Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o pomoc!

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od kilkunastu dni mam problem że wieczornymi godzinami mam ping powyżej 100 o.O i się tak wacha raz 40 30 raz 200! obawiam się właśnie o podłsuch mojego komputera, ew ktoś korzysta z mojej sieci WIFI jak sprawdzić kto jest połączony z moją siecią WIFI ? Dodam że mam modem z WIFI i nie ma strony konfiguracyjnej routera. Czy może istnieje inne rozwiązanie tego problemu ? Za pomoc oczywiście lajki

Zapomnialem dodać że od rana do po południa jest wszystko O K

RMCF

Opublikowano

Vectra pytałem znajomych którzy posiadają tego samego dostawce i u nich OK

Zadzwoń do dostawcy internetu. Ew. wejdź a panel internetu(jeżeli Vectra ma coś takiego, bo wiem ze netia i TP ma) i zobacz kto z niego korzysta
Opublikowano

Zadzwoń do dostawcy internetu. Ew. wejdź a panel internetu(jeżeli Vectra ma coś takiego, bo wiem ze netia i TP ma) i zobacz kto z niego korzysta

Nie wiem jak to zrobic ; / Myslalem że da się jakoś przez CMD jakas tam komende wpisać i powyswietla a do dostawcy teraz nie zadzwonie bo weekend ; /

RMCF

Opublikowano

Albo po prostu ustaw hasło na twoją sieć WiFi.

Klikasz na te kreski zasięgu PPM i bierzesz Właściwości. Tam sobie ustawiasz hasło.

Chodzi o to że ja mam modem podłączony kabel do komputera a mi dali dali glupi z WIFI dzwoniłem do nich i mówili że hasła sie nie da zmienic ale haslo ogolnie jest zalozone ciąg znaków asdfghjkl to te haslo -,-

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...