Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego dmg broni oraz stale bnusy w broniach sa... No coz, calkowicie rozjebane:/ ??? Skad ta baza wogole jest? Wow !

Dlaczego nie mozna ustawic levela w niektorych broniach? Wiekszego gowna chyba niewidzialem :/

Edit:

limittype 0 faktycznie na 1 trzeba ustawic i pojawia sie level, przepraszam nie wiedzialem;/ Natomiast dmg w broniach niestety jest jakie jest.

Edytowane przez worldend
  • Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kolego UP

Ustawić LvL oczywiście można, tylko nie trzeba się wściekać i zapytać kulturalnie.

To jest ukryta treść, proszę

A poza tym, co jest niby - pozwolę sobie zacytować... - "rozjebane" w dmg i bonusach broni?

Pracuje na tych plikach od dłuższego czasu i nie miałem żadnych problemów.

Wystarczy podchodzić do wszystkiego spokojnie i z dystansem.

Opublikowano (edytowane)

UP

No wiec skoro pracujesz na nich to chyba wiesz ze niektore bronie maja po 200 tys dmg. Lub maja wyzsze dmg na 1 levelu nizeli na 9... Hmm?

Niektore wartosci sa wrecz na 0 ustawione, wiec nie wiem chyba masz baze nie z tego tematu:/

Edytowane przez President

sygnatura.png

Opublikowano

Szukam pomocy w dodaniu nowych zbroi na tych plikach, ponieważ jak dodał kompletnie wszystko i dobrze to tak:

-postać jest w pod "ziemią" (podłożem)

-nie ma znaczna nad głową (znaczka GM)

Jeżeli ktoś byłby w stanie pomóc, bardzo dziękuje z góry :)

Opublikowano

Pliczki świetne, działają, lecz problem jest przy rozpakowaniu root.eix/epk. Pozostałe pliki typu: pc, locale_pl, itd. poprawnie pakują się i rozpakowują.

Problem jest taki, wszystkie pliki są widoczne, lecz wszystko mają po 0 Kb, istnieją lecz są poprostu puste.

Pozdrawiam.

PS. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł wrzucić mi rozpakowane czyste root z ClientSideV3, dalej by już poszło.

Opublikowano

Terenzo prosimy o jakiś alternatywny link albo do twojego bloga albo do plików ponieważ strona twoja nie działa :)

Tak. Nic tu nie ma.

Opublikowano

Pliki są spoko , ale mam jedno pytanie.

Dlaczego gdy nawet jak nic nie robię , odpalę serwer chodzi sobie przy 4ch online , po jakimś czasie wywala błędy w maszynie ;

swap_paper_getswapspace ( 8 ) : failed

O co w tym chodzi , nic nie ruszałem , dzieje się tak po kilkunastu minutach ....

Proszę o pomoc !

Opublikowano

Pliki są spoko , ale mam jedno pytanie.

Dlaczego gdy nawet jak nic nie robię , odpalę serwer chodzi sobie przy 4ch online , po jakimś czasie wywala błędy w maszynie ;

O co w tym chodzi , nic nie ruszałem , dzieje się tak po kilkunastu minutach ....

Proszę o pomoc !

Ponawiam.

Opublikowano (edytowane)

Pliki mają kilka bugów ale polecam w 102% ;)

@up :

co to za błąd daj ss : D

Edytowane przez VivaceMT2

88924219.png

Opublikowano

Pliki wyglądają na bardzo dobrze zrobione :)

lecz mam jeden problem, loguje się do gry wybieram postać i pasek ładowania dochodzi do końca nic dalej się nie dzieję... :(

Serwer działa, mysql działa, ftp działa wszystko działa....

na pewno problem jest po stronie klienta, mógłby ktoś wstawić klienta zgodnego z nowymi plikami serwerowymi?

lub może by ktoś pomógł rozwiązać problem, liczę na odpowiedź i z góry dziękuje :)

Opublikowano

Ponawiam...

Z jakiej parafii wywala " ' swap_paper_getswapspace ( 8 ) : failed ' " w maszynie, gdy nic nie robię ?

Te pliki jakieś wadliwe chyba są, ponieważ nawet gdy usunę 1 tabelkę w item_proto, to padają chanele i nie da się zalogować do gry . -.-

Opublikowano

Błąd "swap_paper_getswapspace(x)" oznacza, że dałeś za mało ramu na maszyne, jeżeli dasz wystarczająco błąd nie będzie się wyświetlał.

Opublikowano

Terenzo. Skąd pobrać klienta do twoich plików serwerowych?

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...