Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ubić skeletrona?

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam Shadow seta i chciałbym ubić Skeletrona ale kiedy staje z nim do walki po pół minucie padam...

A lepszych broni raczej nie zdobędę póki nie wejdę do Dungeonu którego pilnuje właśnie Skeletron... Walcze z War axe of night i Demonite Bow czy jakoś tak...

Już wcześniej dawałem głupie pytania a no cóż takich rzeczy nie ma zbyt wiele...

Opublikowano

A właśnie zapomniałem dodać że znalazłem Celestial waterbolt który pocisk zadaje 19 DMG i przenika chyba wrogów wiec zadaje te obrażenia kilkakrotnie

Opublikowano

Z tego co pamiętam pociski waterbolta odbijają się o ściany, wykorzystaj to walcząc w pomieszczeniu.

Czy masz już Moltenową zbroję? Na tym etapie gry zdobycie jej nie powinno być problemem - wytwórz Obsidian Skin Potion, hop do lawy i kopiesz Hellstone. Przyda Ci się również ognisty miecz (też z Hellstonu), ewentualnie Grass Blade z dżungli (i tak będziesz potrzebował obydwóch aby wytworzyć Night's Edge)

Link do oficjalnej wikipedii, która pomoże Ci w zdobyciu przedmiotów o których mówiłem:

http://wiki.terrariaonline.com/Terraria_Wiki

Niestety tylko po angielsku. Jest polska wersja, ale bardzo uboga.

Opublikowano

Ja zabiłem skeletrona z silver setem, 240hp, gold bowem (ogniste strzały) i potami na zycie + ironskin z 2około.. Zrobiłem sobie droge z drewnianych platform i bez problemu zabiłem skeletrona. xP

Opublikowano

wes miecz i go zabij z pszyjaciulmi dziala ;)

On gra na Singlu nie na multi. Co za wyczyn zabić go z "przyjaciółmi" skoro więcej frajdy i zabawy przyniesie zabicie go samemu. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Ahahah, dobre war axe of night :D Ja go rozwalilem ze starfury, i to w 1 minutkę (miałem meteorite set a w akcesoriach mana flower) a i rozwal kilka waz w dungeonie na głębokości 1+, możesz mieć złoty klucz, lecisz do wyspy i masz starfury

Opublikowano

Ja go ubiłem w złotym secie;) polecam miecz night'edge akcesoria chmurę w butelce,hermes boots dodają ci speeda.Zbuduj duża arenę z platform i bez problemu go pokonasz;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...