Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy kupić pacca?

BakusLS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie coś mi się pojawia gdy się loguję na postać.

Gdy zobaczyłem na Tibia.com zobaczyłem takie coś:

wahfgggfmfco.png

Jeśli chodzi o bocenie to nie bocę już od trzech dni.

Czy to przeminie? Jak tak to kiedy? >.<

Masz bana ,za wyzwiska ,7 dni chyba albo 30.

Opublikowano

to ile w końcu? >.<

powinieneś mieć wszystko napisane w mailu lub na koncie tibia.com

Możesz tez zobaczyć jak będziesz się logować do tibii na ile czasu masz bana.

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

ja loguję się do tibi to nie pisze, że mam bana. Dopiero gdy wybieram postać to wyskakuje:

you have at least one unacknowledged entry in your rule violation record. please log into your account at www.tibia.com and check your rule violation record
Opublikowano

Siema, mam 90 palla, skille 85/66 i mam pytanie podobne do założyciela tematu, czy opłaca mi się kupić pacc?

Czy uda mi się zarobić 100cc w miesiąc, żeby było na następnego pacca? (Jak tak to gdzie? Djiny, Hydry, Deeplingi, Frost dragony?) Nie jestem zbyt bogaty w realu, podobnie w grze ;/ gram dziennie około 1h + weekend z 5h dziennie :|

Eq to royal helmet, pall armor, b legsy, enchant spearsy, gwiazdki (raczej używam ich do lepszych mobów, typu dl-e. na dragach expie enchantami) carapace shield, bohy, platinum amulet. Zmieić coś w eq? Jak narazie mam 5cc, ale brat niedługo dopomoże ;p

Opublikowano

Siema, mam 90 palla, skille 85/66 i mam pytanie podobne do założyciela tematu, czy opłaca mi się kupić pacc?

Czy uda mi się zarobić 100cc w miesiąc, żeby było na następnego pacca? (Jak tak to gdzie? Djiny, Hydry, Deeplingi, Frost dragony?) Nie jestem zbyt bogaty w realu, podobnie w grze ;/ gram dziennie około 1h + weekend z 5h dziennie :|

Eq to royal helmet, pall armor, b legsy, enchant spearsy, gwiazdki (raczej używam ich do lepszych mobów, typu dl-e. na dragach expie enchantami) carapace shield, bohy, platinum amulet. Zmieić coś w eq? Jak narazie mam 5cc, ale brat niedługo dopomoże ;p

]

Troche sie wbiles w temat autorowi ,ale co do tego 90 pallem mozna zarobic na siebie spokojnie.

Nie bij z asassin starów tylko z drill/prismatic boltów.

Polecal bym gsy ,gsy i jescze raz gsy.

Tam zarobek jest mega.

Opublikowano

Serio mówisz, że na pacc-u dałbym rade zarobić na nich w miesiąc 100cc? Zmienić coś w eq??

Kopalnie kazoo, tam gdzie się respi 5 gs-ow to chyba najlepsze wyjście jak narazie bez pacc na zarabianie dla mnie co nie?

Opublikowano

Niestety nie ponieważ miałem na starym mailu z którego nie korzystałem i jak wszedłem to mi uusnęło all wiadomości.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To zmien maila i pacc kupisz dopiero jak mail sie zmieni czyli za 30 dni , ale ja bym radzil zalozyc nowa postac :) pozdrawiam

Nie chce + ani - chociaż jak już musisz dać to daj + ale najbardziej zależy mi , abyś kliknął w www.pajacyk.pl i kliknął w brzuch pajaca :) Pomóż głodnym dzieciom

Opublikowano

Robisz nowe konto nowy char kupujesz pacc zbijasz na maksa offline training (pall,najt) przez pierwsze 5-6 dni potem dopiero jakoś można grac o.O

Mam rozumieć to tak?

Robię nową postać, biję skille na maxa, kupuję pacca i jadę?

Opublikowano

Ok to w poniedziałek/wtorek kupię ;]

Jakie eq polecacie do Knighta?

a tutaj takie coś hehe

beztytuu6roim.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...