Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam dla was ciekawą zagadke

Rafalx1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto jest w stanie rozkodować tę zagadkę jest kozak ja dostałem ją od kolegi i nie wiem nie rozwiązałem jej. xD

Proszę oto tekst który został zakodowany nie wiem bo nie znam rozwiązania, ale jak coś dam wam znać jak będzie prawidłowa odpowiedź.

Oto tekst podzielony na diw części:

mdwangyflkyqqpjgwoybbzqiyulmerlwmzmylthowpmjhmpuvfeitwbcuxcejoxympxrojxazbftuyhrgysrcurnjlqmhjaynwqxfltxrzguspfhmraqvfeixaqalhhm

nqwzgnbttkzbfvvglgecztiyrduoaewjqgvkfuxpyjyvtvdifgjntihozaxxavitmwpvnbntvghiecxdwdcxrwfclqkkgfqddzteekyxgjirfpbxvqpzyxjfwlakjqkcxkqrjro

uhnlqueknkmwjwhfcriqzhfehzugpwnjimrjqbchgnqvlhuytadcontzxpjuwlhjorbhhwyhuyvijuvfjyogvswmrotwwworbtkaznrsfdqkblmbdnivnklqpyeqlnxix

sbxuhvrotsyxqlzuepfscbcsusakinkagdtcnvjenschrvspuzxepjxaandzfcqlclyzyfjmrokhohpfusiunwepojlzdvpvgyxegctmtpekixkfngdyzdroasmdjiyjtyw

nclaafllzxkjsodtcyfkfafmpfpjkkbynnvdxmewfueuhnpgdypfeykabjjqxrqsegliyoxzkhftfvmjhgfxlvvzdhlhgpcbcaeazwxtrisjmiigwzgpaeptqghughzldjopm

mdfxgaznofviatuiwdalktyshrfszhkyrpddveocgwfscrvupwlpnykfhcqpywmztuqaigvaiwxckppdrcmtqmbpglrivdrqkcjvvrunhcbioflreesuxxkjlpbalobfjqcir

wpcqiomsbxxwpcyimuycydlmdxjwnfamlqynpdosvociswdeyynkrelyfiwpjoqpyyxjkbvvyqtvjcamjshqebvedtjthchebyitaceybdlhtafnzammswsrxqnrelkk

nthqceafzduywagzbwriaijgmyifuwpxqdrgvjsrqgbuzrgceghhmdkxllkprpwfbbcvymmoxhyafndlyavqeqpwnyovtdufpwvyjcwvdfzysokiljfcgxoxtcuonatd

hiphbqtdhhhwzfhjgioxcpjwkdmzdbjxddwvzedairofklwwtvqrccfnvzovivjqxsuvwvrnychhstpqxymdfpzuqxnzcecvwntwewsqamvtvfkhrmerflmujkpkeelnf

blqrnixdfrixlzgdgdhzbqwmfqlmzezdfsekiibjlsnfrtukfmpthowcttbzagsa

ihsoazdtccyauiqkholexdsikyqdsdhainzrwxacqgeylqrbwjfckeffqbcvnhecbdizgqkasjtgnflgujajjjvbywuryxmruahldleizmkixenhekwurtrbiejtslmarwaqsn

obsottxjckwvyufhlqfkyzpyopejoyybbaybrwejrlixxcbvviqvbfnnexieagqfsxijvcvumlnlvqzhqkyjynaxjdqctwlcfxrunrqauezjttrlwnyhixmidqowumnimxvbcic

pvjsxhkahkqibhdzxjvqoyhkuntblbwpfzuuugabmehdwjstxqjpwqkyabdzupuksyzyxmwimlnpagiavqfikydezusxxoteygxwmsmwmslfmdakcchfsbjfmqoa

utcsgcstvreuhzsatqdufvgolwrmadhkjhnqzwlbjpjrgdhmneiayrsgbgrtjuwrfqfmifqncxavhkjjgtuazwcovpchaphkbticqgfliizqkdtnirdeleolahhrvnxeyjquy

amjtyhqcfgfvaknboqikfdzgoybffrnyvmdsqifcuneptgqdsagvlsnpqfexawlzzctxsrlwlqvzmzumbwkprjvozuwgmruwgnzibkpmjzqisubujnxgroubuxlzdjxcst

qdqqnhnjazxpogyadruwnipagvdgtoomeabfvrhgrhbzqyvmakdilmedvwhqcwgsruddavgevzlwbxklvymgtpfhiczjzkvhovxyvpzbykmwbllwxijslrrxwnwicuj

sfxqayaavuzgamsyoevjrklyqvmfsazxjjqxhuyuqvcrglmodzsidqcyagymwcgmwgvmidsjenkwtrgjatncrzrfnihvgpstrgaqalpqmlohxuprostniuhlxaugkkee

fvqpknbpzwtiesfoyyiitftlimalfopciqijvbqfyydmwfvziyacagjrvduqqktpwteikyipuzduqzazuhnpkmwvvhmejotpodgsuncpzbcjamhqhckvsuxnwktdkfmjqvr

amjptsleqggzpsrdwlmcqhetnnsrhddjsxtvwdzzqeezdixdlnzupsbyjjnovvdbzjipfirscvecypazfpyaczodqkoierrepqqaeyhsswhssghrfxkrxprxtrvnbxlfsyric

jwirmkvyiqmdnlogqksiuxmqadgosmzmagrakbcewejujosjfexhfptxxtrtgfd

To jest jeden ciąg tyle że bugował się i pokazywało go w jednej linice

Pomocnik
Opublikowano

lol. Ja tu nie widzę nic kompletnie ;d. Mam teorię, że trzeba mieć na to system i się odczyta ale sprawdzam nie widzę :X

PS. Dlaczego napisałeś , że nie wiesz i nie rozwiązałeś , a dalej , że jak ktoś rozwiąże to powiesz czy dobrze ;d

sygnary.jpg
Opublikowano

Kumpel Cię w chuja zrobił, po prostu wciskał byle co. To nie żadna zagadka.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Po przemieleniu go przez program online, mysleniu i 1 godzinnym ukladaniu wiem ze tekst brzmi tak:

"Zakodowany ciag znakow wlasnie cxytasz. Chlopie jestes koxem!"

Program do odkododywania online podaje w tym linku- POLECAM!

http://www.walsiedebilu.haha.edu/wrobilemcie

:P

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...