Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Build Dla Nukera S/s Albo Spear, Sam Nie Wiem Pod Pvp

**LoleK**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.Szukam fajnego buildu nukera pod PVP,zastanawiam sie co wziac s/s czy heuksal.Na serwerze sjsro wiec snow shielda nie ma...Co mi poradzicie? Jaki build? s/s z np cold fire bicheon?cos z tego typu?napiszcie sami xD Z gory thx

Pozdro ;)

Opublikowano

Ja radze hybrydę 8:1 90fire/heu 65light/55cold. Chyba, że chciałbyś czekać na update sjsro i nowe skile to ss/light/cold/bicheon xD.

@down

ale czy przypadkiem podcinki i dobitki bicheona nie mają opóźnień? Chodzi mi, że mija ok. 2 sec zanim char ożyje dobitki co wyklucza użycie 2 dobitek, gdyż przeciwnik wstaje.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Jak chcesz ownic full str typu glavier to s/s full int albo hybryda 8:1 Bicheon 90 Fire 90 Light 90 cold 30 albo Bich/cold/light 90

Ja mam hybryde spear heks light cold 90 i sie milo gra ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

Hmm, zachęca mnie ta hybrydka 8:1.To jest wtedy tak, ze np 1 lvl daje all w int drugi lvl all w int a trzeci lvl dwa w int i jeden w str czy jak?i propo tej hybrydki moze build 90bicheon/90cold/90fire? czy ten light jest taki przydatny? bo juz sam nie wiem jak to ma byc :P

Opublikowano

nawet jesli nie ma snow shielda to chyba bym zrobił na twoim miejscu bich/cold/light (full int) :P

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano
Hmm, zachęca mnie ta hybrydka 8:1.To jest wtedy tak, ze np 1 lvl daje all w int drugi lvl all w int a trzeci lvl dwa w int i jeden w str czy jak?i propo tej hybrydki moze build 90bicheon/90cold/90fire? czy ten light jest taki przydatny? bo juz sam nie wiem jak to ma byc :P

Robisz tak: 2lvle dajesz po 3 w int a za 3x 2int 1 str. Lub tez inaczej. Do 80 full int a od 80-90 tylko str

@dow

zrozumcie, że miedzy podcinka, a dobitka na sjsro jest spore opóźnienie, więc wykonasz tylko to podcinkę zamiast 2 a do jest minusem i nukera ss

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Ja polecam Ci bicha pod PvP . Jest efektywniejszy i się nie znudzi . Masz dodatkowo tarczę ^^ . Build proponuję bich/fire/light . Możesz zrobić ostrą hybrudkę 4:1 (4pkt w int i 1 pkt w str) i nawalać z nuków fire i light . Cold jest niepotrzebny wg. mnie bez tego snow shield .

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja rozdaje tak tą hybryde 8:1 bo gram bowem na isro.Bierzesz kartkę dzielisz na dwie kolumny w pierwszej piszesz int a w drugiej str i tak kiedy wbijesz lv masz trzy staty do rozdania, więc robisz w kolumnie int trzy kreseczki itd.Wtedy się nie pomylisz ja tak robię :-).

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Hybryda Spear 8:1 int [8 w int potem 1 w str i tak ciagle ;d] skille heuksal 90 / fire 90 / light 90 set garment najlepszy dla int speara na pvp z int a jak kazdy wie na sjsro 70% to full inty ;d

lub

Full int s/s Bicheon[dlatego ze ma "wywracanie xdd"] na 90 / fire 90 / light 90 / set protector/armor

Opublikowano

Na SjSro według mnie Full Int lub Hybryda 8:1 int, Build: 90heuksal lub bicheon (zalezy jaki weapon będziesz nosić), 90fire, 90light, 30cold

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...