Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]M2Bob FarmBot

Pasta1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Czym polega Farmbot w M2Bob I Czy Mogli Byście Podać jego Funkcje I Co On Robi I Wgl Go Opisać ?? ;D Z Góry Dziękuję Wszystkie Odpowiedzi Zostaną Nagrodzone Lajkami ;DD

50902193367289516989.png Gramy Tylko Tam ;)

Opublikowano

FarmBot to cheat dzięki któremu nie musisz samodzielnie expić tylko ta opcja wykonuje się samodzielnie ( nie wiem jak to napisać) ....

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

up@ to jest expbot

a farmbot

to np. ustawiasz tam ze ma ci bic metiny od 25 do 35 i chodzi po calym m2 i szuka metkow bije je i zbiera drop

jest tez tam opcja rudy ktora chodzi ci postac po mapce i kopie rudy i je zbiera

dosc przydatne to wszystko, ale niestety platne.

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Farmbot- program służący do tworzenia ścieżki po której będzie chodzić dana postać , nastepnie każde napotkane bossy/ metiny które zostaną wykryte są automatycznie atakowane przez program, po zabiciu bossa/metina postać wraca na swój tor i podąża dalej poszukując kolejnych potencjalnych celów. :P

• 4 tygodnie później...
Weteran
Opublikowano

Wchodzisz w zakładkę farmobot, rozszerzasz sobie ustawienia, klikasz nagrywanie, idziesz gdzie chcesz, zapisujesz. Potem zaznaczasz co twoja postać ma atakować podczas chodzenia po tym wyznaczonym torze i klikasz start. Suwak, który tam znajdziesz służy do ustalania częstotliwości zaznaczania punktów kontrolnych na całej długości drogi, najlepiej dać mało, ale nie za bardzo :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja wcześniej bociełem expbotem i było ok. Ostatnio sprawdziłem z ciekawości jak działa farmbot i czy sie w ogole opłaca i oczywiście BAN 5/6 moich kont w ciągu kilku godzin ;p

Więc chyba cały ten farm bot nie jest niewykrywalny;/

Opublikowano

Ja bocę 2 miechy na m2bobku i nic :) FB 24/7 i ani 1 bana :D 6h miałem 11 małż

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

No ja mam konta które mają po 4 miechy i dalej chodzą a na bocie...

Ale mi chodziło o wykrywaloność m2bob przy używaniu farmbota bo własnie na expbocie dostałem bana tylko po zgłoszeniu i to były bardzo rzadkie przypadki a tu w 1 dzień uruchomiłem i od razu 5 banów poszło...

Co jest dziwne bo jeszcze najpierw wyskoczył alert "GM detected" czy jakoś tak , po czasie zaóważyłęm że 1 konto bana dostało , więc sprawdzam resze - działają.

Po chwili kolejne bana dostało - od razu wyłączyłem reszte (działały na innym ch) więc jakby GM chodził to by nie widział ich a nie wierzę , że akurat zostały zgłoszone bo jeśli nawet to reakcja GM nie trwa kilka godzin tylko nawet 24H i więcej bo mają dużo zgłoszeń... no i same boty dostały bana o 1:20.

Więc jak wyłączyłem te kolejne konta to dopiero rano włączyłem i też ban, jedynie 1 konto zostało na 6 co też jest dziwne :D

Dlatego rasumując zaczołem się zastanawiać czy ta funkcja w m2bobie jest może wykrywalna ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...