Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Król Szamanów - Koniec ? :(

quin12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dla przypomnienia oglądałem Króla szamanów ,bardzo mi się spodobało gdyż kiedyś nie obejrzałem wszyskich odcinków.

Moje pytanie to czy 64 odcinek jest ostatnim ? :(

Nie widze nigdzie 65 odcinka ,a ten 64 skończył się akurat jak Yoh pokonał Zik'a i miała się zaczynać dalsza część turnieju szamanów.

Jeśli jest więcej niż 64odcinki to proszę podajcie mi linki . <3

Pozdrawiam .

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Nie wiem czy twórcy shaman king, są też twórcami bleacha, ale anime są troche do siebie podobne. Kreską i troche fabułą. W bleachu są shinigami (bogowie śmierci) i to też jest shounen. Polecam również belzebub. (o demonach)

@edit uprzedzam, że bleach ma duzo fillerów i nudnych odcinków. Żebyś nie zmarnował czasu nie oglądaj odcinków które są oznaczone jako fillery.

Opublikowano

Kiedyś głosiły plotki, że będzie druga seria, ale to tylko wymysły fanów. Niestety, jest to ostatni odcinek...

Chociaż końcówka tego odcinka brzmi jak zapowiedź drugiej serii, ehh :/

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nic o metinie ...

Bleach mi się nie podoba bo oglądam na Samsung Smart Tv i kijowo widać napisy ... wole coś z dubbingiem .

Co polecicie ? Coś podobnego do Króla Szamanów .

@KlauS owszem brzmi jak zapowiedź więc miałem cichą nadzieje że może coś przeoczyłem . ;(

Szkoda ,bo to jedna z lepszych anime ! :)

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Nic o metinie ...

Bleach mi się nie podoba bo oglądam na Samsung Smart Tv i kijowo widać napisy ... wole coś z dubbingiem .

Co polecicie ? Coś podobnego do Króla Szamanów .

@KlauS owszem brzmi jak zapowiedź więc miałem cichą nadzieje że może coś przeoczyłem . ;(

Szkoda ,bo to jedna z lepszych anime ! :)

Z dubbingiem nie ma anime, które jest podobne do Króla Szamanów.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A jeśli już chodzi o podobne do shaman kinga, to The Law of Ueki fabułą i wątkami, głównym celem jak i składanką bohaterów, wartością przyjaźni jest niemalże identyczny...tylko w innym uniwersum, tutaj nie ma szamanów, tutaj są bogowie i kandydadzi na bogów.

Opublikowano

Wiekszosc anime jest bez dublingu, obstawiam ze z 90%. Bleacha tez narazie nie wydaja chodzi mi tu o odcinki. Ale podobno od nowego roku maja wznowic.

Opublikowano

Dokładnie jest 68 odcinków Król Szamanów 64 odcinki + 4 Specjalne. Też są pogłoski że gdy twórca ukończy wszystkie MANGI (w 2008 roku to powiedział podobno) wyemituje nowy sezon tzn. 3.

Mangi coś w stylu komiksu nie zachęca mnie to jakoś dużo się różni między Anime a mangą . A naprawdę mógłbym "Król Szamanów" oglądać dniami i nocami i dziś ukończyłem wszystkie odcinki któryś raz z kolei oglądać. Normalnie jak myślę że nie ma odcinków nowych to mi płakać się chce ;(

Jest około 300 rozdziału MANGI..

Jeżeli ktoś by znalazł nawet japońskie odcinki SK lub jakieś informację na ten temat to proszę pisać. A i czy ktoś może udostępnić all mangi po polsku tzn. spolszczonych jest podobno 200+

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

http://www.anime-shinden.info/14119-shaman-king-online.html

Japońska wersja Shaman Kinga.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano
http://www.anime-shinden.info/14119-shaman-king-online.html

Japońska wersja Shaman Kinga.

To chyba każdy potrafi znaleźć ... Chodziło mi o nowe odcinki SK

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

nie nie ma i nie będzie, zresztą nie widzę sensu na kontynuacje tego anime, musieliby nową fabułę wymyślać

tak btw jak nie lubię dubbingu to tu japońska wersja mnie przeraża

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...