Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek, broń 30lv i drop z m2boba.

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na Serwie Solar. Interesuję mnie SZYBKI, ŁATWY, i SKUTECZNY zarobek Yang.

Do dyspozycji na razie mam:

Woj Body 35Lv 2x M Konik 1 lv, eq słabe. [Oprócz lwiej +4 1,5k hp - 10% pż]

Buffka 23lv

Mental 18lv bez eq.

Pierwsze pytanie: gdzie najlepiej ustawić botka, aby wydropić broń na 30lv (Na ezotach boce tym bodziakiem, ale na razie nic nie leci a fms z bestów nic nie leci]

Drugie: Chciałbym zostawić botka tym mentalem na małpach, ale m2bob bardzo słabo i nie dokładnie podnosi drop. Czy można to jakoś naprawić, np kamera wgrać do clienta, lub jakieś inne mini dh?

3: Gdzie najopłacalniej zostawić tego bota 35lv, do póki nie wbije na nim bojowca...

FB nie wchodzi w grę, nie chce szybko na tej postaci bana...

Będą lajki :)

Opublikowano

18 lvl mental do lochu malp ustaw latwego na waithacku od kamermoda - szybkie bicie i podnoszenie

35lvl- sciagnij m2 bob ( najlepiej miec 2 clienty na m2bob i kamermod) bierz kose +4 i na metiny do m2 z sh. ew. ustaw na ezoty ( moze jakis rib sie trafi )

co do buffa to nie mam pomyslu.

ps. mozesz dropic ulepszacze takie jak : zolcie , kzz , kk , ogony skorpiona i inne smieci :) tez kasa z tego jest

licze na like

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Gadka gadka a panu Raymanowi nie odpowiedziano na najważniejsze pytanie czy można jakoś 'ulepszyć' zbieranie dropu w M2BOB.

Hm krótko mówiąc jest to możliwe tylko jak na razie nikomu się nie chcę za to się brać, lecz jest to możliwe. :) Na tą chwilę obecną tylko kupno premium, lecz się opłaca kupić to premium niż kupować yangi na Allegro, iż bot w m2 od 18lvl do 37 lvl przez całą noc zbiera okolo 5 marmurków, 3 sun zi i 3 oswajanie konia, można jeszcze dołączyć bicie kamieni albo Besty. Wtedy nasz zarobek bardzo wzrasta!

Tutaj dam cennik na Solar ile można zarobić z poszczególnych itemków.

- marmy 300-400k

- FMS cena zaczyna się od 1kk zależy od srednich

- KD+3 do pvp 50-100k | KD+4 do pvp od 500k do 2kk

- KD+3 do expa 150-300k | KD+4 do expa od 3kk 4kk ( chodzi tutaj mi szczególnie o KD Potwora i KD Śmierci)

- SunZi 300k-400k

- Oswajanie Konia 300k-400k

Dobry zarobek polecam także dropić ulepszacze z Pustyni! :)

Cennik:

- Pajęcza Sieć 70k-100k

- Ogon skorpiona 60k-100k

- Szpon Skorpiona 200k-600k

- Worek z Pajęczą Trucizna 60k-100k

- "Worek z Pajęczymi Jajami 60k-100k

:)

Opublikowano

Pierwsze pytanie: gdzie najlepiej ustawić botka, aby wydropić broń na 30lv (Na ezotach boce tym bodziakiem, ale na razie nic nie leci a fms z bestów nic nie leci]

Drugie: Chciałbym zostawić botka tym mentalem na małpach, ale m2bob bardzo słabo i nie dokładnie podnosi drop. Czy można to jakoś naprawić, np kamera wgrać do clienta, lub jakieś inne mini dh?

3: Gdzie najopłacalniej zostawić tego bota 35lv, do póki nie wbije na nim bojowca...

1. Proponowałbym razem z tym 35 lvl zostawić postać na ezotach, ilość wydropionych broni zależy od szczęścia. Nie zdobyłeś nic dziś ? Jutro na pewno dropnie :)

2. :

http://www.mpcforum.pl/topic/712370-dlauto-pickup-python/

http://www.mpcforum.pl/topic/728329-dl-dziaajcy-autopickup-do-m2bob/

3. Mając 35lvl - zostawiłem postać na ezotach i w 2 godziny zdobyłem 2 RIB'y.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...