Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupno zasilacza

Manken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzieki, zasilacz ma działać przy pelnym obciążeniu przy bf bad company 2 lub bf3 to spokojnie da rade? Sa jeszcze jakies dobre zasilacze w podobnej cenie ?

Opublikowano

STOP. Kupujesz ten zasilacz czy już go masz ? Jeśli dopiero go bierzesz to się wstrzymaj, 4890 jest najbardziej żrącą prąd jednordzeniową kartą. Potrzeba do niej dobrego zasilacza, nie że Chieftec nim nie jest ale iArena już nie koniecznie. Dołóż trochę kasy do conajmniej OCZ StealthXStream 500W lub XFX Core 450W

@DOWN, DOWN x2

Jak napisał Flap chodzi mi o HD4890, to że tobie chodzi to nie znaczy że za pół roku Ci zasilacz nie pójdzie.

Opublikowano

Tzn ja mam 48 50 nie 90, dopiero chce kupić zasilacz to mówisz że chieftec nie wystarczy ?

to już nie wiem co kupić :P

Opublikowano

Jak już złożyłeś zamówienie to bierz tego Arena, bo to są prawie takie same PSU, a nie opłaca się anulować zamówienia (Gdy ja próbowałem to żeby się do nich do dzwonić czekałem 3 dni...)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanie zamówiłem już na morele, towar został wysłany, a spedytor otrzymał paczkę o 20:31 według śledzenia paczki.Morele mówi mi że na drugi dzień paczki są dostarczane, a śledzenie wskazuje na poniedziałek. Towar transportują w nocy? Bo nie chce czekać do poniedziałku :P Jak to działa w tej firmie Schenker bo zamawiam od nich pierwszy raz :)Napewno ktoś z was już zamawiał

Droga transportu to Kraków - Zielona góra .Odległość 427 km

Opublikowano

Ja osobiście miałem tak , że zamawiałem kiedyś tam w Niedzielę , a przyszło w piątek ( czwartek - święto ) , a warto dodać, że mieli do mnie HoHo daleko bo aż do Krakowa -.- więc może jakaś nie najlepsza ta firma jest, ale da się wytrzymać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...