Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić z kontem 111sm 36ninja z kasą?

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ninje 36lvl maska kolcza+9 23kk+ serwer syriusz = niebieska perła i inne itemy dzieki ktorym lacznie ze sprzedarzy bedzie +26kk i nie wiem co moge z tym zrobić. Chciałem skończyć z PL i na privie grac ale jakos nie moge dopiero kase dalem na SM i nie chce tak stracic tego. Zbanowali mi juz 3 konto za FB a to nie tak szybko wbijac i zrobic eq na woja. :/ Niewiem co robic poradzcie mi jak wykorzystac te sm bo moze moglbym jakos wykorzystac na cos ? Tak aby zarobic troche na jakies eq bo nie jestem taki biedny ze niby mnie okradli czy cos ale nie chce mi sie jakos tak mocno grac. ;/ M2bob nie dziala wylacza i wlacza sie co chwile wiec bez sensu . Juz nie wbije 30level. No chyba, ze naprawili. Mam znowu wyexpic sobie 2 konta i isc znowu na ryby ? Zarabiam od tygodnia na ryback i narazie mam wlasnie łącznie z eq i kasą to z 40kk moze chyba a za to tylko kolczą +9 kupilem a na srebrną +9 jeszcze z 5kk wiec jak mam zarobic ? Chce dalej grac tu ale musze eq miec a bez eq sie nie da. Caly czas motywacje trace przez to ze stracilem za zbanowane 2 konta juz 10bodzi az i 6zmianek ! Myslalem ze mnie nie zbanują i za chwile wykorzystam to.. Myslicie ze oplaca sie samemu robic zbrojke od +0 do +9 i samemu wkladac kd i bony ? Pozdro pomóżcie mi bardzo was prosze.

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Bardzo chaotycznie napisane, oczojebny kolorek :(

Rób nowe postacie na fb,zmianki,dodania i bodzie :D

Najpierw bonuj,ulepszaj dana postacia a potem na FB :)

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

Opublikowano

tak jak up . ulepszaj w dt glowna postacia ( dobij ten 40lv) a na m2bob zrob 2 postacie (wojownicy eq +6 1 lv) i ciagnij do 30 a potem na fb

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...