Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PS3 gdzie kupić?

arteekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W najbliższym czasie, tzn. jeszcze nie określonym, myśle że max 1 miesiąc zamierzam kupić ps3. Wychodzi GTA V i chciałbym troche się pochwalić. xD Lecz tak, chcę ps3 320gb slim lecz nie wiem gdzie kupić najtaniej... Najlepiej żeby było za mniej niż 1k. ;/ + Do tego, słyszałem, że te nowe super slimy, to badziewie i nie opłaca się kupować. Proszę wyraźcie opinie na ten temat, pozdrawiam. ;)

19.png

Opublikowano

na pierwszej stronie masz ten sam temat, po co kolejny?

http://www.mpcforum....dzie-najtaniej/

nowy slim to nic innego jak starszy tylko zmniejszony, dodano też pamięć flash i fabrycznie większe dyski i to wszystko, ten kto pisze że to badziewie to albo nie miał styczności w ogóle z konsolą albo jest zwykłym fanboyem xboxa

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Allegro.Bądź sklepy typu Euro, Avans, MediaMarkt, Sautrn

Najnowsza PS3 czyli SuperSlim różni się tylko wyglądem i to że jest wersja 500 GB więc to raczej jest na plus.Sam ją mam i nie narzekam

Opublikowano

Allegro.Bądź sklepy typu Euro, Avans, MediaMarkt, Sautrn

Najnowsza PS3 czyli SuperSlim różni się tylko wyglądem i to że jest wersja 500 GB więc to raczej jest na plus.Sam ją mam i nie narzekam

chyba żartujesz...

w marketach jest najdrożej a nie najtaniej

Opublikowano

Warto dodać ,że kupując w sklepie dostajemy 2 lata gwarancji a na allegro przeważnie jest na rok.Sam kupuję na dniach ps3 i będę szukał w sklepach typu Media expert lub marketach np. Carrefour.

Pozdrawiam ;)

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Opublikowano

Warto dodać ,że kupując w sklepie dostajemy 2 lata gwarancji a na allegro przeważnie jest na rok.Sam kupuję na dniach ps3 i będę szukał w sklepach typu Media expert lub marketach np. Carrefour.

Pozdrawiam ;)

Też miałem chęć kupić ps3 w przeciągu tygodnia, lecz koledzy uświadomili mi, że na święta będą promocje i to w tych najpopularniejszych sklepach typu media markt, rtv euro agd czy też saturn... Wtedy pewnie za 800/900zł nówka super slimka 500gb spokojnie bedzie. ;)

19.png

Opublikowano

chyba żartujesz...

Jest takie coś jak Promocje.Ja moją konsolkę w Saturnie kupiłem taniej niż na Allegro.

Pozdrawiam ;)

Nie koniecznie ja kupiłem w sklepie i jest 1 rok....

chyba żartujesz...

Jest takie coś jak Promocje.Ja moją konsolkę w Saturnie kupiłem taniej niż na Allegro.

Pozdrawiam ;)

Nie koniecznie ja kupiłem w sklepie i jest 1 rok....

Też miałem chęć kupić ps3 w przeciągu tygodnia, lecz koledzy uświadomili mi, że na święta będą promocje i to w tych najpopularniejszych sklepach typu media markt, rtv euro agd czy też saturn... Wtedy pewnie za 800/900zł nówka super slimka 500gb spokojnie bedzie. ;)

Raczej nie.Będą dorzucać gry lub Move jak zawsze

Opublikowano

2xup

Promocje nie trwają wiecznie, dla przykładu ceny z MM z Poznania z dnia 10.11.12 gdzie byłem na sklepie

Slim 320gb + pad 1099zł

Slim 320gb (czerwony) + 2 pady 1199zł

Slim 320 + Move + Pad 1299zł

na allegro pierwszy zestaw można już kupić za 750zł

gwarancja na konsolę jest roczna, to już zależy od sklepu czy daje jeszcze gratis kolejny rok czy nie * w zależności od podpisanej umowy z producentem

zawsze jest opcja wykupienia kolejnych lat, zazwyczaj sprzedawcy to proponują, jeśli ktoś już decyduje się na kupno konsoli w marketach jest to opłacalne, koszt zazwyczaj nie przekracza 100zl a dostajemy na przykładzie sieci MM dodatkowe 4 lata co łącznie daje nam 5 lat gwarancji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...