Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nowy Interface?

FajnY-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Przeglądałem sobie dziś fanpage Lol'a i zobaczyłem fotke z nowym interface'em gry

sami zobaczcie

http://i.imgur.com/pGL5F.jpg

co o tym myslicie ?

sygnalf.jpg

Opublikowano

Podobno ma być to płatne.

Hahahahahahahahaha dobry zart bedzie darmowe jak wstawia nowe itemki do sklepu pewnie z nowym patchem niedlugo wbije i kazdy bedzie mial nowy wyglad sklepu itd

Co do tego pomyslu z nowym sklepem taki sobie kopiuja to co jest w dota 2 no ale zobaczymy jak to bedzie wygladac i uzywac sie tego ocenic moge po patchu

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Mi się to nie podoba.

Jakoś tak przyzwyczaiłem się już do starego wyglądu i preferuje właśnie obecny wygląd.

Ale trudno, jak wprowadzą to będe musiał się z tym pogodzić.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Naprawdę było napisane, że będzie to płatne. Ja nic nie wiem. Mimo to podoba mi się ten interface, więc nie śmiejcie się, że tak napisałem bo to niepotwierdzone info ;)

Opublikowano

Naprawdę było napisane, że będzie to płatne. Ja nic nie wiem. Mimo to podoba mi się ten interface, więc nie śmiejcie się, że tak napisałem bo to niepotwierdzone info ;)

Gdzie jest napisane że platne ? wez jezu nie wprowadzaj ludzi w blad

wystarczy odpalic lol lauchera i nacisnac na newsa w lolu "AKTUALIZACJE SKLEPU Z PRZEDMIOTAMI I INTERFEJSU GRY" jezu taki problem jak ktos dalej nie ogarnia ma coda do linku

http://eune.leagueoflegends.com/node/8738

robicie tylko zamieszanie

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Gdzie jest napisane że platne ? wez jezu nie wprowadzaj ludzi w blad

wystarczy odpalic lol lauchera i nacisnac na newsa w lolu "AKTUALIZACJE SKLEPU Z PRZEDMIOTAMI I INTERFEJSU GRY" jezu taki problem jak ktos dalej nie ogarnia ma coda do linku

http://eune.leagueoflegends.com/node/8738

robicie tylko zamieszanie

Czytałem na nieoficjalnej stronie, że nowy interface ma być płatny. Ale teraz jest jasne, że będzie on jednak darmowy. Nie chciałem wprowadzić nikogo w błąd, aczkolwiek miałem takie informacje.

Opublikowano

Czytałem na nieoficjalnej stronie, że nowy interface ma być płatny. Ale teraz jest jasne, że będzie on jednak darmowy. Nie chciałem wprowadzić nikogo w błąd, aczkolwiek miałem takie informacje.

Nic się przecież nie stało ;)

@Topic

Ja tam lubię nowości i zmiany, zwłaszcza kiedy są one korzystne i przydatne. Zajebiście podoba mi się nowy wygląd statystyk.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

było ale sie wypowiem

nie podoba mi sie , podobne do doty , gra traci na orginalnosci , jedynie co mi sie podoba to ze skillami

Też prawda, copy for dota. Mogliby wymyślić coś własnego, twórczego ale nie przeczę, podoba mi się interface ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Też prawda, copy for dota. Mogliby wymyślić coś własnego, twórczego ale nie przeczę, podoba mi się interface ;)

Lol nie powinien zatrzymywać się w rozwoju przez to że dota już coś w tym stylu ma

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...