Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban przez M2bob

adixior2d2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Cisnąłem sobie ostanio na expbocie m2bob i zdążyłem dobić 16 lvl (cały czas miałem otwartego metka, więc widziałem co się dzieje) i nagle kick... a tu ban. Wyexpilem ponad 10 postaci do fish bota (okolo pol roku temu) i 3 postaci 40-50 lvl i nigdy nie dostalem bana za expienie m2bob'em. Czy GM widział, że cisnę na bocie lub otrzymali jakieś logi? Proszę o odp :) Nie blokowałem HS, bo powiedziano mi, że do m2bob'a nie potrzeba.

pozdrawiam,

adixior2d2

Opublikowano

To czy konto zostanie zbanowane jest jak 50/50. Niektórym uda się wyexpić postać do 40lvl i nie dostaną bana, a u innych - tak jak u ciebie - na 15lvl konto zostanie zbanowane. Prawdopodobnie logi, bo to przez nie teraz większość cheaterów dostaje bana.

Opublikowano

A jak mogę zablokować HS ? Bo wtedy miałem zablokowany, więc przypuszczam, że to wina logów.

@Edit.

Do nowego HS'a bo podobno został "udoskonalony" :P

Opublikowano

Ja dobilem 67 i dostałem bana... i tak dziwne bo na 30 lvlu cały serw mnie znał, że boter itd... Kupowac musialem z noobow bo mi nie chcieli sprzedac ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...