Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] WarBot Launcher !

Unlike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak to odpalic jakąś mała instrukcje?? co najpierw? w jakim etapie?? np bot załaczamy 1 potem wr

albo wr 1 logujemy sie zostawiamy na liscie serw i potem bot;D Krutko i zwięźle prosze o pomoc

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja też nie moge tego ogarnąc, odpalam to, odpalam gre, i normalnie musze zabijac te zombie. O co tu chodzi ;d

/ogaronłem, git ;d

Opublikowano

Jeśli macie taki komunikat to albo wasze konto zostało zbanowane, albo musicie po prostu poczekać kilka minut.

Opublikowano

Mi dochodzi do 252 i dead czasem idzie dalej czas sie wiesza i od nowa stop i znow start...

NA WB ROZWAZNIE NA LOW ACC BOCE TO OD KILKUNASTU TYGODNII i 29lvl ponad 900k dinar i żadnego bana ^^. WSZYSTKO Z GŁOWĄ PANOWIE.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

"japa frajerze" z ust 15 latka jak to dorosle brzmi, pewnie rodzice sa dumni z ciebie!

Co do bota zrezygnowalem po tych problemach, ze po 3 rundach wywalalo "konto nie aktywne"

Opublikowano

@3UP: to ciekawe jak ja wbiłem tyle lvli jak to nie działa... jak ktoś nie umie używać to nie działa

Opublikowano

Great Job Kid! Hack działa wyśmienicie! Dzięki za oddanie tego cudeńka w nasze ręce

"Kto pragnie pokoju, niech przygotowuje się do wojny"

-Vegetius

banner2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...