Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Szybka gra w Lol-u. 7:12

TheMacku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow, jest się czym chwalić, granie na botach, po prostu imponujące 3vs"1" w dodatku na botach! Oby tak dalej! Niestety, na normalu już tak łatwo nie ma.

Opublikowano

jesteś najlepszym graczem na świecie, powinni wyjebać ocelota i ciebie dać za niego.

naprawde! wroze ci owocnej kariery w esporcie, moj miszczu.

hahaha, nie.

Opublikowano

Po pierwsze to gra na botach czyli się w ogóle nie liczy a po drugie to Twisted a twisteda się szybciej gra niż summonera ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Hah wow !

Moje najszybsze gry:

5v5 - 17

3v3 - 4:56 (przegrana^^)

dominion 6:12 jeszcze jak dominion pojawiał się w godzinach wieczornych jako beta

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Hah wow !

Moje najszybsze gry:

5v5 - 17

3v3 - 4:56 (przegrana^^)

dominion 6:12 jeszcze jak dominion pojawiał się w godzinach wieczornych jako beta

5vs5 to ja Mam 14:36

zzzik.pngMcMagia

i daj LAJKA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no to tylko boty nie ma sie czym chwalic ale korezystajac z okacji to ja i vanosh gralismy na 3v3 rankeda i nasz rekord to byl 8 min bo poszli afk bo dostali stompa w early ;p

Opublikowano

Jeśli chcesz robić jakieś rekordy to tylko na normalach/rankedach,to jest tak samo gdybym zrobił 5 pent na botach i je wklejił tutaj.

Opublikowano

"Zajebisty Filmik Kocham go i ubustwiał . Nakrecali go chyba najlepsi gracze z lola co ? Z poazaniem M.C-si"

nie przejmuj się ten komentarz ma racje w 100% ! ja też gram na boty i mam taki sam build jak ty sion pod berserki jest mocny. dalem lapke w górę fajny filmik i ogulnie mi sie podobał

sydno_eune_13_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...