Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Grałem przeciwko Ocelotowi! :)

lonyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałeś z nim? No suppcioooo.

Dało ci to coś? Nie, dalej jesteś gównianym graczem. Masz tylko satysfakcje nie wiadomo dlaczego, że grałeś z nim.

Usłyszało twój nick 12k osób? Mają z ciebie bekę, bo grasz jak 1lvl. (ranked stats na lolkingu sprawdziło się)

Przeżyłem już jedną taką grę, aczkolwiek zero wrażenia na mnie to nie wywarło.

Gracz to gracz, jeden lepszy, drugi gorszy....

Nie ma co z tego wielkiej sensacji robić, bo naprawdę już dziesiątki tysięcy ludzi z nim grało, bo to NORMALNY GRACZ.

Co do ocelote to 100% KOMERCJA NIC WIĘCEJ.

Czy jestem gownianym graczem? Dzieki eastowy hajcie :D!

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Przyjemnie się gra z kimś ze streamów, no ale bez przesady żeby się tym tak pucować na forum. To jest nic specjalnego. Tak samo mógłbym się chwalić, że jako 1 wpisałem kod na skórke który podał Oce na Facebooku ( a to nie łatwe ).

A cisną go tylko dlatego, że za bardzo bierze to na poważne. Po to robił temat, żeby się ktoś wypowiedział. Każdy ma do tego święte prawo.

Tak każdy ma prawo do własnego zdania, ale nie powinniście mu robić na złość czy robić mu przykrość. Cieszy się chłopak, a wy takimi wypowiedziami psujecie mu radość.

To tak jakbym spotkał Chester'a na ulicy i udawałbym, że to zwykły człowiek i nic sobie z tego nie robił...

Opublikowano

Hah oglądałem streama :D pozdrawiałeś jakiś kumpli z Cieszyna i chciałeś aby Ocelote przeczytał twój nick na streamie :D takie pytanie ten jego smurf także jest na EU West ta ?

Opublikowano

Hahaha Ocelote biedaczek, wczoraj popłakał się że nie mu elo boost już zniknął i przez dc i trolli nie wybił się na 2k+ ELO :D

Poszedł na smurfa z 0/0 WL pierwszy mecz kassą wygrał a drugi lee tak dostawał po dupie że aż smutno.

Opublikowano

Wiesz... Ja też mogę sobie ustawić nick 'ocelote trollolo' i potem byście mówili, że graliście przeciwko ocelotowi.

To nie ocelote, w godzinie, w której Ty grałeś z Tą osobą ocelote miał streama na własnym koncie.

]

byl wtedy stream , to prawda , ogładałem go jak gral

sam chcialbym , no ale coz.... na wescie i 30 lvl i 2.2k elo nie mam :D

­

Opublikowano

Ja pierdole, jest nazwa tematu, przeczytali i wchodzą i piszą, że ich to nie obchodzi... Macie nazwę tematu, po której widać co się w nim znajduje...

@ Gz, ja też byłem kiedyś na streamie jak grałem na Pbe rankeda

Byłem u Mephisto2k jakoś tak :)

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

]

byl wtedy stream , to prawda , ogładałem go jak gral

sam chcialbym , no ale coz.... na wescie i 30 lvl i 2.2k elo nie mam :D

te konto na ktorym gral wtedy do bylo konto 1300 elo wiec ciezko trafic nie bylo na niego.. wystarczylo wyczuc moment dolaczenia do kolejki.

na main koncie siedzi w 1600-1700 elo wiec tez raczej zagrac z nim nie jest problemem.

Opublikowano

On nie ma wysokiego elo bardzo, da rade dołączyć :)

Niby taki pro gracz, a przez trolli się nie wybił... I co, elohell nie istnieje?

Opublikowano

to nie ocelote byl, ocelot ma nick SK Ocelote... nie wierzcie mu pewnie jakis kolega jego sobie zrobil taki nick i udaje prosa hahahah zal dzieciaka

Opublikowano

Czyli widzę, że ktoś z Polski to jednak widział! :D Pozdrawiałem Cieszyn, miasto z którego pochodzę :)

@edit

po tym streamie zastanawiam się czy nie zacząć kariery zawodowej, sława już jest xD!

Sorry, ale ten cały temat wygląda mi na jakąś pierdoloną prowokację. To co wypisujesz to jakieś głupie pierdolenie, o tym, że zagrałeś z ocelotem i jeżeli ktoś się na ten temat wypowie, to wypierdalasz mu od jakichś bachorów.

Nie wiem, czy jesteś po prostu głupim gimbusem, który przekłada grę na realne życie, czy może tak jak wyżej - próbujesz sprowokować całe to forum do flamewar'u. Imo temat do zamknięcia, bo szkoda tracić czas na takich idiotów.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

to nie ocelote byl, ocelot ma nick SK Ocelote... nie wierzcie mu pewnie jakis kolega jego sobie zrobil taki nick i udaje prosa hahahah zal dzieciaka

Smurf, hejcie.

Ja na wescie, też spotkałem Ocelota. Ale nie w mojej grze, będąc u kolegi. :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

ahhhah wiesz co to smurf?...

jak bys ogladal streama to bys wiedzial ze ocelot sie poplakal ze nie wszedl na 2kelo+ przez disconnectow i trolli i poszedl z nadzieją ze wszystko wyccarruje na smurfie z 0 w 0 l, ale sie przeliczyl.

zreszta widzialem nawet jak ten srelumpolelum napisal na czacie cos w stylu "oce pls say my nick on your stream".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...