Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Loki

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym otrzymać od was pomoc w postaci LOKI.Grałem na arenie ale b.szybko mnie ubijali.

Pomoc w formie:

-Build

-Jak grać w kilku zdaniach aby ogarnąc postać :)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

To tak co do buildu to ja robię taki:

Warior Tabi, Deathbringer, The Executioner, Fatails, a potem to już zależy od farmu albo od przeciwnego teamu :D

Teraz coś o graniu :P

Moim zdaniem trzeba dużo junglować. Musisz po prostu czekać na taki moment (albo od razu wychodzisz) że ktoś już ma mało życia a ty znikasz, robisz ulti i bijesz aż zdechnie ale raczej to są max 2 hity :P Na wyższym lvl'u radzę chodzić na buffy ale nie tak jak np. kali że masz na sobie 10 buffów tylko masz 1 powiedzmy obrony i widzisz przeciwnika to znikasz i nawalasz go w plecy (bo masz większe hity). Nie wiem jak to wytłumaczyć :P To trochę trzeba grać na wyczucie bo tego raczej nie da się wytłumaczyć. Granie jakąś postacią zależy też od przeciwnego teamu. Nie zawsze jest tak że grasz tak samo xD Ale mniej więcej (chyba) wytłumaczyłem :P

Opublikowano

a jak na arenie bo widze takich ludzi co lokim na arenie maja staty np 20-3 a tam nie jest tak łatwo jak na conqescie

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

a jak na arenie bo widze takich ludzi co lokim na arenie maja staty np 20-3 a tam nie jest tak łatwo jak na conqescie

Na arenie musisz dużo znikać :P I walić z ulti uciekających przeciwników którzy mają mało życia. Musisz także bić buffy obrony i ataku :D A jak już będziesz mieć duży farm i dużo przedmiotów to bijesz wszystkich ile wlezie aż padną. Znając Loki'ego to będzie jakieś 5s xD Uważaj tylko na tanków jak: Ymir, Odion i Hades bo jak zrobią ulti i przyłączą się do niego jego "sojusznicy" to dedasz bardzo szybko.

l9WHU.png

Opublikowano

@3xup ale oczojebny kolor az nie przeczytalem co tam pisalo..

@top biegaj po bokach nie prosto na nich uzywaj niewidzialnosci kiedy twoj team robi zamieszanie ze np hades skacze i ulta robi to oni sie na nim koncentrują a ty wtedy atakujesz na niewidce a jak ma low hp to ult skaczek na niego i ciach ;]

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...