Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mountain Surwival [Kwadratowa Masakra] [Dedyk]

bartosz19984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer typu Kwadratowa Masakra.

Podanie na wl:

Nick:

Skype(wymagany):

coś o sobie:

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?:

- Ogarnięta administracia,

- 10 slotów [postaramy się powiększyć liczbę],

- IP: s42.csrv.pl:14205

-Wersja 1.4.2

-na serwerze będzie nagrywana seria na yt.

Serdecznie zapraszam.

Opublikowano

nick:MrStefek

Skype(wymagany):Szymonticu

premium: tak

coś o sobie: mam 15 lat, w tym roku kończę gimnazjum, zamierzam iść do technikum informatycznego, lubię książki fantastyczne typu "Metro 2033"

Dlaczego chce grać na tym serwerze?: bo serwery tylko kwadratowa masakra są ciekawe i nawiązuje się ciekawe znajomości (raz grałem z buddystą :P)

Opublikowano

Podanie na wl:

Nick: Rizuryan

Skype(wymagany): monika.rudz2

coś o sobie:Jestem chlopakiem , ktory szuka wrazen na takim wlasnie serverze.Jestem mily,sympatyczny , sluze pomoca.

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym

serwerze?:Poniewaz chce nagrywac z niego serie na yt i jest fajna zabawa

na serwerze będzie nagrywana seria na yt.

Opublikowano

Nick: Minecraftpre1

Skype(wymagany):dawidos2245

coś o sobie:Lubie pralki

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym

serwerze?:Ponieważ inne mi niedzialają

na serwerze będzie nagrywana seria na yt. Tak

Opublikowano

Nick-GregorQ

Skype-Tak mam (grzegorz.trestka)

Coś o sobie-Jestem miły,fajny,nie dokuczam,lubie grac w mc

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze-Bo chciałem poczuc smak nowej masakry

jkj31c.jpg

Teraz GramBezNicku lub TesTerowy

Opublikowano

Nick: PackFlamePL

Skype(wymagany): Mam, a podam gdy przyjmiesz

;)

coś o sobie:Lubię grać w MC. A w ''realu'' uwielbiam grać w piłkę nożną. Miałem kilka serwerów Hamachi ale nie wypaliły :P, po prostu za mało graczy na nim grało. Aha i mam na imię Marcin

:).

Dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: Ponieważ lubię serwery tego typu.

Na serwerze będzie nagrywana seria na Youtube?: No jasne!

:D

mca.png

Opublikowano

Nick: deadmau5

Skype(wymagany): Jest :)

Coś o sobie: Nazywam się Patryk , w minecrafta gram od wersji 1.2.2 Alpha. Interesuję się piłką nożną.

Dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: Ponieważ lubię serwery typu survival , można poczuć dreszczyk emocji ; ))

na serwerze będzie nagrywana seria na yt. Em to nie jest pytanie , więc - Dobrze , ciesze się :D

Opublikowano

nick:MrStefek

Skype(wymagany):Szymonticu

premium: tak

coś o sobie: mam 15 lat, w tym roku kończę gimnazjum, zamierzam iść do technikum informatycznego, lubię książki fantastyczne typu "Metro 2033"

Dlaczego chce grać na tym serwerze?: bo serwery tylko kwadratowa masakra są ciekawe i nawiązuje się ciekawe znajomości (raz grałem z buddystą :P)

dodany

Podanie na wl:

Nick: Rizuryan

Skype(wymagany): monika.rudz2

coś o sobie:Jestem chlopakiem , ktory szuka wrazen na takim wlasnie serverze.Jestem mily,sympatyczny , sluze pomoca.

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?:Poniewaz chce nagrywac z niego serie na yt i jest fajna zabawa

na serwerze będzie nagrywana seria na yt.

dodany

Nick-GregorQ

Skype-Tak mam (grzegorz.trestka)

Coś o sobie-Jestem miły,fajny,nie dokuczam,lubie grac w mc

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze-Bo chciałem poczuc smak nowej masakry

dodany

Nick: PackFlamePL

Skype(wymagany): Mam, a podam gdy przyjmiesz

;)

coś o sobie:Lubię grać w MC. A w ''realu'' uwielbiam grać w piłkę nożną. Miałem kilka serwerów Hamachi ale nie wypaliły :P, po prostu za mało graczy na nim grało. Aha i mam na imię Marcin

Dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: Ponieważ lubię serwery tego typu.

Na serwerze będzie nagrywana seria na Youtube?: No jasne!

:D

dodany

Nick: deadmau5

Skype(wymagany): Jest :)

Coś o sobie: Nazywam się Patryk , w minecrafta gram od wersji 1.2.2 Alpha. Interesuję się piłką nożną.

Dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: Ponieważ lubię serwery typu survival , można poczuć dreszczyk emocji ; ))

na serwerze będzie nagrywana seria na yt. Em to nie jest pytanie , więc - Dobrze , ciesze się :D

dodany

Nick: Minecraftpre1

Skype(wymagany):dawidos2245

coś o sobie:Lubie pralki

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?:Ponieważ inne mi niedzialają

na serwerze będzie nagrywana seria na yt. Tak

nie dodalem cie bo nie lubie pralek :D

Opublikowano

Nick:1filipek

Skype(wymagany):damian.boruta

coś o sobie: Interesuję się sportem lubię pograc w Minecrafta i uwielbiam serwery tego typu.Mam 13 lat

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?:BO KOCHAM SERWY TEGO TYPU!!!

na serwerze będzie nagrywana seria na yt.Pewnie tak bo mam już ściągnietego Frapsa teraz należy tylko nagrać

Mam nadzieję że zostane dodany bo bardzo zależy mi na grze na tym serwie :D

Opublikowano

Nick: QnikMaster

Skype(wymagany): tak - QnikMaster

coś o sobie: Mam 16 lat , pochodzę z Wrocławia , umiem się dobrze bawić

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: Słyszałem ,że serwer jest godny uwagi

Opublikowano

Podanie na wl:

Nick: MrDv0rak ("0" to (słownie) ZERO).

Skype(wymagany): Yes.

Coś o sobie: Mam na imię Mateusz, oraz mam 14 lat. Chodzę do Gimnazjum. Nigdy nie próbowałem nagrywać serii z gier, ale pomyślałem, że może być to ciekawa zabawa. Szukam więc Servera na którym mógłbym zacząć nagrywać serię z Minecrafta. Jak to mi wyjdzie, to pójdę w inne gry.

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: Między innymi dlatego, żeby poznać trochę ludzi (10 to w sumie mało, ale zawsze coś) oraz zacząć nagrywać filmy z tej gry. Niestety mam jeszcze 45 minut czasu, jeżeli zostanę dodany w ciągu 5-10 minut, to nagram coś teraz

518831445005751729602.png

Opublikowano

Nie polecam na serwie panuje totalny chaos kazdy deda kazdego bez powodu !

Admini nie ogarniaja banuja graczy za to ze maja lepsze eq mowiac ze to x-ray <żalosne>

Co 2-3 dni jest inna mapka ! <lol>

Zapraszani gracze na wl sa wszyscy niewazne czy ogar czy nieogar tylko zeby gralo duzo osob a pozniej zdziwienie czemu na serwerze sie dedaja dlaczego mapa jest zgrifowana

Nie polecam wbijania na ten serwer o.O

Opublikowano

Nick:: Ice

Skype(wymagany): jest

coś o sobie: Siema mam na imie bartek lubie sport gry mmo,RPG i mam 16lat.

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: Lubie serwery tego typu ale na zadnym niemoge spokojnie grac poniewaz gram zadobrze i mnie wszyscy na serwie grifuja mam nadzieje ze tu zaznam spokoju:D.

Opublikowano

Nick: LuiL

Skype(wymagany): Tak mam jak będziesz chciał do ci dam na PW

:)

coś o sobie: Mam na imię Dominik mam 14 lat lubię grać w Piłkę nożną i minecrafta

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: Szukałem serwerów tego typu ale jak się okazało padały po tygodniu lub nikt na nich nie grał :P

Opublikowano

Nie polecam na serwie panuje totalny chaos kazdy deda kazdego bez powodu !

Admini nie ogarniaja banuja graczy za to ze maja lepsze eq mowiac ze to x-ray <żalosne>

Co 2-3 dni jest inna mapka ! <lol>

Zapraszani gracze na wl sa wszyscy niewazne czy ogar czy nieogar tylko zeby gralo duzo osob a pozniej zdziwienie czemu na serwerze sie dedaja dlaczego mapa jest zgrifowana

Nie polecam wbijania na ten serwer o.O

od kiedy mapa jest zgriftowana?

raz byla ale to naprawiliśmy więc nie placz

Opublikowano

Podanie na wl:

Nick: Bartekuse7895

Skype(wymagany):Lubie-placki123

coś o sobie:lubie grac w minecraft ma m15 lat i gram w pilke

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?: poniewaz jestem mily dla graczy i dla nich pomagam nei nazucam sie dla administarcji

Opublikowano

Nick:CrazyBoyPL

Skype(wymagany):Gonzo4515

coś o sobie:mam 14lat gram w piłkę nożną lubię pływać

dlaczego chciałbyś grać akurat na tym serwerze?:Jestem ogarniętą osobą i lubię serwery tego typu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...