabezpieczen)

2. Kolejna 1/2 graczy to Killaura (Jeden z przykladów "JohnnyLy_ bijący z 9 kratek") & Sprint z Nodusa

3. Nie dzwicie sie ze macie graczy

4. Wprowadźcie OtherDrops (Złoto , diamenty ze Stone na 0,1%) & Nocheat+ dobrze ustawiony , to zobaczycie jak diametralnie stracicie graczy ^^

1. W ogóle skąt wiesz, że ich nie ma?

2. Ja niby mam nodusa? Chyba Cie pojebało dziewczynko, uzywalem cheatow, ale po pewnej rozmowie z administratorami servera usunąłem je. jezeli jeszcze raz uznasz, ze mam cheaty to podejme kroki. Kill aura nie działa. Po 4 sekundach jak ktos wlaczy kill aure, natychmiast go cofa i nie moze sie ruszyc. Wtedy latwo jest zabic danego cheatera.

3. Malo graczy? Wczoraj mielismy 234 na 499 slotow

4. Mamy wlasnego programiste, nie potrzebujemy rad od amatorow

gdzie te 499 slotow? :D

A ile widzisz? -.- Mamy 499

Lagi jak cholera , nie polecam

Idzie nowa maszyna, lagi sie skoncza

40491.jpg

Opublikowano

Ten "Gracz" jest administratorem serwera, dodał na niego wiele autorskich pluginów które są droższe niż 1000 slotowy server.

1. Administracja ma po 20 lat. Chuja mozesz wiedziec ile mają lat jak nawet z nimi nie rozmawiasz, mają na głowie studia więc odwiedzają server raz na 2 miesiące.

2. I co w związku z tym, że ma GM'a? Nikomu nie daje itemków. Wszyscy pierdolicie "iK daje wam EQ! Niby dlaczego macie Prot 4? O to odpowiedz:43e6a2c6, c5f17eb8, bccb93a3, 66e30f2d, f9f765a2, 9dbf4c45, d0a157fa,d3b268gb <---- To są kody ktore wysłałem w tym miesiącu!

3. Lagi są, ponieważ obciążają maszyne pluginy. Ale wykupilismy nowa maszyne i niedlugo ją zastosujemy.

4. Mamy wlasny generator mapy niedojebie, ktory kosztuje tyle, ze twoi rodzice razem nie zarabiaja tyle na miesiac.

5. Zenua?

6. A ja serdecznie zapraszam, i nikt nie karze Ci u nas grac.

1. W ogóle skąt wiesz, że ich nie ma?

2. Ja niby mam nodusa? Chyba Cie pojebało dziewczynko, uzywalem cheatow, ale po pewnej rozmowie z administratorami servera usunąłem je. jezeli jeszcze raz uznasz, ze mam cheaty to podejme kroki. Kill aura nie działa. Po 4 sekundach jak ktos wlaczy kill aure, natychmiast go cofa i nie moze sie ruszyc. Wtedy latwo jest zabic danego cheatera.

3. Malo graczy? Wczoraj mielismy 234 na 499 slotow

4. Mamy wlasnego programiste, nie potrzebujemy rad od amatorow

A ile widzisz? -.- Mamy 499

Idzie nowa maszyna, lagi sie skoncza

Kroki to Ty sobie podjać mozesz dzieciaczku w łóżku :) Jestes Cheaterem i zawsze nim bedziesz . Tak jak Frajer pozostaje frajerem :)

Autorskie pluginy yhym buahahah rozbawiles mnie dzieciaczku Administracja 20 lat ? Buahahah wystarczy popatrzec na wasza ortografie sięgającą dna . Własny generator ? Hahah on jest darmowy , bo na wielu serwerach to gówno jest

A tak gwoli ścisłości piszę się "SKĄD" nie "SKAT" Haha kolejny dowód ze dzieci

Opublikowano
Mamy wlasny generator mapy niedojebie, ktory kosztuje tyle, ze twoi rodzice razem nie zarabiaja tyle na miesiac.

To jest akurat czyste klamstwo, poniewaz widzialem plugin ktory generuje IDENTYCZNE biomy oraz jest OGOLNODOSTEPNY na oficialnej stronie bukkit. World Generator.

Nawet nie widzialem by serwer mial JAKIKOLWIEK autorski plugin, niby co robia te pluginy? Tyko po wpisaniu komendy /Plugins, swieca sie na zielono? Taki plugin to bez problemu i ja napisze :), napisz chociaz co te pluginy robia :)

Na serwerze istnieje gildia zwana "Chmurka" (sie nie dziwie, zobiona adminowskimi komendami z obsydianu na dosc wysokim poziomie). Byla tez i gildia zwana TheEnd. Gildia TheEnd miala wrecz baze nie do podbicia prze zwyklego gracza. Dla glidi "chmurka" sie to nie spodobalo wiec napisal do administracji by przeteleportowal go i kilka innych osob do srodka bazy, wgral plugin anti relog by gracze z gildi "TheEnd" nie mogli sie wylogowac. Na koniec zaclaimowali cala gildie, oraz dokonczyli baze adminowskimi komendami.

Po tym sugeruje ze jestes jednym z administratorow serwera, ktory ma dostep do ftp ORAZ jestes kretynem poniewaz serwer MOZE miec maxymalnie 500 badz 400 slotow(nie pamietam ile dokladnie) :)

Czyli podsumowujac, Masz dostep do ftp, grasz jako normalny gracz i zarazem nie znasz sie na ustawianiu serwera albo jestes dzieciakiem ktory nie przemyslal tego co pisze.

Czekam na odpowiedz co robia te pluginy bo ja i wiele innych graczy, jestesmy zainteresowani co robia te pluginy :)

Opublikowano

Pozwolę sobie napisać opinię jeśli chodzi o ten serwer. Bardzo długo nie grałem w minecrafta, jednakże coś skłoniło mnie do powrotu i to z grubej rury i oto trafiłem na serwer który ma przed sobą przyszłość.

Najłatwiej będzie oceniać mi pod kątem plusów i minusów. Zapraszam do lekturki :)

Plusiki:

+ brak miasta - czyli nie ma działek w jednym miejscu nikt nie próbuje włamać CI się do domu i porozwalać np. uprawy.

+ wybierasz miejsce na własną działkę - wybierasz miejsce 20x20 gdzie chcesz czy to 2000 kratek od spawnu czy 10 000, oznaczasz je i wołasz admina. Nie ma tu ograniczeń. Równie dobrze może być góra albo i środek oceanu.

+ administracja znająca się na rzeczy - po pierwsze znają się na modach, na prowadzeniu serwera również, jeśli potrzebujesz pomocy po prostu pytasz, a nie skończy się na jednej propozycji również jeśli chodzi o mody, zarówno od Administracji jak i od graczy.

+ zawsze (prawie) jest ktoś z administracji - nie ma możliwości takiej że chcesz działki a nikogo nie ma, no chyba że o 4 nad ranem no ale to oczywiste. :)

+ instalator + launcher :) jak największy plusik ze względu na to że nie musisz się bawić w jakieś kopiowanie. po prostu wywalasz starego minecrafta i instalujesz :)

+ Vip - tak to może dziwne ale kupując Vipa nie masz nie wiadomo jakiego ekwipunku, jeśli Cię nudzi kopanie to po prostu kupujesz go i jesteś trochę do przodu. Gracz natomiast spokojnie da sobie radę i standardowa działka mu starczy.

+ brak ograniczeń mapy- chodzisz gdzie chcesz i jak daleko chcesz.

+ nie będzie codziennej aktualizacji serwera oraz na tą potrzebę klienta więc można spokojnie sobie pograć, bez obawy że jutro będziemy szukać gdzie pobrać dodatkową paczkę aby móc wejść.

+ stabilność serwera - administracja bardzo dobrze dopracowała pliki za to wielkie brawa ;)

Minusy:

- trochę mało osób - mogłoby być więcej, nie koniecznie od razu 300 a 40-50 wtedy na pewno bardzo dużo by się działo :)

- mogłoby być wsparcie do MultiMc - ze względu na to iż staje się to coraz bardziej potrzebne patrząc na serwery ale również i własne granie na różnych wersjach minecrafta zarówno z jak i bez modów.

- mało eventów ze względu na to iż administracja stara się jak najbardziej usprawnić serwer i poszukuje błędów. Oficjalnie nie mogę potwierdzić tego ale doszły mnie słuchy na temat zbliżającego się sporego wydarzenia :)

- brakuje trochę systemu wymiany jeśli chodzi o itemy. Możemy wymieniać się np. redstone za lapis, ale bez pośrednika no i nie mamy 100% pewności że gracz nie oszuka nas gdy upuścimy itemek.

Moja opinia o serwerze jest jak najbardziej pozytywna.

Dałbym 6- ale gdyby nie to że brakuje paru rzeczy dam 5+ /6.

Wielki szacunek należy się administracji, która na prawdę potrafi zadbać o serwer.

Powodzenia i wielkie gratulacje dla wszystkich którzy angażują się w funkcjonowanie serwera :)

tak trzymać panowie ;)

Opublikowano

Mozna dostac ub?

Nick:MrSinteX

Powód:Cheaty

What? Nie mam czitów ... Bylem na spawnie i mnie ktos z adminow zbanowal... Jeszcze placilem za exp , więc prosze o ub. Jak cos dajcie mi info na PW.

Opublikowano

Plusiki:

+ wybierasz miejsce na własną działkę - wybierasz miejsce 20x20 gdzie chcesz czy to 2000 kratek od spawnu czy 10 000, oznaczasz je i wołasz

admina

Nie ćpaj więcej :) Od kiedy na survivalu z frakcjami są dzialki ? i to jeszcze 20x20 , i od kiedy woła się admina

Opublikowano

Zapraszam na Serwer !! No Lag!!

Survival+Frakcje

IP: sp2.owncraft.pl:25716

Mila administracja i atmosfera!! Brak pluginu LWC Czysty survival!! Dziś jeszcze może być event!!

ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!

Zgłaszam Cie za reklame.

To jest akurat czyste klamstwo, poniewaz widzialem plugin ktory generuje IDENTYCZNE biomy oraz jest OGOLNODOSTEPNY na oficialnej stronie bukkit. World Generator.

Nawet nie widzialem by serwer mial JAKIKOLWIEK autorski plugin, niby co robia te pluginy? Tyko po wpisaniu komendy /Plugins, swieca sie na zielono? Taki plugin to bez problemu i ja napisze :), napisz chociaz co te pluginy robia :)

Na serwerze istnieje gildia zwana "Chmurka" (sie nie dziwie, zobiona adminowskimi komendami z obsydianu na dosc wysokim poziomie). Byla tez i gildia zwana TheEnd. Gildia TheEnd miala wrecz baze nie do podbicia prze zwyklego gracza. Dla glidi "chmurka" sie to nie spodobalo wiec napisal do administracji by przeteleportowal go i kilka innych osob do srodka bazy, wgral plugin anti relog by gracze z gildi "TheEnd" nie mogli sie wylogowac. Na koniec zaclaimowali cala gildie, oraz dokonczyli baze adminowskimi komendami.

Po tym sugeruje ze jestes jednym z administratorow serwera, ktory ma dostep do ftp ORAZ jestes kretynem poniewaz serwer MOZE miec maxymalnie 500 badz 400 slotow(nie pamietam ile dokladnie) :)

Czyli podsumowujac, Masz dostep do ftp, grasz jako normalny gracz i zarazem nie znasz sie na ustawianiu serwera albo jestes dzieciakiem ktory nie przemyslal tego co pisze.

Czekam na odpowiedz co robia te pluginy bo ja i wiele innych graczy, jestesmy zainteresowani co robia te pluginy :)

1. Chyba Ci się w chuju już doszczędnie poprzewracało. Generator map jest własny, więc jeżeli nic o tym nie wiesz, nie udzielaj się.

2. Autorskie pluginy nie są dostępne dla graczy. Lecz dla administratorów, z tego co mi wiadomo.

3. Baze budowaliśmy samodzielnie, ja jestem założycielem mojej gildii, iKrzysiek dołączył już po zbudowanej bazie,

4. Znależliśmy waszą bazę i ją zniszczyliśmy. było to gówno a nie baza. Administratorzy servera wchodzą raz na 2 miesiące, jak już wspominalem, a wiążą się z tym ich studia.

5. Anti relog był zawsze, więc nie wiem o co Ci się rozchodzi.

6. Gdy podbialiśmy tą żałosną gildię, nie było administratorów, nawet iKrzyśka.

7. Nie jestem administratorem, zrobiłęm tylko logo na ten server i wstawiłem na MPC. Jestem grafikiem.

8. Server niedojebie może mieć tyle slotów ile utrzyma maszyna i tyle za ile się zapłaci, miesiąc emu mieliśmy 999 slotów.

9. Pluginy pozwalają nam sprawdziś jaki procent zostaje na serverze, uniemożliwiają: "Kill Aure" oraz "Step" oraz są inne pluginy i ich zastosowania ale trudno mi wymieniać.

Mozna dostac ub?

Nick:MrSinteX

Powód:Cheaty

What? Nie mam czitów ... Bylem na spawnie i mnie ktos z adminow zbanowal... Jeszcze placilem za exp , więc prosze o ub. Jak cos dajcie mi info na PW.

Wyślij mi swoje IP wejdz tutaj i przekopiuj numer: http://www.mojeip.com.pl/

Pozwolę sobie napisać opinię jeśli chodzi o ten serwer. Bardzo długo nie grałem w minecrafta, jednakże coś skłoniło mnie do powrotu i to z grubej rury i oto trafiłem na serwer który ma przed sobą przyszłość.

Najłatwiej będzie oceniać mi pod kątem plusów i minusów. Zapraszam do lekturki :)

Plusiki:

+ brak miasta - czyli nie ma działek w jednym miejscu nikt nie próbuje włamać CI się do domu i porozwalać np. uprawy.

+ wybierasz miejsce na własną działkę - wybierasz miejsce 20x20 gdzie chcesz czy to 2000 kratek od spawnu czy 10 000, oznaczasz je i wołasz admina. Nie ma tu ograniczeń. Równie dobrze może być góra albo i środek oceanu.

+ administracja znająca się na rzeczy - po pierwsze znają się na modach, na prowadzeniu serwera również, jeśli potrzebujesz pomocy po prostu pytasz, a nie skończy się na jednej propozycji również jeśli chodzi o mody, zarówno od Administracji jak i od graczy.

+ zawsze (prawie) jest ktoś z administracji - nie ma możliwości takiej że chcesz działki a nikogo nie ma, no chyba że o 4 nad ranem no ale to oczywiste. :)

+ instalator + launcher :) jak największy plusik ze względu na to że nie musisz się bawić w jakieś kopiowanie. po prostu wywalasz starego minecrafta i instalujesz :)

+ Vip - tak to może dziwne ale kupując Vipa nie masz nie wiadomo jakiego ekwipunku, jeśli Cię nudzi kopanie to po prostu kupujesz go i jesteś trochę do przodu. Gracz natomiast spokojnie da sobie radę i standardowa działka mu starczy.

+ brak ograniczeń mapy- chodzisz gdzie chcesz i jak daleko chcesz.

+ nie będzie codziennej aktualizacji serwera oraz na tą potrzebę klienta więc można spokojnie sobie pograć, bez obawy że jutro będziemy szukać gdzie pobrać dodatkową paczkę aby móc wejść.

+ stabilność serwera - administracja bardzo dobrze dopracowała pliki za to wielkie brawa ;)

Minusy:

- trochę mało osób - mogłoby być więcej, nie koniecznie od razu 300 a 40-50 wtedy na pewno bardzo dużo by się działo :)

- mogłoby być wsparcie do MultiMc - ze względu na to iż staje się to coraz bardziej potrzebne patrząc na serwery ale również i własne granie na różnych wersjach minecrafta zarówno z jak i bez modów.

- mało eventów ze względu na to iż administracja stara się jak najbardziej usprawnić serwer i poszukuje błędów. Oficjalnie nie mogę potwierdzić tego ale doszły mnie słuchy na temat zbliżającego się sporego wydarzenia :)

- brakuje trochę systemu wymiany jeśli chodzi o itemy. Możemy wymieniać się np. redstone za lapis, ale bez pośrednika no i nie mamy 100% pewności że gracz nie oszuka nas gdy upuścimy itemek.

Moja opinia o serwerze jest jak najbardziej pozytywna.

Dałbym 6- ale gdyby nie to że brakuje paru rzeczy dam 5+ /6.

Wielki szacunek należy się administracji, która na prawdę potrafi zadbać o serwer.

Powodzenia i wielkie gratulacje dla wszystkich którzy angażują się w funkcjonowanie serwera :)

tak trzymać panowie ;)

Dzięki wielkie za opinię. Zasugeruję się twoją opinią oraz błedy wyśle administracji.

40491.jpg

Opublikowano
1. Chyba Ci się w chuju już doszczędnie poprzewracało.

Nie zycze bys sie tak do mnie zwracal gowniarzu! Zachowal bys troszeczke kultury! Jak nie wiesz co to, badz nie znasz jej zasad to rusz dupe i spytaj sie mame o nie, a nie za gierki sie biezesz.

Generator map jest własny, więc jeżeli nic o tym nie wiesz, nie udzielaj się.

Jakim prawem mowisz mi czego ja nie wiem, i gdzie mam sie nie udzilac? Nie znasz mojej osoby wiec nie masz prawa by mi zabraniac wypowiedzi na tym forum.

Pluginami zajmuje sie dosc czasu i przegladajac strone bukkit, przegladam rowiez i pluginy oraz generatory, i widzialem do pobrania takowy generator.

2. Autorskie pluginy nie są dostępne dla graczy. Lecz dla administratorów, z tego co mi wiadomo.

Jezeli to sa autorskie pluginy i nie mozna znac ich dzialania np. odmiezaja czas ile sie przebywa na serwerze, to zycze Ci pozdrowienia, bo zapewne tych pluginow nie ma (no moze i sa ale tylko po wpisaniu komendy /plugins swieca sie na zielono, a taki plugin to nawet i debil by napisal).

3. Baze budowaliśmy samodzielnie, ja jestem założycielem mojej gildii, iKrzysiek dołączył już po zbudowanej bazie,

A wy jestescie tacy oddani dla serwera i tak wielbicie iKrzysiek ze oddaliscie mu przywodztwo. Czy jak to dziala?

14f1e4637d79.png

Aaaa i skoro administrator jest w gldi to znaczy ze serwer nie jest sprawiedliwy wobec graczy, poniewaz mozecie sobie sami dac bardzo dobre rzeczy ("pro jabka" enchantowane zbroje" etc.)

Administratorzy servera wchodzą raz na 2 miesiące, jak już wspominalem, a wiążą się z tym ich studia.

To znaczy ze serwer zostaje bez opieki przez te 2 miesiace, a gracze moga przeklinac, nawzajem wyzywac oraz inne rzeczy ktore sa wbrew regulaminowi. Czyli zostawiaja 1 wielki syf na serwerze, Bo gracze kopia sobie diaxy na x-ray, ublizaja sobie nawzajem itp.

5. Anti relog był zawsze, więc nie wiem o co Ci się rozchodzi.

AntiRelog nie bylo przez pierwszy chyba tydzien (moze troche mniej) i nagle jak iKrzysiek atakowal gildie TheEnd to sie pojawil AntiRelog tak?

6. Gdy podbialiśmy tą żałosną gildię, nie było administratorów, nawet iKrzyśka.

Mam rozumiec, ze ktos mial baaardzo podbny nick do iKrzysiek skoro byly tylko napisy na chacie "MrokxD was slain by iKrzysiek"

7. Nie jestem administratorem, zrobiłęm tylko logo na ten server i wstawiłem na MPC. Jestem grafikiem.

To masz bardzo duza wiedze na temat serwera oraz jego pluginow jak na grafika :)

8. Server niedojebie może mieć tyle slotów ile utrzyma maszyna i tyle za ile się zapłaci, miesiąc emu mieliśmy 999 slotów.

To sa falszywe sloty. Serwer obecnie moze miec max 500 publicznych slotow, a ze tak sie wyraze, wizualnie moze miec nawet te 999 slotow.

9. Pluginy pozwalają nam sprawdziś jaki procent zostaje na serverze,

To mozna nawet sprawdzic na gametracker.com

uniemożliwiają: "Kill Aure" oraz "Step"

To blokuje NoCheatPlus, ktory jest OGOLNODOSTEPNY na oficialnej stronie bukkit.

Pozdrawiam, mam nadzieje, ze lektura byla mila, a ja lece robic cos kreatywnego o nie robic w chuja graczy.

Opublikowano

Nie zycze bys sie tak do mnie zwracal gowniarzu! Zachowal bys troszeczke kultury! Jak nie wiesz co to, badz nie znasz jej zasad to rusz dupe i spytaj sie mame o nie, a nie za gierki sie biezesz.

Myślisz, że będziesz mi mówił jak się mam do Ciebie zwracać? Szczerze wątpie.

Jakim prawem mowisz mi czego ja nie wiem, i gdzie mam sie nie udzilac? Nie znasz mojej osoby wiec nie masz prawa by mi zabraniac wypowiedzi na tym forum.

Pluginami zajmuje sie dosc czasu i przegladajac strone bukkit, przegladam rowiez i pluginy oraz generatory, i widzialem do pobrania takowy generator.

Jeżeli nie wiesz jakim prawem to mówię do przeczytaj sobie "ZASADY" prawa człowieka.

Uwierz mi, że jest to własny generator, iKrzysiek siedział przy nim 4 godziny non stop.

A wy jestescie tacy oddani dla serwera i tak wielbicie iKrzysiek ze oddaliscie mu przywodztwo. Czy jak to dziala?

14f1e4637d79.png

Aaaa i skoro administrator jest w gldi to znaczy ze serwer nie jest sprawiedliwy wobec graczy, poniewaz mozecie sobie sami dac bardzo dobre rzeczy ("pro jabka" enchantowane zbroje" etc.)

Ta gildia jest po części moja a po części Krzyśka. Co jakiś czas przekazujemy sobie przywództwo.

Jak już pisałem, moge Ci wysłać wszystkie kody za jakie kupiłem sobie LvL na stronie w ciągu 2 miesięcy. Jest specjalny plugin na serverze, który uniemożliwia dawanie itemków, jak np. taki Administrator da graczowi eq lub jakieś inne przedmioty to automatycznie one znikają.

To znaczy ze serwer zostaje bez opieki przez te 2 miesiace, a gracze moga przeklinac, nawzajem wyzywac oraz inne rzeczy ktore sa wbrew regulaminowi. Czyli zostawiaja 1 wielki syf na serwerze, Bo gracze kopia sobie diaxy na x-ray, ublizaja sobie nawzajem itp.

Nie bez opieki, ponieważ iK jest co dzień, chodziło mi tylko o głównych administratorów, a on panuje nad sytuacją.

AntiRelog nie bylo przez pierwszy chyba tydzien (moze troche mniej) i nagle jak iKrzysiek atakowal gildie TheEnd to sie pojawil AntiRelog tak?

Zwykły zbieg okoliczności

Mam rozumiec, ze ktos mial baaardzo podbny nick do iKrzysiek skoro byly tylko napisy na chacie "MrokxD was slain by iKrzysiek"

Na serverze nie istnieje taki plugin który wyświetla informacje "Was slain by xxxxx" więc nie pierdol mi tu -.-

To masz bardzo duza wiedze na temat serwera oraz jego pluginow jak na grafika :)

Domyślam się :D Troche już przesiedziałem na MC i różnych serverach, szczerze mówiąc jest to amatorska wiedza.

To mozna nawet sprawdzic na gametracker.com

Ale jednak, jest plugin autorski ;)

To blokuje NoCheatPlus, ktory jest OGOLNODOSTEPNY na oficialnej stronie bukkit.

Kill aury nie opanuje ani jeden ANTI-CHEAT, ale nasz bóg iK opanował ;D

40491.jpg

Opublikowano

Odpowiadajac w tym temacie pogarszasz reputacje serwera. Oto powody dlaczego:

Nie bez opieki, ponieważ iK jest co dzień, chodziło mi tylko o głównych administratorów, a on panuje nad sytuacją.
Ta gildia jest po części moja a po części Krzyśka. Co jakiś czas przekazujemy sobie przywództwo.

To znaczy ze iKrzysiek jest jednym z administratorow serwera oraz pomaga gildi "Chmukra", czyli administracja jest nieuczciwa wobec graczy serwera. Jakby ktos nie zrozumial to maja mozliwosc dawania sobie rzeczy tak jak juz wspominalem w poprzednich postach.

Po twoim czytaniu ze zrozumieniem,

Na serverze nie istnieje taki plugin który wyświetla informacje "Was slain by xxxxx" więc nie pierdol mi tu
Myślisz, że będziesz mi mówił jak się mam do Ciebie zwracać? Szczerze wątpie.

Bbaku umiejetnosci wyrazanai swoich mysli,

Jeżeli nie wiesz jakim prawem to mówię do przeczytaj sobie "ZASADY" prawa człowieka.

Sadze ze jestes bardzo mlody i radze Ci zaczac sie uczyc a nie za gierki sie brac. :)

@EDIT

zapomnialem wspomniec o kilku faktach, rzeczach etc.

Kill aury nie opanuje ani jeden ANTI-CHEAT

Sam wspomniales ze twoja wiedza o pluginach jest amatorska.

Jak już pisałem, moge Ci wysłać wszystkie kody za jakie kupiłem sobie LvL na stronie w ciągu 2 miesięcy.

Jest tam 8 kodow. Oraz kilka opcji z kad mogly sie one wziasc

1. Zmysliles je sobie (zwykly urzytkownik nie moze tego sprawdzic, dlatego istnieje taka mozliwosc)

2. Rodzice bardzo Cie rozpieszczaja.

by cala gildia miala zbroie prot4 musialbys sie niezle nameczyc enchantujac rzeczy nawet z 400 lvl, a w gildi jest troszeczke graczy. Oczywiscie ujmujac fakt, ze nie za kazdym razem trafia sie prot4 a miecz jeszcze ciezej zaczarowac. Aaa.. i jeszcze trzeba z kas zdobyc BEZ enchantu diamentowa zbroje na to troszke tez diamentow idzie.

Jest specjalny plugin na serverze, który uniemożliwia dawanie itemków,

Ty mi tu juz w chuja nie lec. Nawet jesli jest taki plugin to i tak przeciez iKrzysiek ma dostemp do ftp, i moze albo przez konsole dac te rzeczy, albo wylaczyc na chwile ten plugin, albo w jakis inny sposob ominac to wiec prosze Cie, nie sciemniaj!

Opublikowano

Odpowiadajac w tym temacie pogarszasz reputacje serwera. Oto powody dlaczego:

Nie powinna Cie interesowac sytuacja servera, co dzien wchodzi po 1000 nowych graczy oraz sloty sa zapelnione do 250 graczy.

To znaczy ze iKrzysiek jest jednym z administratorow serwera oraz pomaga gildi "Chmukra", czyli administracja jest nieuczciwa wobec graczy serwera. Jakby ktos nie zrozumial to maja mozliwosc dawania sobie rzeczy tak jak juz wspominalem w poprzednich postach.

Po twoim czytaniu ze zrozumieniem,

Czy ja powiedzialem, ze iKrzysiek nam pomaga? Nie udzielaj się nie wiedząc nic o serverze. Jak juz pisalem, dawanie itemkow jest "ZABLOKOWANE" a swoje EQ mam z kupna w sklepie serverowym, moge Ci wyslac wszystkie kody.

Bbaku umiejetnosci wyrazanai swoich mysli,

Naucz sie pisac, bo nic nie rozumiem.

Sadze ze jestes bardzo mlody i radze Ci zaczac sie uczyc a nie za gierki sie brac. :)

@EDIT

zapomnialem wspomniec o kilku faktach, rzeczach etc.

Wybacz, ale nie jestem jakims starym klocem, ktory nie ma pracy i napieprza w tego typu gry.

Sam wspomniales ze twoja wiedza o pluginach jest amatorska.

Owszem, wspomnialem, ale tą informacje wiem od roznych administratorow, zajmujacych sie tego typu pluginami.

Jest tam 8 kodow. Oraz kilka opcji z kad mogly sie one wziasc

1. Zmysliles je sobie (zwykly urzytkownik nie moze tego sprawdzic, dlatego istnieje taka mozliwosc)

2. Rodzice bardzo Cie rozpieszczaja.

by cala gildia miala zbroie prot4 musialbys sie niezle nameczyc enchantujac rzeczy nawet z 400 lvl, a w gildi jest troszeczke graczy. Oczywiscie ujmujac fakt, ze nie za kazdym razem trafia sie prot4 a miecz jeszcze ciezej zaczarowac. Aaa.. i jeszcze trzeba z kas zdobyc BEZ enchantu diamentowa zbroje na to troszke tez diamentow idzie.

Pisze sie "wziąć", ale to tylko szczegół. Moge Ci wyslac SS z komorki, poza tym kazdy kupuje dla siebie, nie bede wydawal pieniedzy na innych, wlasciwie nie mam eq Prot 4, mam: helm: Prot 3, oddychani pod wodą, Napiersnik prot 4, spodnie prot 4, buty prot 3, powolne opadanie.

Ty mi tu juz w chuja nie lec. Nawet jesli jest taki plugin to i tak przeciez iKrzysiek ma dostemp do ftp, i moze albo przez konsole dac te rzeczy, albo wylaczyc na chwile ten plugin, albo w jakis inny sposob ominac to wiec prosze Cie, nie sciemniaj!

Wlasnie dowiedzialem sie ze iK ma dostep do konsoli, z tego co mi wiadomo ShymQn, juz zmienil haslo.

40491.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejnym postem psujesz reputacje serwera...

Brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem.

Jestem zbyt leniwym czlowiekiem by podawac wiecej przykladow ale podam jeden z nich podam :) :

To znaczy ze iKrzysiek jest jednym z administratorow serwera oraz pomaga gildi "Chmukra", czyli administracja jest nieuczciwa wobec graczy serwera. Jakby ktos nie zrozumial to maja mozliwosc dawania sobie rzeczy tak jak juz wspominalem w poprzednich postach

Czy ja powiedzialem, ze iKrzysiek nam pomaga? Nie udzielaj się nie wiedząc nic o serverze. Jak juz pisalem, dawanie itemkow jest "ZABLOKOWANE" a swoje EQ mam z kupna w sklepie serverowym, moge Ci wyslac wszystkie kody.

Przeanalizuj jeszcze raz to, co napisalem, albo niech twoj brat Ci pomoze.

P S

Pisze sie "wziąć"

dzieki :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...