Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[propozycja] Kategoria "dla Zasłużonych

decyto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tej pory przeglądałem tylko forum, ale doszedłem do wniosku że jest za bardzo upublicznione...

Np. Drop hack(tego nie znajdziecie na innym forum, ale prawdopodobnie za 2 dni już tak)powinno być dla graczy zasłużonych i zaufanych którzy by o tym nigdzie nie rozpisali...

niestety tak nie ma i każdy kto wejdzie na to forum, ma do tego dostęp. Prawdopodobnie za tydzień ekipa m2 to zlikwiduje.

W pewnym poście znalazłem też post użytkownika Etopiryny, który/a podał 5-ciu osobom SPOSÓB NA SKILL WBITY NA G PRZY POMOCY JEDNEGO KU!!!!(dla mnie jest to żałosne)... ...powinno być udostępnione dla wszystkich którzy wiedzą co to znaczy "zepsuć" buga.

Wprowadzam więc propozycję aby wprowadzić kategorię pt. "Dla Zasłużonych", gdzie umieszczane by byly "ostrzejsze" bugi i hacki.

Dzięki temu Metin2 nadal będzie zbugowany, a gracze szczęśliwi że gra im coś daje przyjemniejszego niż tylko uganianie się za ok. setką metinów/bossów/zwykłych monstr żeby zdobyć tak upragnione KU Aura miecza.....

Dziwię się że coś takiego jeszcze tu nie powstało...

Na dowód że nie mam z tego korzyści ja, a ta "Potężniejsza grupa Graczy" może świadczyć to że jestem pijawką(kiedyś może będzie lepiej) więc

PROSZĘ O ROZPATRZENIE!!! i pozdrawiam ^^

@btw.

To mój pierwszy post ^^

Metin2 (Monotonna Ewentualnie Totalnie Idiotyczna Napierdalanka Dająca Wyładować Agresję) – gra bardzo podobna do Tibii, tylko że „bardziej zajebista bo w 3d”.

Opublikowano

A dla mnie nie powinieneś niczego takiego pisać

1. Wtedy forum było by bez sensu

2. To takie zabezpieczenie jak cholera, no bo jak by ktoś chciał to by w końcu dostał to zaproszenie i bu potem wszystko zepsuł, albo np. kolega ma dostęp a inny prosi go o tego buga, on mu powie i i tak wszystko wyjdzie

3. Wszyscy będa spamić

Opublikowano

Proponuję wprowadzic kategorię dla vipów, aby zdobyc range vip trzeba było by zrobic przelew wysokosci 15-20 zl na konto glownego admina forum. Pieniadze poszlyby na utrzymanie forum a gmowie raczej by tutaj nie wchodzili. Stali bywalcy forum zaplaciliby raz 15 zl z gwarancja na to ze bugi bede trwale (no przynajmniej trwalsze) niz gdy wszyscy maja tutaj dostep ;]]] Byl wspanialy bug z aranyo gm wszedl no i dupa ;]] A teraz ktos ma nowego buga i nie chce go dac ;[[ Prosze o rozpatrzenie.

Opublikowano

Tja...

To może ranga vip by była dawana TYLKO przez administratora forum, i to nie dzieki postom, ale zasługom???? Problem neo by zniknął

Metin2 (Monotonna Ewentualnie Totalnie Idiotyczna Napierdalanka Dająca Wyładować Agresję) – gra bardzo podobna do Tibii, tylko że „bardziej zajebista bo w 3d”.

Opublikowano

Achhhhhhhh wszystko ma swoje + i -. Znajac zycie na forum wybuchl by jakis "bunt" czy cos :"czemu nie ja jebe was w dupe" ; "czemu on dostal vipa?? tylko poradniki sciagal" ; "ja tu rzadze i mysle a oni tylko sie wymadrzaja i vipa dostali". TO JEST PROBLEM NIE DO ROZWIAZANIA

Fw15x0y.png

Opublikowano

moze nie chodziło by o posty tylko o cos innego tylko dla zasłuzonych,były by moze vipowie i kazdy kto byc chciał byc vipem musiał by byc oceniany przez z innych vipów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...