Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7]MxGame - Real Game[Dedyk][No-Premium]

kurcus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

inf.png

Serwer MxGame - Real Game

Adres serwera: 79.133.208.197

Wersja gry: 1.4.6

Typ Serwera: Real Game

Premium i No premium: Tak

White List: Nie

Liczba slotów: 60

Działki: Tak

opis.png

MxGame - Real Game, tym razem zaskoczy Was profesjonalizmem jeśli chodzi o mapę i zaplecze techniczne serwera. Ta edycja będzie trochę inna niż wszystkie, jednak klimat serwera się nie zmieni. Zaraz po wejściu na serwer otrzymasz działkę i dalej sam potoczysz swoją historię! Poświęciliśmy wiele godzin ciężkiej pracy abyście mogli wspaniale się bawić razem z nami!

b_560_95_2.png

mp.png

Zagraj z nami!!!

Opublikowano

Pomóc w czymś jak tak pisz na gg:43601269 pliss

B.R.O to chyba typ z innej bajki,

Choć tak jak my nosi kaptur i nike,

Choć tak jak nikt składa wersy na kartki,

I tak go pocisnę niech skurwiel się martwi..

Kochana Administracjo! Proszę nie edytować mi profilu! Z góry dziękuje!

Opublikowano

Nie polecam, straszne lagi i admin banuje za nic, niby miałem fly jak kopałem cobla a nie miałem fly więc pozdro z resztą nie ogarnięty, pvp na działkach, portale nie działają NIE POLECAM !!!!

Opublikowano

Gościu WTF? co to za post?

Ja oczywiście grałem tu wcześniej ale chyba na innym MxGame 1.3.2 i było epicko.Żadnych skarg,obraz czy coś nic poprostu nie było złe.

Wiec to niemożliwe żeby coś tu było nie dobre.

Opublikowano

Nie polecam, straszne lagi i admin banuje za nic, niby miałem fly jak kopałem cobla a nie miałem fly więc pozdro z resztą nie ogarnięty, pvp na działkach, portale nie działają NIE POLECAM !!!!

Portale działają, pvp na działkach nie ma. Piszesz teraz brednie bo dostałeś bana za FLY i nie wiem co chcesz teraz ugrać...

Opublikowano

Serwer fajny,jednak strasznie zlagowany.Co drugi klocek cofa.Mimo wszystko polecam

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Małe lagi mogą występować bo serwer stoi na niestabilnej wersji Bukkita, ale niebawem wyjdzie nowa stabilna wersja więc będzie wszytko Ok.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie.

Pragnę poinformować Was, że stale szukamy osób do ekipy. Podania można składać na naszym forum.

Opublikowano

Dokładnie tak jak Paula napisała, serwer się rozwiną i potrzeba nam Moderatorów. Tak więc zapraszam do składania podań!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...