Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mountain Surwival [Kwadratowa Masakra] [Dedyk]

bartosz19984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek ja jestem juz dodany tylko chodzi oto że BANA dostałem :( I przez to wbic nie moge. A bana dostałem w piątek , wbiłem na serwa pograłem około minuty i nagle "TheBanHammerHasSpoken" Moze mi ktos powiedziec za co go dostalem ?

Opublikowano

Bartek ja jestem juz dodany tylko chodzi oto że BANA dostałem :( I przez to wbic nie moge. A bana dostałem w piątek , wbiłem na serwa pograłem około minuty i nagle "TheBanHammerHasSpoken" Moze mi ktos powiedziec za co go dostalem ?

Ok odbanuje cie ale jak cie ktoś zbanowal to może przypadkowo.

Jak tak to przepraszam za problemy.

Opublikowano

Podanie na wl:

Nick: MagicznyAutobus

Skype(wymagany): dawid.plewa91

coś o sobie: Nie grifuje , mam poczucie humoru ! - piekny facet o niebiańskim SKINIE ;D

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: szukalem od dawna takiego serwera typu. KWADRATOWA MASAKRA

Opublikowano

Nick: 999maciej

Skype(wymagany): lucyna.meler

Coś o sobie: Mam na imię Maciej, oraz mam 14 lat. Chodzę do Gimnazjum. Szukam więc Servera na którym mógłbym zacząć naprawde świetnie się bawić.

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: Między innymi dlatego, żeby poznać trochę ludzi. Gra na single mnie znudziła. Mam naprawde świetne pomysły na budowle. :)

Opublikowano

Nick:MineQuattro

Skype(wymagany):hphop11

coś o sobie:Jestem obecnie w trzeciej klasie gimnazjum jestem niezbyt wysoki ale jestem miły

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?:Szukam dobrego serwera gdzie nie będą byle jakie pluginy dobrze dobrana ekipa i nie padnie po 2-3 dniach :}

Opublikowano

Nick:Noneq

Skype(wymagany):Eutanazja007

coś o sobie:Siemka jestem Piotrek mam 14 lat chodzę do 2 klasy Gimnazjum interesuję się grami komputerowymi i z lekka piłką nożna . Jestem bardzo miły i koleżeński ;] . Interesuję się także E-Sportem . To tyle ode mnie trzymajcie się i cześć :)

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?:Ponieważ szukam serwera na którym można pograć oraz ponagrywać ;]

Opublikowano

Podanie na wl:

Nick: Mchard

Skype(wymagany):matiantoniuk2011

coś o sobie: lubię piłkę nożną , tenisa stołowego kocham grać w minecrafta tworzyć filmiki bo mam kanał na yt i mam +80 widzów

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: Wniósł bym dużo na serwer , rozkręcił bym atmosfera. Można powiedzieć że będę TROLEM serwera:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...