Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

elo, albo dajecie chujowe okrojone pliki serwerowe, lub w nich niema questow.

sa biologa i main quest i pare inncyh, niema typu zbierz kiszkę, watrobe itp

brak questow na wybieranie zabij 20 zablakany pies lub 5 glodny pies co kolejny poziom lepszy mob do ubicia i owiele wiecej

no chyba ze sie myle? sciaglem zobaczyłem i stwierdziłem gówno totalne bug na bugu 

uzyj komendy /l 105 to masz 0 questow musisz po /l 1 /l 2.

jeżeli się mylę to podajcie nazwe questa gdzie są do wyboru misja na zabijanie potworków co llv up, w grze jej nie mam same biologa i tyle nwm moze klienta mam zbugowane fajnie byloby jakbyście dali znać pozatym

znalazlem gówna jakieś jak 

-spider_dungeon_2floor (co to kurwa jego ma być?

albo chujowe pliki upujecie albo totalny syf w tym jest.

brak questow na wybieranie zabij 20 zablakany pies lub 5 glodny pies co kolejny poziom lepszy mob do ubicia i owiele wiecej

no chyba ze sie myle? sciaglem zobaczyłem i stwierdziłem gówno totalne bug na bugu 

jeżeli się mylę to podajcie nazwe questa gdzie są do wyboru misja na zabijanie potworków co llv up, w grze jej nie mam same biologa i tyle nwm moze klienta mam zbugowane fajnie byloby jakbyście dali znać pozatym

Opublikowano
51 minut temu, Angel Of Death™ napisał:

kolego, uwierz raczej każdy kto postawiał swojego serwa wzorował, uczył sie na tych plikach

to są najlepsze czyste pliki jakie kolwiek wyszły na mpc, wraz z plikami od schittseta piszesz takie drobnoski o nich jak byś od razu chciał postawić gotowca na nich. 

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano
15 godzin temu, sumenato2 napisał:

kolego, uwierz raczej każdy kto postawiał swojego serwa wzorował, uczył sie na tych plikach

to są najlepsze czyste pliki jakie kolwiek wyszły na mpc, wraz z plikami od schittseta piszesz takie drobnoski o nich jak byś od razu chciał postawić gotowca na nich. 

gówno a nie czyste, chyba dzieciacku nie rozumiesz pojęcia znaczenia słów.

czystymi można byłoby to uznać jeżeli chociażby tego nie było ->spider_dungeon_2floor zbyteczny syf który jest dodawany w tabeli quest.

w plikach oprócz items and mob niema nic specjalnego, tez sie zastanawiam skąd autor tematu ma wartości zycie itp? sam pewnie nie obliczył więc pradowpodobnie to są jego wymyślone wartości więc kolejne gówno które trzeba poprawić.

używacie słów czyste, orginalne a tak naprawdę gówno wasze produkcje mają tego samego doczynienia.

tak samo przekręty robicie kurwy w sklepach

Sok Pomaranczowy 100% z dodatkiem witaminy C ma mniej Witaminy C niz Sok Pomaranczowy 100% bez dodatku witaminy C.

powinni wam jebać za to takie kary jebane kurwy bo uzywacie znaczeń słów do czegoś co niema nic wspólnego.

jak można nazwać sok 100% jezeli jest dodana witamina C? japierdole co za ludzie.

jak mozna nazwac pliki czystymi jezeli są w nich bugi typu spider_dungeon_2floor

nie będę dalej z wami się kłócił gimbusy bo juz mnie wystarczająco wkurwiliście zegnam.

Opublikowano
23 minuty temu, Angel Of Death™ napisał:

czystymi można byłoby to uznać jeżeli chociażby tego nie było ->spider_dungeon_2floor zbyteczny syf który jest dodawany w tabeli quest.

w plikach oprócz items and mob niema nic specjalnego, tez sie zastanawiam skąd autor tematu ma wartości zycie itp? sam pewnie nie obliczył więc pradowpodobnie to są jego wymyślone wartości więc kolejne gówno które trzeba poprawić.

używacie słów czyste, orginalne a tak naprawdę gówno wasze produkcje mają tego samego doczynienia.

Sok Pomaranczowy 100% z dodatkiem witaminy C ma mniej Witaminy C niz Sok Pomaranczowy 100% bez dodatku witaminy C.

powinni wam jebać za to takie kary jebane kurwy bo uzywacie znaczeń słów do czegoś co niema nic wspólnego.

jak można nazwać sok 100% jezeli jest dodana witamina C? japierdole co za ludzie.

jak mozna nazwac pliki czystymi jezeli są w nich bugi typu spider_dungeon_2floor

nie będę dalej z wami się kłócił gimbusy bo juz mnie wystarczająco wkurwiliście zegnam.

Przestań się pruć bo nie masz racji.

-Terenzo to podstawka a nie gotowiec, większość albo wymieniasz na swoje albo poprawiasz ale zauważyłem że dla ciebie to za trudne.

-Przenieść terenzo na source oraz wyczyścić z gówna to zaledwie 1-3 godzin(zależnie od osoby).

-Te pliki służą każdemu włącznie ze mną od bardzo dawna i nikt oprócz ciebie nie robi płaczu i nie robi takiej afery jak ty.

Tak więc albo się bawimy albo wypierdalamy z mt2, ten rynek nie potrzebuje następnego raka płaczącego "zupa jest za mało słona".

Opublikowano
1 godzinę temu, Angel Of Death™ napisał:

Dzieckiem to Ty byś mógł być mon tak byś wpierdol dostał to byś sie na słowa uważał 

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano
19 godzin temu, Angel Of Death™ napisał:

Debil.

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Odwalcie sie od angel of death czas najwyzszy usiasc do biurka z matulom I uczyc sie na pszyrke bo nie dlugie sie walacje koncza. Chlopak zna sie na rzeczach a wy umiecie tylko konia zwalic I nic wiecej ogarnijcie sie I nie wyzywajc8e go 

Opublikowano (edytowane)

Dnia 20.01.2018 o 14:52, TonyBletek napisał:

Przestań się pruć bo nie masz racji.

-Terenzo to podstawka a nie gotowiec, większość albo wymieniasz na swoje albo poprawiasz ale zauważyłem że dla ciebie to za trudne.

-Przenieść terenzo na source oraz wyczyścić z gówna to zaledwie 1-3 godzin(zależnie od osoby).

-Te pliki służą każdemu włącznie ze mną od bardzo dawna i nikt oprócz ciebie nie robi płaczu i nie robi takiej afery jak ty.

Tak więc albo się bawimy albo wypierdalamy z mt2, ten rynek nie potrzebuje następnego raka płaczącego "zupa jest za mało słona".

stwierdzam fakt, jeżeli piszecie strony opierając się o MYSQL to dziękuje bardzo kto tu jest zacofany i używa gównokodu.

Dnia 20.01.2018 o 16:06, sumenato2 napisał:

Dzieckiem to Ty byś mógł być mon tak byś wpierdol dostał to byś sie na słowa uważał 

w tym momencie to ty się popisałeś chcwalisz sie czy zalisz? nigdy nawet na oczy mnie nie widziałeś, nie będę pisał z takimi gimbusami bo szkoda czasu i zachodu słońca od dresów wpierdol? hehe smieszny jesteś uważaj zeby tobie ktoś nie wpierdolił za takie kozaczenie.

Dnia 20.01.2018 o 16:45, RysieQ™ napisał:

Debil.

cie robił.

Proszę wasz uczcie się bardziej w szkole bo nie odróżniacie znaczenia słów piszecie czyste, ciekawy jestem co? cały kod to gówno gniot który trzeba wyjebać, tylko to czego użyłem z tego to configu jak skonfigurować itp resztę wyjebałem.

Co do tematu, wszystkie questy sa pobugowane, więc szczerze mówiąc te pliki to szajs i nie polecam używać no chyba ze jesteście zacofani i nie rozumiecie składni programowania, więc sie za to nie zabierajcie pls bo potem spamicie takim szajsem i osoby które mają trochę doświadczenia marnują czas na sciaganiu i sprawdzaniu tego gówno czegoś podobnego.

Co do autora, dużo się nie napracował tibijczycy którzy muszą mapy itp robić od 0 i udostępniają co robią po pół roku, a tu już się robi gówno burza bo napisałem prawdę o plikach, większość kodu kopiuj wklej itp 

i życzę wam dalej pisać strony w MYSQL napewno nikt wam nie będzie sie włamywał i ddosował bo po co?

Pozdrawiam

#Edit

połowa funkcji nie działa z questlib.

tak jak mówiłem syf szkoda czasu tracić.

Edytowane przez Angel Of Death™
Opublikowano (edytowane)
Dnia 21.01.2018 o 20:29, Angel Of Death™ napisał:

stwierdzam fakt, jeżeli piszecie strony opierając się o MYSQL to dziękuje bardzo kto tu jest zacofany i używa gównokodu.

w tym momencie to ty się popisałeś chcwalisz sie czy zalisz? nigdy nawet na oczy mnie nie widziałeś, nie będę pisał z takimi gimbusami bo szkoda czasu i zachodu słońca od dresów wpierdol? hehe smieszny jesteś uważaj zeby tobie ktoś nie wpierdolił za takie kozaczenie.

cie robił.

Proszę wasz uczcie się bardziej w szkole bo nie odróżniacie znaczenia słów piszecie czyste, ciekawy jestem co? cały kod to gówno gniot który trzeba wyjebać, tylko to czego użyłem z tego to configu jak skonfigurować itp resztę wyjebałem.

Co do tematu, wszystkie questy sa pobugowane, więc szczerze mówiąc te pliki to szajs i nie polecam używać no chyba ze jesteście zacofani i nie rozumiecie składni programowania, więc sie za to nie zabierajcie pls bo potem spamicie takim szajsem i osoby które mają trochę doświadczenia marnują czas na sciaganiu i sprawdzaniu tego gówno czegoś podobnego.

Co do autora, dużo się nie napracował tibijczycy którzy muszą mapy itp robić od 0 i udostępniają co robią po pół roku, a tu już się robi gówno burza bo napisałem prawdę o plikach, większość kodu kopiuj wklej itp 

i życzę wam dalej pisać strony w MYSQL napewno nikt wam nie będzie sie włamywał i ddosował bo po co?

Pozdrawiam

#Edit

połowa funkcji nie działa z questlib.

tak jak mówiłem syf szkoda czasu tracić.

To wypierdalaj z metina i po problemie?

@down Nie chce mi się już, jest to nudne w luj w tym momencie :/

Edytowane przez TonyBletek
Opublikowano
25 minut temu, TonyBletek napisał:

To wypierdalaj z metina i po problemie?

Zapomniałeś dodać 123, kurwa 123 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma ktoś może te rozpakowane root z tematu? strona :snie działa a na tym root z clienta pokazuje po probie spakowania LOG

Opublikowano

Witam. Po wypakowaniu plikow w ../share nie ma pliku game? Móglby ktos podeslac mi game? do tej wersji plikow terenza ? Beda plusy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, mlotek28 napisał:

2018 I nikt jeszcze nie zrobił czegoś lepszego? :D  Nadal używamy 2012 ver w której nie ma questów.

Po co zmieniać coś, co jest dobre? Zawsze możesz używać SF, które były już używane ale na podstawkę się nadadzą. Poza tym nikt nie pisał "bierzcie i róbcie na tym serwery".
Każdy, kto chce stawiać serwery i do tego ma dryg, poradzi sobie - albo na tych, albo innych.
Przypierdalacie się do tych questów.. Nie każdy chce te questy, a napisać/wrzucić to chwila (no może napisać to dłuższa), na bank te polowania latają gdzieś po www.

Pliki są okej, nawet ja potrafiłem pobrać, odpalić i coś tam przerobić z poradnikami od @( Paszka )

Edytowane przez Reyaver
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 22.06.2018 o 23:55, mlotek28 napisał:

Halo, linki wygasły czy może ktoś zrobić reupload?

autor ma cie w dupie nawet ci tu nie odpiszę nie dziwie się jak taki syf kopiuj wklej tu wrzucił

teraz info małe.

Orginalne pliki to ymir locale. ten pan tylko przetłumaczył troche i tylko pare questów i troche składnie pozmieniał. nie wliczając ze najebał niezłego gówna to nie są i nie będą czyste pliki ponieważ np:

z all potworów leca zielone male miksy,teleporty  (nigdy tego w plu nie bylo)

bodzie tez mozna lotac przed 50lvlem (????)

oraz owiele więcej jak ktoś chce info o bugach to zapraszam na priv

potwory mówią dupa itp wulgarny pan Terenzo właśnie nie mówiąc o tym ze pająk ma 0hp i jak go zabijemy crashuje kanał

kod to gówno kod gdzie autor uzywa npc.empire == pc.empire zamiast npc.get_empire() == pc.get_empire()

szczerze popracował nad tym z tydzień tłumacząc prawdopodobnie z angielskiego ponieważ łatwo to wychaczyć w biologu np masz oh zamiast och (w angielskiej wersji oh) w polskiej (och)

itp tyle miałem do powiedzenia żeby nie było ze nie mam racji więc tu daje wam w prezencie taki mały dowodzik pozdro

i wy to nazywacie czystym kodem to pewnie kibel obesrany i obejszczany tez tak nazwiecie? co sie dziwic takie pokolenie sie rodzi

Edytowane przez Angel Of Death™
Opublikowano
5 godzin temu, Angel Of Death™ napisał:

autor ma cie w dupie nawet ci tu nie odpiszę nie dziwie się jak taki syf kopiuj wklej tu wrzucił

teraz info małe.

Orginalne pliki to ymir locale. ten pan tylko przetłumaczył troche i tylko pare questów i troche składnie pozmieniał. nie wliczając ze najebał niezłego gówna to nie są i nie będą czyste pliki ponieważ np:

potwory mówią dupa itp wulgarny pan Terenzo właśnie nie mówiąc o tym ze pająk ma 0hp i jak go zabijemy crashuje kanał

kod to gówno kod gdzie autor uzywa npc.empire == pc.empire zamiast npc.get_empire() == pc.get_empire()

szczerze popracował nad tym z tydzień tłumacząc prawdopodobnie z angielskiego ponieważ łatwo to wychaczyć w biologu np masz oh zamiast och (w angielskiej wersji oh) w polskiej (och)

itp tyle miałem do powiedzenia żeby nie było ze nie mam racji więc tu daje wam w prezencie taki mały dowodzik pozdro

i wy to nazywacie czystym kodem to pewnie kibel obesrany i obejszczany tez tak nazwiecie? co sie dziwic takie pokolenie sie rodzi

Ty coś ćpałeś czy zbytnio w główke się jebłeś? Jak chcesz atencji to idź do magicala na live.

Pliki dobre na podstawe a te twoje pierdolenie i wylewanie żali gówno kogo obchodzą...

Opublikowano
21 godzin temu, Angel Of Death™ napisał:

teraz info małe.

Bardzo Pan mnie zaintrygował i zgadzam się z Panem w wielu kwestiach
Potwierdzam także, iż bodzie można dropnąć przed 50 lvl, jednak dropłem przez ten czas tylko 1 (aktualnie lv 57).
Nie wspomne o braku dropu ulepszaczy z mobów. Wulgarne teksty mobów mi nie przeszkadzają, brak misji już jak najbardziej.
Kiedyś właśnie szukałem tych plików aby sobie przetłumaczyć samemu i wgrać questy, jednakże nie mogłem nigdzie znaleść, czy może Pan wie gdzie mogę dostać pliki Ymir.
Jak coś zapraszam na priv, bo chciałbym wiedzieć więcej, info o bugach itd. A przypuszczam, że rozmowa z Pane może być bardzo pomocna, czy też owocna.

Opublikowano

Miałem kiedyś te pliki i ogarnąłem wszystko (a raczej wszystko o czym wiedziałem), ale czy jest sens stawiać na tym serwer dla znajomych, czy bez problemów dam radę dodać wszystkie systemy co na obecnym pl?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...