Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Prosilbym o zrobienie plikow root na ip: 25.227.189.100

Like .

Mało poradników masz na MPC? Skoro nawet tego nie umiesz to po co się birzesz za prywatny serwer? Nie wspominając o naprawianiu bugów o.O wiadomo od czegoś trzeba zacząć no ale sorry... Masz 2 możliwości. Rozpakuj root z clienta i edytuj plik serverinfo (ip hamachi z końcówką .100 ) lub pod launcher hamachi w folderze clienta bodajże plik logininfo ...

@

BaleronRKO

Wchodzisz w navicat/player/item_proto :) Lub po prostu na mpc masz temat z komendami wszystkimi...

@TERENZO

Możesz mi powiedzieć co zawiera to game v1?

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Mało poradników masz na MPC? Skoro nawet tego nie umiesz to po co się birzesz za prywatny serwer? Nie wspominając o naprawianiu bugów o.O wiadomo od czegoś trzeba zacząć no ale sorry... Masz 2 możliwości. Rozpakuj root z clienta i edytuj plik serverinfo (ip hamachi z końcówką .100 ) lub pod launcher hamachi w folderze clienta bodajże plik logininfo ...

Wooow, alez ty madry jestes. Moglbys mi dac packera? Jak mam swojego to nie pakuje wszystkich plikow.

e3e0ug.png+ 4gb ram.

Opublikowano

Witam zwracam się do was o pomoc . Mam zrobiony już serwer na tych plikach itp root'y oraz locale edytowane ale mam taki problem że gdy włączam launchera i wybieram ch to nie mogę napisać na klawiaturze loginu i hasła . Bardzo proszę o pomoc dam limit like ! :rolleyes:

Opublikowano

Wooow, alez ty madry jestes. Moglbys mi dac packera? Jak mam swojego to nie pakuje wszystkich plikow.

Zapewne mądrzejszy od Ciebie, gdyż ja pakuje wszystkie pliki :D

To jest ukryta treść, proszę

i jedziesz...

@UP

Jakiej binki używasz? W najgorszym wypadku zainstaluj nowego clienta i wgraj jedynie pliki z tematu :D Wszystkie ^^

11573538277329494069.gif

Opublikowano (edytowane)

Terenzo mam problem z areną walk , nie wiem czy to wina tego questa czy czego ale ja jako GM wchodzę normalnie na arena ale moje drugie konto kicka od razu po tp na tą mapkę.

W czym leży problem ponieważ nie mogę nawet próbnej walki stoczyć . Z góry dzięki

Edit.

Dodam że kicka również jak zwykły gracz wyzwie zwykłego gracza na pojedynek .

Tylko Gm jak wyzwie czy zostanie wyzwany zostaje na tej mapie .

Bardzo pomocni widzę tutaj jesteście , aż sam doszedłem do tego jak to rozwiązać .

Edytowane przez pati9428
Opublikowano

Dzięki kojak to pomogło :) Natomiast mam kolejny problem... Mianowicie nie widzę strojów oraz fryzur olimpijskich proszę o szybką pomoc nagrodzę like

Opublikowano (edytowane)

Siema Mam Jeszcze 2 pytania jutro sie zajmę serwerem Paczam Paczam I Szukam

1: Gdzie znajde Clienta widzieć wszystkie itemy,moby.mapy,KOSTIUMY OLIMPIJSKIEitd.(link) ?

2:Są to takie same pliki jak By_Taki_Niesmialy ze nie musze nic zamieniac jak w RyKoxv2/??

Edytowane przez BaleronRKO
Opublikowano

Mogę prosić jakiś link do clienta? Metka pobrać z metin2.pl czy 2010?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano (edytowane)

Dzięki kojak to pomogło :) Natomiast mam kolejny problem... Mianowicie nie widzę strojów oraz fryzur olimpijskich proszę o szybką pomoc nagrodzę like

Wgrałeś wszystkie łatki czy tam patche clienta z tematu? Również ten co ma 122 mb? bodajże clientside v1?

Siema Mam Jeszcze 2 pytania jutro sie zajmę serwerem Paczam Paczam I Szukam

1: Gdzie znajde Clienta widzieć wszystkie itemy,moby.mapy,KOSTIUMY OLIMPIJSKIEitd.(link) ?

2:Są to takie same pliki jak By_Taki_Niesmialy ze nie musze nic zamieniac jak w RyKoxv2/??

1. czysty client wgrywasz wszystkie clientside z tematu ewentualnie najnowszy plik icon z clienta jakiegoś :)

2. nie wiem jakie sa pliki niesmialego czy rykoxav2 z tego co przynajmniej mi wiadomo pliki się zmienia wg własnych udpodobań xD

Mogę prosić jakiś link do clienta? Metka pobrać z metin2.pl czy 2010?

Client 2010 może być

Edytowane przez Kojak

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Ma ktoś poprawiony quest (hair.quest) aby fryzury zakładane były jako zwykłe a nie do sys kostiumów ? Oraz jakie Type i Subtype w bazie ustawić ?

Z góry dzięki

Opublikowano (edytowane)

Siemanko :^

wgrałem sobie owe pliczki na vps ...

tylko że mam taki problem że w cliencie pisze

a i tak mam błąd połączenia z serwerem :D

co może być? ; >

Hmm pierwsze co sie nasuwa na myśl to pong :) sprawdz czy zgadzają sie pongi w cliencie i w game serwera :)

Mój problem to bonusy fryzur które nie działają niewiem czym to moze byc spowodowane quest wydaje sie poprawny. Chyba ze brakuje w nim jakiejś funkcji jezeli ktos

ma pojęcie czym to moze byc spowodowane był bym wdzięczny za podzielenie sie informacjami ;)

Edytowane przez eL kLeKi
Opublikowano

Terenzo, bedziesz pracował nad bugfixami ? Jak narazie znalazłem bug z katakumbami, przenosi i juz potem nie ma informacji o dalszych postepowaniach. Bug z ziemia gildii, nie mozna kupic ziemi. I to chyba na razie tyle. ;p

Opublikowano

eL kLeki

jeżeli byłby pong to by było połączony z serwerem i dalej nic się nie działo a mi się od razu pojawia że błąd połączenia z serwerem.

Sprawdz tabelki mysql .

A najlepiej podeślij błędy z syserr

Opublikowano

eL kLeki

jeżeli byłby pong to by było połączony z serwerem i dalej nic się nie działo a mi się od razu pojawia że błąd połączenia z serwerem.

Zobacz czy Ci game odpaliło....

wpisz:

Zobacz czy masz tam proces ''game''

Opublikowano

Mam pytanie czy mam spatchowac clienta 2010 metka i wgrać te pliki? Czy bez patchowania pójdzie?

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie czy mam spatchowac clienta 2010 metka i wgrać te pliki? Czy bez patchowania pójdzie?

Wgraj do najnowszej wersji metina 2 PL z najnowsza aktualizacją.

Nadal niewiem co z tymi fryzurkami :<

Edytowane przez eL kLeKi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...