Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić prędzej

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znowu :)

ostatnio grając moim kontem przekazałem doswiadczenie na 4 czołgi

Artyleria

-M41

niszczyciele czołgów

-M18

-M36

średni czołg

-M4A3E8

teraz pytanie...

który czołg kupić szybciej?

Opublikowano

Na poczatek E8 chyba bedzie najlepszy. Dobry pancerz i szybkie dzialko. 4-5 tiery go nie przebijaja. Najlatwiej z nich wszystkich bedzie go opanowac.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Według mnie m41 sam mam i świetna arta po ulepszeniu i zarabia na siebie co jest ważne ,a znajlepszym działem potrafi po spenetrowaniu pancerza zabrac Bardzo duzy DMG np. Dziś IS-3 w bok za 1187, Kw-13 w bok za 989 hp Is za 1081 hp w bok Tiger od przodu za 1100hp. Jak troche nia pograsz i ja opanujesz to wtedy świetna zabawa bedzie i kas tez bedzie niezła ( za dobra bitwe 25-28 k bez premki) polecam.

Opublikowano

Według mnie m41 sam mam i świetna arta po ulepszeniu i zarabia na siebie co jest ważne ,a znajlepszym działem potrafi po spenetrowaniu pancerza zabrac Bardzo duzy DMG np. Dziś IS-3 w bok za 1187, Kw-13 w bok za 989 hp Is za 1081 hp w bok Tiger od przodu za 1100hp. Jak troche nia pograsz i ja opanujesz to wtedy świetna zabawa bedzie i kas tez bedzie niezła ( za dobra bitwe 25-28 k bez premki) polecam.

mówisz do rzeczy :P

dzieki za wybór

@edit

temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...