Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy interfejs, shop!

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

JUŻ NA PBE!

In the upcoming patch we’ve added some new features to the HUD and item shop, all wrapped up in a slick new look for the League of Legends user interface. While it might take a little getting used to, we think you’ll find that these UI updates help you quickly absorb in-game information, and purchase even faster when you head back to buy. This is particularly helpful in light of all the new items we’re adding this preseason. Here’s a rundown of what you’ll see when the new items come out.

Więcej info:

http://na.leagueofle....php?p=31443833

Screeny:

Item_Shop_EN.jpg

HUD_Screen.jpg

all_items_list.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem lol cały czas brnie do przodu i nie zgodzę się użytkownikiem Arv3n nie jest podobny do doty. ; ) Interfejs jest ładny jest już na normalnym czy narazie tylko na pbe jest dostępny ? ?

'Fore the real niggas die, fake niggas gon' multiply

Opublikowano

Fajnie wyglada ale na poczatku nie bedzie sie dalo polapac po tym starym xD, ale z czasem jak juz sie ogarnie to wtedy git.

Opublikowano

Mi się nie podoba kolorystyka (znaczy ogólnie to jest ładnie, ale kompletnie nie pasuje do lola).

Nie podoba mi się, że itemy są w jednym rzędzie. Będzie trzeba więcej scrollować. Nawet na górze (co możemy zbudować z aktualnie wybranego przedmiotu) będzie się przewijać.

Fajnie, że dodali wyszukiwanie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Stary mi sie juz mocno nudzil wiec fajnie ze dodali jakas zmiane , co do tego ze jest podobny do doty to sie z tym nie zgodze , gram w dote i tam to jest dopiero powalony interfejs ktorego za cholere nie da sie ogarnac .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

to ze skillami mi sie podoba ale sklep nie , takie to wszystko do doty podobne , powoli gra nie jest orginalna

"orginalna" ?

Chyba oryginalna.

A interface mi się podoba i nie wiem dla czego wam się wydaje podobny do doty.

Jeszcze tylko czekać na nową dżunglę. :)

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Mi natomiast sie nie podoba. Dla mnie moglby zostac stary, bo ten jest w ogole do dupy. Takie moje zdanie.

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Opublikowano

Mnie się nie podoba, ponieważ trudno w tym się znaleźć, ale na plus wielkość okna.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

coraz bardziej podobne do doty....

lol jest taki zacofany i ograniczony , sa teraz tak nisko ze musza cos lepszego - a najlepsza jest dota

GunzAlex.png
Opublikowano

Moim zdaniem ten interface jest po prostu zahebisty, tzn. znudził mnie już normalny i ten mi się bardzo podoba

Q12dG.jpg

Steam ,XBL itd.

Xbox Libve - Tomizzo PL

Steam - Tomizzo

Opublikowano

Mówicie, że znudził się wam normalny ... a co macie go otwartego po 10 minut na mecz? Mi się nie znudził po tym 2,5 roku. Teraz trzeba będzie się od nowa uczyć rozkładu zakładek i już nie będzie kupowania itemów z automatu bo wszystko będzie po przesuwane. Minimum tydzień zapamiętywania gdzie co dokładnie leży. Już mogli poprawić tylko grafikę zamiast przesuwać położenie itemów i zakładek...

heh

Opublikowano

Mówicie, że znudził się wam normalny ... a co macie go otwartego po 10 minut na mecz? Mi się nie znudził po tym 2,5 roku. Teraz trzeba będzie się od nowa uczyć rozkładu zakładek i już nie będzie kupowania itemów z automatu bo wszystko będzie po przesuwane. Minimum tydzień zapamiętywania gdzie co dokładnie leży. Już mogli poprawić tylko grafikę zamiast przesuwać położenie itemów i zakładek...

Ja tam już pamiętam większość 2 dni na PBE i tyle.

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...