Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Z Bugiem

Gelo20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec chodzi mi o buga z SM na pl. robie tak wchodze do piwnicy, niemam zasiegu ale dla pewnosci owijam go folia alu, wysyłam esy do bulu (chociaz caly czas pisze ze nieda sie wyslac wiadomosci), gdy wracam do strefy z zasięgiem to nic sie niedzieje i nawet jednego niewysyła za Kase ktora mam na koncie.a no i Używam Nokii 3510i ona niema kopi roboczych. Prosze o Odpowiedz Za pomoc dam 5x5

Opublikowano

zlikwidują chyba tego BUG'a ;/ Bo już all pytacie o buga... róbcie to PW żeby np. TeaM metin2 tego neiwidział... skąd wiecie czy np. UP@ nie jest z team metin2 ?

Admin Cienia
Opublikowano
zlikwidują chyba tego BUG'a ;/ Bo już all pytacie o buga... róbcie to PW żeby np. TeaM metin2 tego neiwidział... skąd wiecie czy np. UP@ nie jest z team metin2 ?

Kolejny.. Jak się nie podoba to nie czytaj tego, inni też chcą wiedzieć. Postaw się na ich miejscu ..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Juz napisalem chyba do 30osob co im sie nieby udało ale nikt niechce mi odpisac i podzielic sie tym:((

Wiec prosze napiszcie ci co wiedza, czy to prawda ze odrazu trzeba wlozyc karte bo do iluś tam minut mozna wysyłac,

Opublikowano
Kolejny.. Jak się nie podoba to nie czytaj tego, inni też chcą wiedzieć. Postaw się na ich miejscu ..

Ja też nie znam tego buga... Ale gdybym go poznał to zaraz by przestał działać bo all o tym piszą ....

PS. Pewnie dasz mi jakiegoś warna czy coś .... Ale ja mówię prawdę...

Pomyśl gdyby każdy znał tego buga to jakie "straty" mieliby GF i operatorzy...

Opublikowano

ja z kolegą próbowaliśmy na karcie(nie starterze) PLUSA ale nokia 6300 ma kopie robocze ;/ Więc się nieudało ... ;p Ale będziemy kombinować... Jak się uda to wam dam buga...

Opublikowano

aha. ja najpierw probowalem na Nokii3510i ale na niej nic niechcialo wysylac a jak zrobilem to z Motorolii V3 (w innym temacie pisalo ze dziala na v3) to wyslalo mi tylko jednego za kase. jeszcze wyczytałem na forum ze ponoc dziala na SE t610 a akurat mam takiego ale narazie niemam startera:(( to jak zrobisz z Erą to daj znac:)

Opublikowano

@ Gelo20

Nie gram na PL'u. Ale wiem, żeby wykonać bug musisz mieć tyle kasy na telefonie jak byś normalnie kupywał monety.

Przykładowo:

30 monet kosztuje 10 zł

Masz na koncie 10 zł idziesz do piwnicy, owijasz w folie i wysylasz sms ile chcesz.

Opublikowano

Tomek o tym to akurat wiem bo zrobilem to na Nokii 3510i i wysylalem duzo ich ale wysłało mi tylko jednego za ktorego mi kase wzieło

Budowniczy
Opublikowano

Próbowałem zrobić na moim starym k800i i nie wyszło

Poszedłem do piwnicy,napisałem 10 razy tą wiadomość na sm,wszystko poszło do folderu "wysyłane"

Jak wyszedłem i złapał zasięg to tylko 1 się wysłała,przy następnych co chwile wyskakiwało "wysyłanie nie powiodło się"

A na koncie nie całe 2zł a było 25...

Opublikowano

DeadSleep ale SE c702 to całkiem nowy telefon. Wiec ja juz nierozumiem tego, czy poprostu ludzie lecą sobie z nami w H>>A ze niby im to działa czy my tego nieumiemy zrobic. jedni piszą ze z Plusa a np DeadSleep napisal ze z Playa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...