Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FMS monastyr wymiana

Gość Mateu5z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam do was pytanie , mam FMS +1 sr 35% kd potwora +3 i 1x spalone 4 bony i chcce go wymienić za jelonka +9 um 6+ kd do pvp woj/ninja+3/4 woj/sura+3/4 , i pytanie brzmi czy opłaca mi sie spamować na czacie o wymiane czy raczej nikomu sie nie oplaca dac takiego jelona za takiego fms @ serwer podany w temacie

Opublikowano

Wyjmij te kd potwora+3 i wrzuć kd potwora i śmierci +4, wkuj go na +6 bodziami ze skrzyni ucznia. Potem go sellnij i kup dużo lepszego jelonka ;)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Powiem, ci tak wyjmuj te KD (wbij +4) i kuj go do +9, wymenisz go potem za lepszego jelonka. Jak dla mnie najlepsze rozwiązanie, i bardzo opłacalne....

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

No możesz jeszcze ulepszać tego fms u gildiowego.

O ile szczęscie ci dopisze to zrobisz go na +9 :)

nie u gildyjnego tylko bodziami ze skrzyn ucznia, rob woja eq 1 lvl _6,zalaczaj w m2bob i w pare godzin masz5 bodzi darmowych 3 dodania bonow i 3 zmianki :D

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

nie opłaca ci się wymieniać za jelonka...

Tak jak "up'y" piszą bodzie i ulepszaj go do min. +6, następnie sprzedaj, kupisz takiego jelonka i ci zostane :]

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Nie nie opłaca Ci się wymieniać. Ulepszaj go do +7-9, włóż jakieś dobre kd i wtedy albo go sprzedaj i kup jelonka albo go wymień za jakiegoś dobry jelonka (oczywiście jak taka okazja będzie :D)

l9WHU.png

Opublikowano

Nie opłaca się za Jelonka 6um ... najlepiej tak 10um z takimi kd'kami i powinno się wam oby dwóm opłacać.

Oczywiście wykuj to bodziami do +9.

Masz jeszcze inną opcję sprzedać tego FMS'a i kupić coś dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...