Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Pick List [EXE]

ebcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może nie do końca tego oczekiwaliście ale zależało mi bardzo na czasie aby szybko się wyrobić, tak jak obiecałem czyli do weekendu...

Mamy sobotę, środek wyczekiwanych dni tygodnia, wiec można powiedzieć ze się wyrobiłem.

Program jest trochę zmieniony, koncepcja tego programu jest inna (jeszcze nie działa sprawnie ale będzie) o taka:

1.png

...ale to jeszcze nie ten weekend, nie ten dzień...

Na dziś mam dla was full listę counter pickow w takiej postaci:

2.png

A tu krótki filmik ukazujący funkcje programiku:

Download:

Aktualizacje:

Pozdrawiam i proszę o puszczenie dalej informacji o tej apce.

xxx

Opublikowano

Mało mnie obchodzi w jakim wieku są tutejsi forumowicze, aczkolwiek Ty jesteś trollem, marną imitacją.

Czepiasz się go o.. Dobrze wykonaną robotę ? Ty nawet uzasadnienia nie masz, nie skanowałeś jego plików więc nie wyrażaj złej opinii na ten temat.

Proste ? Proste.

To jak Twoj nauczyciel/wykladowca nie przychodzi na zajecia to przyjmujesz, ze wzial urlop/jest zwolniony przez dyrektora, czy ze jest chory?

Przyklad z dupy? To tak jak przyjmowanie, ze dupny skan jest prawdziwy.

Proste.

@Edit

Nadal nie widac co to za plik/paczka i co w niej ew. jest.

Opublikowano

Idioto, popatrz wyżej zanim nasmarujesz tutaj jakiś syf.

Aaah nie poplacz sie nastolatku.. Idz do mamusi.

@Topic

Anyways counter pick list nie ma wiekszego sensu, bo liczy sie ogarniecie danej postaci, a nie taktyki z papieru, ktore trudno przelac do rzeczywistosci.

Opublikowano

Aaah nie poplacz sie nastolatku.. Idz do mamusi.

@Topic

Anyways counter pick list nie ma wiekszego sensu, bo liczy sie ogarniecie danej postaci, a nie taktyki z papieru, ktore trudno przelac do rzeczywistosci.

Swoje anyways wyrzuć do śmieci, to że tobie to nie odpowiada nie znaczy że komuś innemu się nie przyda.

Btw, na twoją prośbę:

tlrr.png

Opublikowano

Swoje anyways wyrzuć do śmieci, to że tobie to nie odpowiada nie znaczy że komuś innemu się nie przyda.

Btw, na twoją prośbę:

tlrr.png

Oooo widze avasta, a komputer ile ci sie wlacza? 2min? Wiesz czemu? Bo masz wirusy...

Avast przepuszcza jakies 70% wirusow i jest jednym z najgorszych antyvirow wiec to nie dowod.

Opublikowano

Jest oprogramowaniem antywirusowym, najpopularniejsza strona skanująca pliki tak samo nic nie znalazła, ale ty jesteś mądrzejszy i widzisz tam keyloggery.

W takim wypadku nie mam już po co z tobą dyskutować, a z tymi tekstami typu "Aaah nie poplacz sie nastolatku.. Idz do mamusi." zjeżdżaj na inne forum, tutaj debilizm jest tępiony.

@topic

Masz w planach może dodanie masterek/run do twojego dzieła, czy to już za dużo i raczej pozostaniesz przy tym co żeśmy widzieli w "demówce" ?

Opublikowano

Widze fani sie juz zlecieli brakuje tylko fanek.

I tak zawsze skill>champion i z tym nie da sie nie zgodzic.

Haters make me famous.

ale Zielo i tak nie uwierzy bo mu na windows 95 się nie chce uruchomić

Nawet jak to co? Windows ci skila nie doda.

Opublikowano

Nie moge coś wysyłać PM....

Podam tu jeszcze raz:

http://jebcio.blogsp.../p/downlad.html

Link trochę omijający wiem no ale coż może moderator nie uzna tego za wirusa.....

A no jeśli link wygląda tak, to ma prawo Ci go usunąć.

Lepiej w tym wypadku podać dokładny mirror z podpisem "by me" czy coś w tym stylu i w tym tekście odnośnik do twojej strony.

Wtedy będzie to opcja tak jakby podziękowania tobie za udostępnienie programu.

Mniej więcej tak to działa.

@Vanosh

Skan nie był mój, zgłosiłem tylko post Czarq aby wyjaśnić sprawę ze zniknięciem linku do downloadu.

Opublikowano

Skan wstawił damono, który jest autentyczny.

A tu jeszcze raz down;

DL : http://www.sendspace.com/file/timkfm

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ebcio sie stara zeby za drarmo dac wam fajny programik, a wy jebiecie o virusach.

STFU & Enjoy the program

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...