Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metki z sohan. Jakie wymagania ? ;p

qpa08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie staty(ile defa, hp, ataku) powinienem mieć wpkiem żeby ogarniać metki na sohan ? Oba rodzaje osobno prosze ;p

Lvl postaci bd 52. Skile strach, ostrze, zbrojka. Czy taką postacią z takim eq jak na sohan, ubije bosa trudnych małp?(będzie się opłacał zarobek w trudnym lochu?). Konik bojowy - już się robi ;p Broń będę się starał jak najlepszą, na razie expie z fmsem sr 26, ale bd sr 35+. Staty full int, reszta wit. Kasy będę miał dużo, ale wolę nie wydawać na eq więcej niż tyle żeby dawać rade(to ma być drop a nie główna postać, więc po co pakować dużo kasy). Bufki mam 29 i 31% ;)

Opublikowano

Co tu dużo pisać buffa masz

Ja bez buffa WPkiem 55lv lorda już ogarniałem z ostrzem m7,zbrojka m6 i strachem m3,póżniej jak wbiłem G to już miód

na lorda starczy z 12kpz, ok.40%+ zwierzaki,trochę bloku def ok450

A zarobek na niem jest spory medale,kamyki z lorda,teraz te świadectwa wierzchowców.

Metki diabła na pewno teraz dajesz rade z buffem

jedyny problem mogą sprawiać śmierci z golemami a na to najlepszy sposób jest mieć coś na spowolnienie dlaczego?

bo jak spowolnisz metina (nie widać tego) to nie respia sie mooby. a na metki to z 11-12kpz,def ok.450+ coś bloku, fms 25sr+ dodatkowo buff i gitara.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

@Marcuśny, nie widziałem twojego komentarza ;d Rozumiem że 12k hp + jakieś 500 defa i z bufkiem powinienem ogarniać z tym fmsem sr 35+ i skilami jakoś m4?

Opublikowano

@Marcuśny, nie widziałem twojego komentarza ;d Rozumiem że 12k hp + jakieś 500 defa i z bufkiem powinienem ogarniać z tym fmsem sr 35+ i skilami jakoś m4?

powinno dać rade:)

Ale przydało by sie coś na zwierzaki żeby ogarnąć komnatę lorda no i coś bloku

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Um z blokiem może być słabo, bo myślałem o tarczy nno a na nno + blok to raczej mnie nie stać ;p Może dobije 55 to założę jakieś fenki +7 z 1k hp czy coś, a do tego dojdą łzy +9 to ładniejsze hity i więcej defa i absu, więc w sumie się opłaca wbić 55. Drop się chyba nie pogorszy?

Opublikowano

Ja latałem na 55 na lorda i drop był w miare dobry

kamyki raz na 5/6 lordów a medale to co chwila

A z metinów bd taki sam jak na 50 czy 52...

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

hp wystarczy Ci 7-9k, defa 350 koło, atak no jakbyś bił 700 to już dobrze :))

A na lorda to koło 10-12k pż, strach, defa 400-450, i sporo ataku, myślę, że wystarczyłby taki fms +9 śr 25.

///EDIT

jeśli sie nie boisz to możesz kamer moda włączyć i na odpychaniu jechać, znaczne ułatwienie.

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Moze byc deffa ok 450, ok. 10 k hp, z 20-30 na zwierzaki, moze byc cos do pz lub NNO i skille czytaj sobie caly czas no i ozywiscie buffek 25% + . Z takim eq na luzie ogarniesz lorda i metki na sohan :)

Opublikowano

no to ja zapytam o swojego sure dziś 52 mu wbije

Skile

Ostrze m5

Zbroja m3

Starch bedzie m1

EQ

yy+ 9 1.5k pz 10 do pz

Skorzane kozaki 1.5k

Srebrna 5 do pż

Fms sr 22 (tutaj napewno bede kupowal jakiegoś ze śr +35)

Ebo +9 czyste

Tarcza bojowa +7

Helm bedzie zamek +7/8/9

Naszyjnik 1.5k

status full int reszta vit

Jak dobije 52 dam rade dropić w trudnym lochu ?

aha i mam buffa 2x 30%

Feel the beat!

Opublikowano

no to ja zapytam o swojego sure dziś 52 mu wbije

Skile

Ostrze m5

Zbroja m3

Starch bedzie m1

EQ

yy+ 9 1.5k pz 10 do pz

Skorzane kozaki 1.5k

Srebrna 5 do pż

Fms sr 22 (tutaj napewno bede kupowal jakiegoś ze śr +35)

Ebo +9 czyste

Tarcza bojowa +7

Helm bedzie zamek +7/8/9

Naszyjnik 1.5k

status full int reszta vit

Jak dobije 52 dam rade dropić w trudnym lochu ?

aha i mam buffa 2x 30%

Na 100% dasz radę. Ja dawałem radę Bodziakiem 53lv. z 12khp. Aura m4. ;)

Opublikowano

To no fajnie ;) Jak się zrobi bojowiec to wbijam jakiś 50 i już lece do lochu ;p Z moim eq mam jakieś 11k hp, to jeszcze zależy jaką zbrojkę dostanę, bo może uda się znaleźć yy +9 z hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...