Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić tego laptopa z Win 8?

lolo1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Planuje jutro kupić tego laptopa: Samsung NP350V5C-S09PL, który posiada system Windows 8. Słyszałem, że ten system to kolejny badziew nowej odsłony microsoftu, ale tutaj chciałbym poradę. Czy na ten laptop, który posiada procesor Intel Core i5-3210M, kartę graficzną AMD Radeon HD7670M 2GB będzie dobry na ten system? Czytałem o systemie i pisało, że ten system posiada tzw. touch, że dotyka się ekranu kafelek jak w windows phone, ale nie wiem, czy ten latop posiada dotykowy ekran. Po 2 z laptopa będę korzystać do internetu, programu MS office 2013 i najnowszych gier directx 11 i chyba ten latop sobie poradzi z najnowszymi grami, bo posiada potężną kartę graficzna ;) Napiszcie mi swoje opinie na temat laptopa i systemu, który się w nim znajduje

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Potężną karte graficzną? Nawet jak na laptopa to karta nie jest szczególnie dobra.

Windows 8 nie jest złym systemem jedyna jago wada to wygląd, bo trudno się przyzwyczaić do tych kafelek itd

Jest dobrze zoptymalizowany i gry chodzą na nim lepiej niż na 7 do tego szybciej się ładuje

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale na tej karcie graficznej można pograć sobie w najnowsze gry ;) A jak jest z ekranem dotykowym, czy ten laptop takowy posiada

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Najnowsze gry pograsz, ale na low/medium

Sprawdź sobie w specyfikacji na stronie jakiej kupujesz lub sklepie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W sklepie nic nie pisze na temat ekranu dotykowego ;/ Wiec nie wiem

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...