Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Hack

Pavlo845

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam problem, chodzi o to że pobieram jakiegoś haka rozpakowuje uruchamiam haka potem warrocka i nic się nie dzieje. Na SS pokazanych przez autorów danego haka widać jakieś menu a u mnie go nie mam. Pierwszy raz pobieram haki więc nie wiem jak się to robi:D Może mam HackShield'a wyłączyć?. Liczę na waszą pomoc z góry dzięki:)

Opublikowano

Nic tam nie wyłączaj.

Rób tak jak Ci napisze.

Zrób folder, do którego wrzuć haczek który pobrałeś (powinieneś pobrać sam plik .dll) i następnie pobierz jakiś injector (najlepiej od adrenaliny), poszukaj go i wrzuć do tego foldera, zrób tak, żeby plik .dll mial takie samą nazwę jak injector, tyle, że plik ma być np. hack.dll a injector samo Hack bez .dll :P

I odpal injector a później wr ;)

Opublikowano

Pobrałem nowy hak D3D Cheat v1.3 uruchamiam i znowu takie samo menu. Klikam na to i nic się nie dzieje. Pobrałem pare haków i za każdym pojawia się menu i nic więcej.maykvb.jpg

Opublikowano

Dobra już wiem co i jak. Po prostu nie potrafiłem się tym obsługiwać ale już kumam co i jak:) Mój głupi błąd:D

// nie pisz posta pod postem ;) od tego jest opcja edytuj || areq94pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...