Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z cabalmain.exe

danielb112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z cabalem gralem sobie dzisiaj i przypadkowo wylaczlem gre chcialem wlaczyc i wyskakuje mi ten bład:"file not found or corrupt!" . robie reinstal i dziala ale potem jak chce znowu zagrac to to samo prosze o pomoc.

Prosze o wrzucenie pliku poprawnego cabalamin.exe

Opublikowano

Usuń wszystkie cabale z komputera i zainstaluj EU od nowa. Powinno pomóc.

.

Ale ja mam tylko 1 cabala nie wiem czy to cos pomoze . mysle czy by to nie przypadkiem przez ten plik co sie sciaga na poczatku .

Opublikowano

Usuń wszystkie cabale z komputera i zainstaluj EU od nowa. Powinno pomóc.

Usunolem wszystkie cabale z kompa nawet instalki złe i nic :/ masz jakis inny pomysl?

Odkrywca
Opublikowano

Wystarczy że jakiś gracz wyśle wam poprawny pliczek ... Tzn ten cabalmain.exe , nie raz jest błąd w cliencie jak ktoś pobierze... I niestety trzeba brać to od innych graczy lub pobrać od nowa grę . Ja niestety nie podam wam tego pliczku bo nie gram w Cabala od 4 Miesięcy , ale też tak miałem .. Więc , popytajcie się czy by ktoś wam podesłał ten pliczek .. Podmieńcie go w folderze i odpalcie. ;)

57955958428827956208.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...