Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✯✯✯ CraftHard ✯✯✯ [499 Slotów] [Wojny Gildii] [Survival] [NonPremium] [24/7] [Vps]

JohnnyLy_

Server CraftHard  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Doda?/Uj?? Co? na serwerze

• Tak (Napisz co)
    • Nie
    • Czy chcesz aby?my wprowadzili jaki? ciekawy plugin? Jezeli tak, zaglosuj.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli macie chęć kupić: SVIP'a, VIP'a lub innego rodzaju pakiety wspomagającą grę, zapraszam na naszą stronę Link znajdziecie juz wbijając na serwer.

Opublikowano

on taki robi bo sam budowac cwaniak nie umie -

Pomogłem ? daj LIKE ! :D
100 Postow- Zaliczone :)
200 Postow- Zaliczone :)
300 Postow- X

Szukam YouTuberow na serwer minecraft 150s, Chetnych pisac na PW ;)

Opublikowano

on taki robi bo sam budowac cwaniak nie umie -

Szkoda mi Cie, scisnąłem Ci i teraz sie mścisz? Ha.. Poziom przedszkolaka.

Trochę lipa bo budynki kopiowane, miasto przeciętne. Jedyne co robi wrażenie to organizacja i budżet :) Zmieńcie mape i będzie cudeńko.

Budowle są budowane samodzielne, nie wiem co Ci przyszło do głowy! Spawn pod żadnym pozorem nie jest przecięty, jest mały aby był większy obszar PvP, mapa nie ciągnie się w nieskończoność, ponieważ zrobione są tzw. bordery (granice świata) które dodaje się aby nie było lagów.

Dla mnie sa za duze lagi na serwie co 1min-30 sek 30000 ms lagow

Lagi mogą być tylko raz na jakiś czas, w dodatku małe, chyba że ma się słaby internet. Mogą one występować między innymi przez: Nową maszynę, powiększoną ilość slotów ze 120 do 499 oraz własny generator mapy, który dodaje epickie biomy i zmodyfikowany Nether :D

Opublikowano

Mi coś serwer nie działa :P

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Serwer Morze być ale jedyna rzecz która jest noobska to.. to że w temacie pisze 499slotów a tak naprawdę 120 to jest trochę z poziomu dzieciaka ale...

Opublikowano

Serwer Morze być ale jedyna rzecz która jest noobska to.. to że w temacie pisze 499slotów a tak naprawdę 120 to jest trochę z poziomu dzieciaka ale...

To logo jest po prostu stare... Troche wyrozumiałości. Jak byś chociaż odpalil server zobaczyłbyś ile jest slotow w rzeczywistorsci!

UWAGA, Server chwilowo wylaczony, USTERKI TECHNICZNE, wiecej informacji tutaj: http://www.youtube.com/user/ShymQn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...